agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Tekirdağ Toplantısı (13 Haziran 2010) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/19567.htm)

Cumhur Tonba 04-06-2010 23:02

1 Eklenti(ler)
Osman Bey,
Google'nin yeni logosu. Beyendiniz mi? Peyniri unutmuşlar yanlız. Daha fazla reklam yapmayalım dedik. Sansüre uğrarız. Fakat ben ne yazık ki yeşilaycıyım. Motosikletle geleceğim.

Eklenti 149614

gece 04-06-2010 23:39

Ben de Yeşilay'cıyım ama zaten doğuştan Tekirdağ'lı olduğum için içmeye ihtiyacım yok, küçükken rakı kazanına düşmüşüm, gerek kalmamış, akşamdaaan akşama .. :D

Cumhur Tonba, o kirazlar var ya ben çocukken bağa giderdik, herkes karnını doyurur, sonra sepetleri doldurur, bense bacak kadar boyla bütün gün sadece kiraz ağaçlarını (pembesi, kırmızısı, şeker pembesi, karası...) tek tek dolaşır, mideye indirirdim, saatlerce.

Rahmetli ninemin, sağlık sorunları yaşayacağımı düşünüp, hevesle saldırışımı da şevkimi kırmaya kıyıp kendisi durduramayacağını iyi bildiği için, annem üzerinde otorite kullanımı ile beni dolaylı olarak engellemeye çalışmasını görmeliydiniz.

Hey gidi günler...

gece
ilginç bir biçimde çevrecisi, doğa düşkünü de meşhurdur bu Tekirdağ'ın diyen forum kişisi

ensar 04-06-2010 23:56

Hele, hepiciniz bi dökülen bakiim belkilim oğlak bilem çevrilir.

Aabe ooşça kalın

Cumhur Tonba 05-06-2010 12:50

(Gece; Ben de Yeşilay'cıyım ama zaten doğuştan Tekirdağ'lı olduğum için içmeye ihtiyacım yok, küçükken rakı kazanına düşmüşüm, gerek kalmamış, akşamdaaan akşama ..)
Sayın gece. Herkes eksiğini tamamlamaya çalışır. Siz mayayı küçükken tutturmuşsunuz.

(Ensar; Hele, hepiciniz bi dökülen bakiim belkilim oğlak bilem çevrilir.)

Osman Bey, merhaba. Duydunmu? Gördün mü?

Cumhur Tonba 05-06-2010 12:52

Dudi, senin için özel şeyler var. Merak etme. Ekşi Elma. ekşi erik. Salata.

günebakan 05-06-2010 18:50

Şu dondurmalı peynir helvasından benim için de yiyin. İnşallah başka sefere:)

Dudi 05-06-2010 19:18

Izgarada 2-3 tane köfte ve salataya hayır demem ;) Yanında diyet kola :D Üstüne ekşi elma, biraz kiraz :D Erik istemem ama ağzımı kamaştırıyor.

Hhatice 05-06-2010 19:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi OSMAN45 (Mesaj 652303)
Tekirdağ ın çok çok meşhur bir şeyi .... daha var. O da var mı Sayın tonba. O varsa düşünebiliriz bir ihtimal :D

Her şey gönlünüzce olsun.

O da var ne ararsan var Osman kardeş :)Memleketimiz ya olmasada var :))

Hem ne demişler Van'ın tuzu Tekirdağ'ın kızı :)

Hhatice 05-06-2010 19:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Dudi (Mesaj 652824)
Izgarada 2-3 tane köfte ve salataya hayır demem ;) Yanında diyet kola :D Üstüne ekşi elma, biraz kiraz :D Erik istemem ama ağzımı kamaştırıyor.

Dudişim geliyormusun yoksa ?
İşte bu habere nasıl sevinirim bilemezsin :)

Hhatice 05-06-2010 19:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 652241)
Ve en sonunda mükemmel tatlılar.

Eklenti 149566

Bu kadar reklam yeter mi acaba?

Off bunlar harika görünüyor Cumhur Bey :))

Dudi 05-06-2010 19:32

Hhatice ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

Hhatice 05-06-2010 19:34

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Dudi (Mesaj 652838)
Hhatice ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

Canım Dudişim :)Nasılsın ?

Dudi 05-06-2010 19:36

İyiyim ablacım sen nasılsın?

Hhatice 05-06-2010 19:40

İyim ben de ,Eşim geldi Tekirdağ 'dan daha iyi oldum :)
Saolsun Cumhur Bey Tekirdağ' çok güzel tanıttı :)
resimlerle ünlü yiyecekleriyle ,bizim başkandan teklif gelebilir kendisine :)

Cumhur Tonba 06-06-2010 00:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 652814)
Şu dondurmalı peynir helvasından benim için de yiyin. İnşallah başka sefere:)

Ne yersem günebakan için yiyorum diyeceğim.

Cumhur Tonba 06-06-2010 00:13

Dudi,
Gelmeyen çok şey kaybeder. Daha ne süprizler var bir bilsen.

natilus 06-06-2010 09:42

Eminmisiniz arkadaşlar bu topici baştan sona okudumda sanki kendimi bu grubun dışında hissettim sanki buradaki forumdaki kişilerin hepsi ya tarımla tarla tezekle uğraşan kişiler ya seracılıkla uğraşanlar fidan yetiştiricileri ne bileyim belki ziraat mühendisleri profesyonel meyve sebze üreticilerinin toplandıkları bir grup olarak görmeye başladım yanılıyorumuyum eğer hakikaten yanılıyorsam özür dilerim .. Ben acizane terasta basit kendi halinde pembe domates , salatalık , çilek , maydanoz vs yetiştirmeye çalışan bunu yaparken zevk alan ve kendime terapi olarak düşünen birisiyim tabii ki doğayı seviyorum insanlaraı yaşayan her şeyi seviyorum korumak içinde elimden geleni yapıyorum yapmaya gayret ediyorum .. burada konuşmaları duyuyorum da eminmisiniz arkadaşlar doğru toplantıya katılacağımdan..

Cumhur Tonba 06-06-2010 14:38

Sayın natilus.
İnan neden emin olacağımıza emin değilim. Burada doğaya gönül vermiş, bitkileri seven, belki balkonunda 2-3 saksıda sebze, birkaç saksı çieği olan, ya da bahçesinde bitkileriye tam gün haşır neşir olan ve şahane bahçeleri olan bitki dedlileri gibi arkadaşlarımızın yanında, belkide hiç bir bitkisi olmayan fakat sitemizi ziyaret eden-çalışmaları beğenen arkadaşlarda olabilir. Yani ne o, ne bu.

En küçüğünden en büyüğüne, bilgilerini birbirine aktaran, doğaya gönül veren, yardımlaşan bir topluluk.

Tam sizin yeriniz.
Sevgiyle kalın.

Not; Doğru toplantı derken, sizin beklentilerinizin ne olacağını bilmediğimden cevap veremiyorum. Hayal kırıklığına uğramamak için bu toplantıyı sadece bir tanışma ve sohpet toplantısı olarak hayal edin.

Hhatice 06-06-2010 21:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi natilus (Mesaj 653113)
Eminmisiniz arkadaşlar bu topici baştan sona okudumda sanki kendimi bu grubun dışında hissettim sanki buradaki forumdaki kişilerin hepsi ya tarımla tarla tezekle uğraşan kişiler ya seracılıkla uğraşanlar fidan yetiştiricileri ne bileyim belki ziraat mühendisleri profesyonel meyve sebze üreticilerinin toplandıkları bir grup olarak görmeye başladım yanılıyorumuyum eğer hakikaten yanılıyorsam özür dilerim .. Ben acizane terasta basit kendi halinde pembe domates , salatalık , çilek , maydanoz vs yetiştirmeye çalışan bunu yaparken zevk alan ve kendime terapi olarak düşünen birisiyim tabii ki doğayı seviyorum insanlaraı yaşayan her şeyi seviyorum korumak içinde elimden geleni yapıyorum yapmaya gayret ediyorum .. burada konuşmaları duyuyorum da eminmisiniz arkadaşlar doğru toplantıya katılacağımdan..

evet eminsin :) Benim terasım bile yok .Küçümen bir balkonda çiçekler :))

Not; Doğru toplantı derken, sizin beklentilerinizin ne olacağını bilmediğimden cevap veremiyorum. Hayal kırıklığına uğramamak için bu toplantıyı sadece bir tanışma ve sohpet toplantısı olarak hayal edin.

Cumhur Tonba 07-06-2010 01:34

Sayın Natilus,
Sizin isminizide ekleyelim o halde.

Katılanlar
1-hatice
2-tunc59
3-ensar
4-Cumhur
5-Natilus

ensar 07-06-2010 05:53

Sevgili Hhatice ve Cumhur,

Ben bu işi anlamış değilim. Sadece Tekirdağlı üyelerin sayısı kadar katılım isteği yok. Kaldıki daha önceki yazılara baktığımda Edirneş Kırklareli ve Tekirdağ dan arkadaşlar bir araya gelmek arzusunda olduklarını belirtiyorlar idi.

Perşembe akşamı 24.00 kadar katılımak istiyenlerin sayısına bakalım ona görede kesin program belirleyelim. Mesela bizim bahçede toplanıp daha sonra Yazır Naip, Ayvasıl, Uçmakdere ziyaretleri gibi bir program yapalım mı ? Havanın durumuna göre istiyen yamaç paraşütü bile yapabilir))). Ne dersiniz ?

Sevgiyle kalın

Cumhur Tonba 07-06-2010 12:22

Ensar Bey,
Proğramınız çok güzel bence. Fakat çok geç olmadan kararlaştırırsanız seviniriz. Katılım fazla olmazsa, farz edin ki 3-4 arkadaş bir gün toplanıp sohpet ettik deriz.

Hhatice 07-06-2010 12:40

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ensar (Mesaj 653620)
Sevgili Hhatice ve Cumhur,

Ben bu işi anlamış değilim. Sadece Tekirdağlı üyelerin sayısı kadar katılım isteği yok. Kaldıki daha önceki yazılara baktığımda Edirneş Kırklareli ve Tekirdağ dan arkadaşlar bir araya gelmek arzusunda olduklarını belirtiyorlar idi.

Perşembe akşamı 24.00 kadar katılımak istiyenlerin sayısına bakalım ona görede kesin program belirleyelim. Mesela bizim bahçede toplanıp daha sonra Yazır Naip, Ayvasıl, Uçmakdere ziyaretleri gibi bir program yapalım mı ? Havanın durumuna göre istiyen yamaç paraşütü bile yapabilir))). Ne dersiniz ?

Sevgiyle kalın

Gerçekten anlamak mümkün değil,Sevgili Cumhur bey sürekli gündemde tuttu .
Resimler koydu yine de tık yok .
Ama sorun değil bu söylediklerinizi kalabalıkla yapmak çok zor aten .Hepsini yaparız .Umarım hava güzel olur .Festivalin son günü olacak belki biraz kalabalıkta azalır.

Metin_Sarp 07-06-2010 22:07

Bende hayraboludan katılmak istiyorum aranıza..

Hhatice 07-06-2010 23:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Metin_Sarp (Mesaj 654232)
Bende hayraboludan katılmak istiyorum aranıza..

Tabi ki genç arkadaşımız sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Cumhur Tonba 07-06-2010 23:15

Katılanlar
1-hatice
2-tunc59
3-ensar
4-Cumhur
5-Natilus
6-Metin Sarp

Sayın Hhatice, Sayın Ensar
Lütfen en kısa zamanda aranızda anlaşarak ne zaman, nerede buluşacağımıza karar verirseniz çok iyi olur diye düşünüyorum. Zira saatler, günler göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor.

Perşembe akşamı bakıp, cuma karar verirseniz arada bir gün kalır ki, çok kısa bir zaman.
Lütfen biraz acele edin.

Hhatice 07-06-2010 23:27

[QUOTE=Hhatice;651568]13 Haziran Karaevli Botonik Bahçesi Saat 11.00

Katılmak isteyen arkadaşlarımız buraya yazarlarsa organize etmek daha kolay olur diye düşünüyorum .

Saat bire kadar bekleriz. Daha sonra Ensar arkadaşımızın çizdiği rotadan devam ederiz .
Sanırım herkese uyar bu program .İstanbıuldan gelecekler için Tekirdağa gelmeden Salat Yağ fabrikasını geçince ,sağda bol yeşillikli fidan satış kısmı da olan bir yer .
Saat birden sonra Tekirdağa geçer köfte yeriz .Daha sonra Ensar Beyin çizdiği rotayı takip ederiz.

Cumhur Tonba 07-06-2010 23:31

Keşan istikametinden gelecekler için?

Herhalde Tekirdağı geçip, Salat Yağ Fabrikasını gelmeden solda bol yeşillikli fidan satış kısmı olan yer.

Bu hedefe kilitlendik.

Hhatice 07-06-2010 23:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 654302)
Keşan istikametinden gelecekler için?

Herhalde Tekirdağı geçip, Salat Yağ Fabrikasını gelmeden solda bol yeşillikli fidan satış kısmı olan yer.

Bu hedefe kilitlendik.

Aynen öyle Cumhur Bey :))

balbay 08-06-2010 18:10

Hu Tekirdağ!!! T shirt için hiç kimseden ses yok.

Hhatice 08-06-2010 18:31

Sevgili Balbay alttan sayıyorum 6 üstten sayıyorum 6 yani bu gün salı 4 gün var bu sayı 10nu geçmez Bizim Tekirdağ'lılar ölmüş de kaldıranları yok :))

balbay 08-06-2010 19:20

Aman sıcaklar gelmeden gömüverin de kokmasınlar:)

Sadece Tekirdağlılar değil sitenin tamamına ölü toprağı serpmişler. Toplasan 50 kişi duyarlılık göstermedi.

Ben bu t shirt dağıtımını söz verdiğim şekilde tamamlayınca foruma hiçbir şekilde paylaşım yapmama kararı aldım.

65.000 üyesi olan forum da toplasan 100 kişi ancak çıkar.

Size iyi toplantılar.

Cumhur Tonba 08-06-2010 22:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi balbay (Mesaj 654748)
Aman sıcaklar gelmeden gömüverin de kokmasınlar:)

Sadece Tekirdağlılar değil sitenin tamamına ölü toprağı serpmişler. Toplasan 50 kişi duyarlılık göstermedi.

Ben bu t shirt dağıtımını söz verdiğim şekilde tamamlayınca foruma hiçbir şekilde paylaşım yapmama kararı aldım.

65.000 üyesi olan forum da toplasan 100 kişi ancak çıkar.

Size iyi toplantılar.

Sayın balbay?
Neden acaba? Hiç bu konuda düşündünüz mü?

balbay 09-06-2010 06:04

Çok düşündüm Sevgili Cumhur Tonba, bir takım sonuçlar da çıkardım. Aslında bu sonuçlar hepimizin gayet net bildiği şeyler.

Sizin tespitiniz nedir acaba?

Cumhur Tonba 09-06-2010 16:04

Sayın Balbay,
Tabii ki digerlerinin ne düşündüğünü bilemem, Fakat benim cevabım biraz hüzünlü olabileceğinden yazmayayım.

balbay 09-06-2010 17:37

Sevgili Cumhur Tonba,

Hüzünlüden kasıt nedir? Buraya yazmayın da özelden fikrinizi bari öğreneyim.

Bir aydır hem para harcayarak, hem ince ince ilgilenerek, hem de peşinden koşturarak bir sponsorluk katkısı sağlamaya çalışıyorum.

Yani DİÇ projelerine katkı olması amacı ile, bir kısım t shirt, bir kısım da para katarmak istedim.

Bura da hüzünlenecek ne var onu anlamaya çalışıyorum.

Çok gariptir ki mesaj sayısı 300 ün üzerinde olan, müdavim sayılacak derece de de siteye girip çıkan, aralarında yakın arkadaşlık kurduğum kişiler bile ilgisiz.

Buna rağmen facebook da ilanı yapılınca bu siteden haberdar olan ama hemen t shirt siparişi veren 50-100 civarında genç arkadaş var.

Acaba dedim kendime, 20 TL simi yok bu site müdavimlerinin? Komik değilmi!

Ben anlamakta zorlanıyorum, hatta anlamak da istemiyorum.

Hhatice 10-06-2010 10:39

Bura da hüzünlenecek ne var onu anlamaya çalışıyorum.
Demişsiniz:
Anlaşılmayacak birşey yok böyle olması hepimizi üzüyor .Sinirlenerek kötü şeyler söylemek istemedi sanırım sayın Cumhur.Yoksa ağzını açsa neler diyecek ama site üyelerini kırmak istemiyor. Gerçekten anlamsız ben apartmanda bile sordum hanımlar çocuklarımıza alırız dediler diye kendi siparişimi de onlardan para toplayıp hepsini aynı anda yatırayım diye düşündüm .Neredeyse 15 gün oldu .Kimse para vermedi .Biraz daha bekleyim olmadı kendi adıma sipariş vereceğim .Birde ben ve eşim kiloluyuz .Sadece kızım için bir tane L isteyeceğim .

balbay 10-06-2010 12:37

Sevgili Cumhur Tonba nın özel mesajı bana ulaştı. Ben kendisinin nedemek istediğini çok iyi anlıyorum.

Onun hüzün sebebi haklı ve bu olaylardan farklı:)

Hafta sonu hepinize iyi eğlenceler. Bir sonra ki Tekirdağ toplantısı için kısmetse sizi misafir etmek isterim.

mustafa saban 11-06-2010 20:45

[QUOTE=Cumhur Tonba;654290]Katılanlar
1-hatice
2-tunc59
3-ensar
4-Cumhur
5-Natilus
6-Metin Sarp
7-Mustafa Saban

Arkadaşlar,ben de katılıyorum.Kızımın mezunuyeti dolayısıyle bir kaç günden beri forum ile ilgilenemedim.Görüşmek dileğiyle...

mgulegen 12-06-2010 12:05

[QUOTE=mustafa saban;656879]
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba (Mesaj 654290)
Katılanlar
1-hatice
2-tunc59
3-ensar
4-Cumhur
5-Natilus
6-Metin Sarp
7-Mustafa Saban

Arkadaşlar,ben de katılıyorum.Kızımın mezunuyeti dolayısıyle bir kaç günden beri forum ile ilgilenemedim.Görüşmek dileğiyle...

selamlar
8nci katılan olmak isterim teşekkürler

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:23.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025