![]() |
Hayırlı olsun Vildan hanım, her zaman bekleriz.
Arkadaşlar mekânın kapalı yeri de varmış ama geçen sene restore ediliyordu, bittiyse orada oluruz, bitmediyse de Allah yardımcımız olsun. |
Hiç merak etmeyin. Sizin için yarın tam bir bahar havası olur. Gününüzün tadını çıkarırsınız.
|
Arkadaşlar,
Ben de yarınki toplantıya gelemiyorum,gelmek için çok uğraştım ancak yarın şirkette toplantımız var saat 14.00 gibi o yüzden Şişli'den toplantı yerine geçmem ve dönmem araç olmadığından oldukça zor olacak o yüzden herkesten özür dileyerek inşallah seneye yanınızda olurum... |
Alıntı:
Güzel kareler bekliyoruz, yağmurun altında ıslanır olsa bile. |
Çok üzülerek katılamayacağımı bildirmek istiyorum. Kızlarımı havuza götürecek bir Allahın kulunu bulamadım. Ya ben bu işi beceremiyorum ya da çok kısmetsizim. Onların havuzu iptal olamıyor çünkü iki hafta sonraki yarışa hazırlanıyorlar. Bu durumda fedakarlık hep annelere düşüyor. Sizlere iyi eğlenceler diliyorum:)
|
Sayının 60 olmasına da az kalmış, orda olmak isterdim ama maalesef çalışıyorum, yüreğim sizerle sevgiler.
|
59 olamadım
[QUOTE=acemi_caylak;609138]1-malina
2- Güler 3- Tekin 4- Hhatice 5- oki_1655 6- katmer 7- Dudi (gelemiyor) 8- praecox 9- Zühre Demir 10- DarkYES 11- Köknar 12- Tekir 13- Sındırgılı 14- Sevilay 15- Asumandilek 16-TRIPLE 17- nrkrkmz 18- Kiraz 19- Limon 20- Sebahattin Sargın (gelemiyor) 21- Habibe 22- aybala 23- ismail seyrek 24- Müjgan 25- ömür 26- Turchese (bir de teyzem) 27- hozat 28- Orhan Özbilgiç 29-Müjgan Yılmaz 30-OSMAN45 31- Nariel 32-yaprak92 33-Yolac 34-Ferda Ülkümen 35-tturt 36-ferroca 37-Zafer İnandıklı 38- cemo 39-satı uğurtan 40-Kubat_İzmirli 41- ACAREXTT03 42- Eylems 43-huzunperest 44- Aycicegi 45- Yasemin 46- Zeki Yağlı 47- hassoman 48-s güngör (aksilik olmazsa) 49-A.TaLha Türkmen 50. osmankadrikoca 51- serilaaa 52- Sarıcan 53- Gingko Biloba 54- Acemi_cayla 55- Ensar Bende geliyorm |
Kutlama Ve Ozür!
Arkadaşlar çok istememe rağmen malesef 11 de yapılacak toplantıya işlerim sebebiyle gelemiyecem . Beklenmedik bir şekilde kurumda bu gün için bir toplantı kondu orada bir sunum yapacağımdan dolayı katılma mecburiyetim var . Özür diliyor herkese saygılar sunuyorum Mutlu Yıllar Ağaçlar net Nice Nice senelere. |
Nice altı yıllara agaclar.net. Aranızda olamasam da aklım oralarda olacak. Umarım pırıl pırıl bir gün olur.
|
Nice yıllara Ağaçlar net bir aydır hergün 2 saatim burada geçiyor .Bilgilerimi tazeliyor birçok yeni bilgi öğrendim .Bende aranızda bulunup bu sıcak topluluğu içinde yer almak isterdim .Buna benzer sitelerde bilgi birikimi yok ,emeği geçen herkese çok teşekkürler ..
|
Nice yıllara ve toplantıda iyi eğlenceler diliyorum.
|
İçtenlikle kutluyor, ve agaclar.net'in parçası olmaktan gurur duyuyorum. Eskiden bir hava durumu sunucusu vardı, havalar nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun derdi.
İstanbul' da hava nasıl olursa olsun , birlikteyken havanızın hep ve çok iyi olacağını şimdiden biliyorum. Herkese içten sevgilerimi, saygılarımı iletiyorum. |
Canlı yayın yapsaydınız, aklımız sizlerde kaldı;)
|
Maşallah, 55 kişi ile bu güne kadar yapılan en büyük toplantıyı gerçekleştiriyorsunuz.
Orada sizlerle olmayı çok isterdim, malum, minik yavrularımı bırakıp hiç bir yere gidemiyorum. Bol fotoğraf bekliyoruz, hepinize iyi eğlenceler, sitemizin 6. yaşı kutlu olsun, sonsuza dek yaşasın. |
Bugüne kadar çok istememe rağmen hiçbir toplantıya katılamadım. Hele İstanbul toplantılarını hep kısa aralıklarla kaçırdım,bakalım nasip ne zamana.
Sitemizin 6.cı yıl dönümünü kutluyor ve daha nice yıllar sağlıkla bir arada olmayı diliyorum. |
3 nisan cumartesi günü geleneksel tanışma toplantısına ilk defa katılanlardanım.Bu toplantının
yapılmasında emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim.Nezih bir toplantı oldu .Bilhassa bitki paylaşımı ve dağıtılması yönünden çok verimli geçtiği kanısındayım.Emeklerinize sağlık diyerek bütün arkadaşlara mutluluklar dilerim. |
İlk kareler benden olsun!
4 Eklenti(ler)
-Yıldönümü için, Güler Hanım' ın marifetli ellerinden çıkmış bir meyve sunumu..
-Yine pastamız.. -Katılan gruptan bir-iki görüntü. Sevgili Nariel ve DarkYes bol bol görüntü aldılar. Gerisini onların karelerinden izleriz. Eklenti 133698 Eklenti 133699 Eklenti 133696 Eklenti 133697 |
Size bu kadar yakında olupda gelemediğim için kudurdum bugün sinirden :(
Ağaçlar.net iyiki doğmuş bize kaynak, neşe daha doğrusu herşeyimiz olmuş :) |
evet arkadaşlar aranızda olmak ne güzel olurdu. tanışma içinde çok güzel bir hava da varmış. artık resimlere bakıp ah çekecez ben de orda olsaydım diye , kısmet se seneye görüşmek üzere .
|
Toplantıdan enstanteneler:)
Cümlelerle anlatılamayacak kadar güzel, keyifli ve güler yüzlü bir doğum günüydü. Mekanın büyük bir bölümünü kapladık diyebilirim. Tohum, fide paylaşımında ise etraftakilerin meraklı bakışları üzerimizdeydi. :)) (Acaba ne oluyor? :) Bir ara garsonlardan birinin yana yakıla "Kuşkonmaz var mı? Ben de alabilir miyim?" cümlesini duymalıydınız.:)) 6 yıllık Ağaçlar.net üyesi edası vardı üzerinde:) Hep birlikte ağacımızın yanına gidişimiz ise daha da keyifliydi. Önce uzaktan seyrettik uzun uzun. Sultanahmet'deki turist kafilelerinin Yılanlı Sütunu seyrettiği gibi seyrettik ağacımızı. Ne de olsa bu ağaç da bizim anıtımız ve bir çoğumuz ilk kez görüyordu. Ağaçlar.net üyeleriyle yüz yüze tanışmaktan büyük keyif aldım. Emeği geçen arkadaşlara, özellikle Güler Hanım'a çok çok teşekkürler. |
Eve şimdi girdim. Eşim kapıyı açtığında " yüzündeki gülüş halâ devam ediyor belli ki çok mutlu olmuşsun" dedi.
Nasıl olmam ki? Arabadan iner inmez sevgili Mine Hanım'ın nazik teşekkür telefonunu aldım. Toplantıda görmediğim ama tanışmaya can attığım bir çok arkadaşı tanıdım, tanıdığım eski dostları gördüm. Bu toplantı için uzak demeden İstanbul dışından gelen sevgili dostlarlarla beraber oldum. Dünya tatlısı bir sürü arkadaş ellerindeki fideleri, tohumları getirip tek tek dağıttılar. O kadar çok dağıtım oldu ki şaşarsınız. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Dün geceki yağmurdan sonra moral bulmam gerekiyordu, belki inanır, belki inanmazsınız ama ciddi ciddi havanın güzel olması için dua ettim. Sabah pırıp pırıl hava görünce adeta çoştum. Toplantı yerine gittiğimde coşkum daha da arttı, kalabalık bir gurup oluşturduk. Sanıyorum üye sayımız kırktan fazlaydı. Bazı üyelerimiz eşlerini de getirmişler, inşallah onları sıkmamışızdır, geldikleri için teşekkür ederim. Sohbetler yapıldı, ufak tefek yiyecek atıştırmasından sonra avatarımızdaki ağaç ziyaret edildi, bol bol fotoğraf çekildi. Sevgili DarkYES'e ve Nariel'e eziyetlerimiz oldu. Biz poz verdik onlar fotoğraf çektiler, kendilerine teşekkür ederim. En büyük teşekkürü sitemizin kurucusu sayın malina ve site kurucu üyelerine yapmam gerekiyor. Bu güzel siteyi kurdunuz, içimizdeki doğa sevgisinin daha da artmasına sebep olduğunuz gibi bizleri bilgilendirdiniz, eğittiniz ve bir arada olmamızı sağladınız. Binlerce kez teşekkür ederiz. Ben, bu derya gibi bilgiler sunan, değerli hocalar ve özverili arkadaşlar içinde olmaktan, daha doğrusu agaçlar.net üyesi olmaktan gurur duyuyorum, teşekkür ederim. (ufak bir düzeltme, meyve sepetini ben yapmadım, yaptırdım) |
Ne şemsiyeye gerek kaldı, ne başka korunağa. Hava da katılanlar da çok güzeldi. Hele ağacımız... Seneye tam çıplakken bu ağacı görmeye gideceğim, bir tarafı hüzünlü-kalanı yeşil yapraklı hali çok güzel ama ben çıplak dallarını da, gövdesinin köke yakın kısmını da çok sevdim. Bu güzelliği ilk farkeden Sevgili Malina'nın gözleri çok yaşasın.
Emeği geçen herkese teşekkürler. (Sevgili Kiraz seni de çok yorduk, yok yaka kartı, yok servis dedik durduk. Teşekkür ederim.) Güler |
Orada olmak isterdim. Nice yıllara...İyi ki AĞAÇLAR NET var.
|
Bende orda olup herkesle tanişmak isterdim iyi ki hepimiz burdayız nice yıllara AGAÇLAR NET.
|
Ben de; ben de orada olmak isterdim. :(
Bir de şikayet ediyorlar taşra İstanbul' a taşınıyor diye. Nasıl taşınmasın. Bak; biz bu güzelliklerden mahrum kalıyoruz. Bize gıptayla seyretmek düşüyor. 6. Yaşın kutlu olsun Ağaçlar Net. Nice yıllara. |
Merhaba arkadaşlar. Bu gün güzel bir etkinlikde ağaçlar net üyeleri ile bir araya gelmekden ve arkadaşlar la sobhet etmek yoksun kalmadığım için çok mutluyum.
Sabah evden çıkarken biraz terdütlerim vardı ya hava yağarsa diye şemsiemi aldım koyuldum yola. Ayrıca şemsiye ihtiyaç kalmaması güneşli bir havada hep beraber bir arada olmak güzeldi. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler bçyle bir etkinlkle bizleri bir araya getirdikleri için. İyiki doğdun ağaçlar. net. iyiki varsın Tüm sevenleri ile birlikde nice yıllara. |
Bunu anlatmak zor yaşamak gerek ,böyle bir dostluk böyle bir paylaişım ,sıcaklık başka bir yerde varmıdır? bilmiyorum .
Tek kelimeyle ağaçlar net üyesi olmaktan onur duydum ,Ben eşimle katıldım ve dönüşte ben de üye olabilirmiyim dedi işte siz anlayın yaşadığı ortamın muhteşemliğini :) En büyük teşekkürü sitemizin kurucusu sevgili malina ve site kurucu üyelerine yapıyorum. Sonra emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum iyi ki varsınız iyi ki ağaçlar net var. |
Sahi arkadaşlar, kura sonucu mor menekşe kime çıktı? Kalabalıktan karıştırdım. ;)
|
Bugün ki organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler. Çok güzel bir gündü.
Nice senelere agaclar.net.... |
Çok istediğim bir olayı gerçekleştirememenin verdiği kırgınlık içinde geçti günüm... Gelemediğim için çok üzüldüm. Oysa ilk toplantı haberini aldığımdan itibaren ne çok heyecanla beklemiştim bugünü... Bazen olmayınca olmuyor işte.. Gelemesem de kalbim sizinleydi...
İyi ki doğdun Ağaçlar.net... İyi ki doğdun ve bizleri burada buluşturdun. Hep beraber nice nice yıllara.. Başta Sayın Malina olmak üzere, sitemizin kuruluşunda emeği geçen herkese binlerce teşekkürler:)) |
Çok güzel bir gündü, çok güzel bir ortamdı, çok güzel insanlardı tüm Agaclar.net üyeleri.. Biraz dinlendikten sonra fotoğrafları yüklemeye başlayacağım, aslında harika pozlar da yakalamışım ama Güler ve Sevilay Hanımlar kızar diye yüklemeyeceğim :p
|
Toplantıya katılan arkadaşlar için liste yaptık ama daha sonra gelenler de oldu bu yüzden adları yazılmamış olabilir, kusura bakmasınlar.
Elimdeki listeye göre toplantıya katılan üyeler: Ayçiçeği - Kiraz - Sındırgılı - Yolaç - Orhan Özbilgiç - Mehmet Aykoç - malina - Müjgan - Tekin - Zafer İnandıklı - ttrut - Serilaaa - Ömür - Huzunperest - ftaşkent - Hhatice - cemo - habibe - Turchese - Mugany - hassoman - Ferda Ülkümen - Özbek Gökhan - Zeki Yağlı - Mehmet Sarıcan - Acemi çaylak - Osman45 - Raba58 - Yaprak92 - Servet karadaş - Nariel - Satı Uğurtan - hozat - Nrkrkmz - Yasemin - Zühre Demir- Asuman Dilek - Praecox- Bonsaisever - Sevilay - DarkYES - aybala - ensar - |
Agaclar.net toplantılarına ilk kez katıldım. Üyelerde gözlemlediğim ortak özellik, ''alçak gönüllülük'' tü dersem, katılan arkadaşlarımızda beni doğrulayacaktır ümidediyorum.
Orada herkes sıradandı. Ne yalan söyleyeyim, sevgili Malina' yı daha bir soğuk bir yüz olarak tahayyül ediyordum. Yanılmışım! Hemde çok. Müthiş sıcak bir insan. Güler Hanım, aynen tahmin ettiğm gibi. Hayat dolu, sevecen ve yapıcı. Sevgili Yolaç, sındırgılı ve kullanıcı adını bir türlü hatırlayamayan Mehmet Alkoç (Galiba bende onun adını tam katırlayamadım. Okursa ne olur düzeltsin!) ve Zeki Yağlı ile birlikte yan yana oturduk. Herbiri ayrı bir mücevher. Sağolsunlar. Toplantıda daha önceden tanıştığım Sevgili hüzünperest' i görmek ayrı keyifti. Kısacası orada olan tüm arkadaşlarımızı tanımaktan çok büyük haz duydum. İyiki varsın agaçlar.net. |
Sevgili Nariel biliyorsun söz verdin güzel olmayan fotoğrafları yüklemek yok. :D
|
Geçte olsa katılabildim ve de inanılmaz keyif aldım.
İyiki varsınız ve hep var olacaksınız. Sevgiyle nice senelere |
Herkese çok teşekkürler. Sizleri tanıdığıma çok sevindim. Paylaşımlar görülmeye değerdi, eve gelip hemen tohumlarımı, bitkilerimi diktim. Baktıkça sizleri ve bu güzel günü hatırlayacağım :)
|
selam tüm arkadaşlara çok güzel bir gün oldu ve ayrıcada güzel paylaşımlarda bulunuldu .Başta site yöneticimiz sayın malina ve tüm ağaçlar net üyelerine teşekkürler
|
Nice yaşlara, sizlerle olmak çok güzel.. Teşekkürler Malina..
|
Sevgili agaçlar net .uyeleri !
Yazılanları okuyunca nekadar mutlu olundugunu anladım . İnşallah Bursa toplandımızda boyle mutlu ve kalabalık olur .İyiki agaçlar .net var ,yoksa bizler birbirimizi nasıl tanıyacaktık . Hepinize selamlar . |
Nice yıllara agaçlar.net
Harika bir gündü ilk kez arkadaşlarla tanıştım,ve toplantıya katılmaktan çok mutlu oldum.sevgili Güler hanımın organizasyonu müthişdi.Teşekkürler Güler hanım ellerinize kollarınıza sağlık, hep varolun.Diger arkadaşlarımın dedigi gibi paylaşımlar güzel,doganın verdigi dogallıkla samimiyet güzel,keyifle eve döndüm ve bitkilerimi dikmeye başladım. Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim, |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:41. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025