![]() |
Ben ve Cemal Kardeş, Yakamoz Cafeye vardık. Biraz erken geldik galiba !
|
Yardım eden bütün arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum. Ayfer Hanım bana ulaştı, Sn. Lokosite de facebooktan kızı aracılığı ile ulaştım...
Bir tek Sevgili Erdek kaldı, ona dün 16.27'de özel mesaj attım, sitedeki son hareketide dün 20.54 olarak gözüküyor. Umarım özel mesajı ve bu başlığı okumuştur.... Sevgiler |
1 Eklenti(ler)
İlk canlı yayınımız:
|
1 Eklenti(ler)
Güler Hanımda geldi.
|
Bu etkinliğin resimlerini, yapılanları, paylaşılanları yani mutluluklarınızı bizlere hemen ileten sındırgılıya teşekkürler. Yeni resimleri de hediye çiçek, tohum paylaşımlarını bizlere iletiniz.
Mutlu birgün geçirmeniz dileğiyle Agaçlar net dostları. |
2 Eklenti(ler)
Dağıtılacak hediyeler :
|
3 Eklenti(ler)
Yeni fotoğraflar :
|
Selish. Kahkaha attınmı? Atmadın mı?
|
cumhur bey ben zelish, kalabalığı gorunce şok oldum birde uzerınıze afiyet bogazım sısmis... Anlayacağınız icimde kaldı :(
|
Şimdi eve geldim, hemen bilgisayarımı açtım. Toplantı anında arkadaşımız canlı yayın yapmış ne güzel.
Balıkesir gurubu güzel bir toplantı organize etti, Sebo ve diğer arkadaşlara teşekkür ederiz. Kalabalık bir gurup oluşturduk. Toplantıya katılanları Sebo yazar. Dikkatimi çeken, içeri giren arkadaşların elleri kolları bitkilerle dolu olduğu için, cafede bulunanların acaip bakışları oldu. Masalarımızın üzeri kermes masalarına dönmüştü adeta. Önce her üye kendini tanıttı, agaclar.net'e nasıl girdiğini anlattı. Hemen hemen hepsi sitemizdeki gönüllü bilgi ve bitki paylaşımından duyduğu mutluluğu ve Türkçemize gösterdiğimiz özeni çok beğendiklerini dile getirdiler. Daha sonra geleneksel kura çekimi ile menekşemiz arkadaşımız sagdil'e gitti. Tohumlar, çelikler, fidelerin paylaşımı çok heyecanlı ve güzeldi. Ooooo bilseniz neler vardı neler. Hepimiz bayram ettik. Zengin fide çeşitlerimize kurabiyeler, baklava ve çikolatalar da karışınca keyfimiz daha da arttı. Güzel bir toplantı oldu, katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Not: Bu toplantıda geleceğin Bandırma-Balıkesir Bonsai Gurubunun da temeli atılıyor gibi geldi bana. Haydi hayırlısı olsun. |
Kırk yılda bir, bir toplantıyı aramayı akıl ettim, telefonun ve "gece"'nin kurbanı oldum :)
Güzel bir toplantı olmuş :) |
Arkadaşlar,
Ne zaman bir toplantı yapılacak olsa, sizi bilmem fakat, ben sizlerden daha çok yoruluyorum. Ohh. Hele şükür. Bu toplantıda mutlu bir şekilde bitti. Nerde olacak, gelenlerin sorunları halledildi mi? Herkes geldimi? Toplantı yerini buldularmı? Toplantı yeri ayarlanabildi mi? Bir sorun çıkar mı? Gözüme uyku girmiyor. |
Harika bir gün. harika insanlar.... Ben bu siteyi neden daha önce kaşfetmemişim.
Hepinize sonsuz teşekkürler...Daha nice toplantılara...Sırada BONSAİ toplantısı var..... |
Eminim çok güzel bir gün geçirmişsinizdir. Malesef bugün aranızda olamadım. Bu toplantıların devamı umarım gelir ve hepinizi yakından görebilme şansım olur...
|
Bende çayımı aldım ve hemen bilgisayarımın başına geçtim.
Tanışmak için sabırsızlandığım yeni arkadaşlarımla buluştuk güzel sohbetler ettik, yedik, içtik, bol tohumlu, fideli paylaşımlarda bulunduk, daha ne diyebilirim ki vaktin nasıl geçtiğini anlamadım bile. :) Sevgili Güler Hanımın da bahsettiği gibi cafedeki müşteriler saatlerce bizi izlediler. Hele hele paylaşımlarda bir görseydiniz… (ki fotoğrafları ancak yarın yükleyebileceğim çünkü transfer kablosu maalesef şirkette kalmış :( ) Sevgili Cumhur Tonba mesajımı gördüğünüz gibi kahkaha atamamamın 2. bir nedeni ise Sn. Lokosit’in aramızda olmayışıydı. Belki ondan içimde kaldı :D Buradan, Sevgili Güler Hanım, Lilium, Sagdil, Ayferaksit, Köknar, Pınar, Sebahattin, amatör hobici, erdek, cemal.s, kasap.94, sındırgılı, A.sahin ve Osman45 çok ama çok teşekkür ederim. Ne iyi ettiniz de geldiniz, sizleri tanıdığıma çok memnun oldum. En kısa zamanda tekrar bir araya gelmek ümidiyle… Yüzünde halen tatlı bir tebessüm olan, Zelish ;) |
Alıntı:
Fakat güzel bir toplantı olduğu belli. Bizlerde memnun olduk. Zaten ben oradaydım. Ruhum sizlerleydi. Selam ve sevgiler. |
Feribotta gelirken 2 saat boyunca uyudum.Sevgili Cemal arkadasima bile telefonla ulasarak,vedalastim.Bandirmanin havasi ya da Toplantinin samimi bir hava icinde gecmesi bizi, daha dogrusu beni iyice yormus. Tesekkurler Sebo!! Daha nice toplantilarda saglikla bulusmak uzere,her sey gonlunuzce olsun...
|
:D:D:D (kahkaha atıyorum işte)
Sevgili Cumhur Bey keşke sizde gelebilseydiniz, Bu arada sayın beyler gözümüzden kaçmadı kısa koşu tavla maceranızdan da bahsedin. Kim aldı tavlayı kotuğun altına :))))))) |
Sayın zelish. Avatarınızda gülen yüzünüz gözüküyor. Ayrıca kahkaha atan 3 simgeyi de gördük. Kahkahanı kabul ettik.
Doğrusu ben de çok merak ediyorum. Koltuğunun altına kim aldı. |
Bir toplantı daha geldi ve geçti, tabi ben yer değiştirme sorunu yüzünden panik halindeydim. Sevgili Erdek ve Ayfer Hanım toplantıya gelince derin bir oh çektim :)
Ama Sevgili Lokosit gelmedi, umarım kızı kendisine ulaşmıştır... Gelelim detaylara..... Toplantıya gelenler; 1- Sebahattin Sargın 2- Amatör Hobici 3- Güler 4- Lilium 5- Sagdil 6- kasap.94 7- Ayfer Akşit ve ailesi 8- Erdek 9-A.Şahin 10-Zelish ve ailesi 11- Sındırgılı 12- Osman 45 13-Cemal.S 14-Pınarr 15-köknar Öncelikle gelen bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim, katılımın bu kadar çok olması beni çok sevindirdi. Tohumlar, soğanlar ve sardunya çelikleri için Sevgili Kasap.94'e... Tohumlar, fare kulakları, kaymak ağacı meyvesi, pastalar ve çekiliş hediyesi için Güler Hanıma.... Enfes baklava için Sevgili Lilium'a.... Sakız çiçeği çelikleri ve son anda imdadımıza yetişen küçük tohum poşetleri için Amatör Hobiciye... Pepino çelikleri için A.Şahin'e çok teşekkür ediyoruz. Eğer unuttuğum biri varsa lütfen hatırlatınız ve beni affediniz.... Sabah 10.30 sıralarında yakamoz kafeye gittiğim de Sevgili Sındırgılı ve Cemal S. gelmişti. Onları görünce yıllardır görmediğim dostlarımı görmüş gibi sevindim. Sonra yavaş yavaş üyelerimiz gelmeye başladılar, çok hoş sohbetler edildi. Güler Hanıma site hakkında sorular soruldu, kendisinden site hakkında bilgiler alındı. Üyelerimize site kuralları hakkında uyarılarda bulunup bilgiler verildi... Sevgili Erdek bonsai konusunda bize çok cesaret verdi ;) Bandırmada sayısı az olsada ileri ki günlerde bir klubü kurabiliriz... Saat 10.30'da başlayan toplantımız saat 16.30 sıraların da bitti. Siz bilmiyorsunuz sonra Sevgili Lilium, Cemal S., Sındırgılı, Köknar ve ben o kafeden başka kafeye geçtik. Çok çekişmeli bir tavla maçı oldu ustalar arasında, zevkle izledik. Sonuç mu dediniz? Onu ustalar gelince söyler ;) Tohumları ve soğanları paylaşırken kafede ki insanları görücektiniz, bu deliler ne yapıyor demişlerdir. Sanki bir sergi açılmış ve üyeler paylaşımda bulunuyor. Çok güzel bir gündü kısadan hisse... Bandırmalı üyelerimiz aynı şekilde katılım sözü verirseniz arayı fazla soğutmayız merak etmeyiniz :) Sevgili Kasap.94'ün o güzel bahçesinin fotoğraflarına bakıldı, bahara doğru kendilerini rahatsız edeceğimiz söylendi ;) Tekrardan toplantıya gelen üyelere çok ama çok teşekkür ediyorum. Sizleri çok seviyorum değerli ailem... Sürç-ü lisan ettiysek affola... Sevgiler ;) |
Çok güzel arkadaşlar her nekadar katılamadıysamda ordaymış gibi hissettim kendim bir an
İşallah birgün banada nasip olur toplantılara katılma siz deyerli arkadaşlarla sohbet etmek. |
Sevgili Sebahattin yer, zaman, tarih hiç önemli değil müsait olduktan sonra ben ve ailem her zaman hazırız. :)
Ustalardan hala ses çıkmadı bende çok merak ettim doğrusu. Kim kazandı ? |
Basın açıklamasını Cemal Bey ve Sevgili Lilium yapacaklar, ilgililere duyurulur =))
|
Sizlerle tanışmaktan çok memnun oldum. Bir dahaki sefere daha uzun kalmayı diliyorum aranızda...
|
Alıntı:
Ne oldu ki? |
Sevgili arkadaşlar, sizleri tanıdığım için kendimi çok şanslı hisediyorum. Ne güzel yeni kardeşlerim ve ablalarım,ağabeylerim oldu. Herkese sonsuz selamlar....
|
Merhabalar!
Bu gün gerçekten güzel ve özel bir pazardı. Harika bir gün geçirdik hep beraber. Her ne kadar çevredekiler bunlarda kim dercesine seyretselerde olup biteni yayılan pozitif enerji karşısında onlarda kahkaha atmasalarda tebessümleri ile bize katıldılar. Delidolu mutlu ve gelecek için umutlu bir gün yaşadık kısacası. Siteye yeni üye olan arkadaşlarımızın heyecanı hepimize yettide arttı bile sağ olsunlar. Herkes karınca kararınca kolilerle poşetlerle ellerinde ne var ne yok almış gelmişti. Tatlılar pastalarda cabası getirenlerin ellerine sağlık keselerine bereket. Kim kimdir çekiliş ve çelik tohum paylaşımı derken birde baktık akşam olmuş. Paylaşmanın hazını yaşamak kadar bu paylaşımlarla aslında göçmen kuşlar gibi bitkilerin yayılmasını sağladığımızı düşünmekte çok güzeldi benim için. Toplantıyı düzenleyen arkadaşımız SEBOYA bizlerin bir araya gelmesine vesile olan site yönetimine ve uzaktanda olsa bizlere mesajları ile destek veren tüm arkadaşlarımıza huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Tavlanın sonucuna gelince sevgili LİLİYUM beklediğimden ustaymış. Kardeş kaldık rızamızla sanırım gerisini kendileri paylaşacaktır bizimle. Saygılar. |
Bu güzel geçen gün için bütün katılanlara çok teşekkür ederim.
|
Söze nereden başlayacağımı bilemiyorum,
Arkadaşlarım çok güzel geçen toplantıyı o kadar güzel anlatmışlar ki, bana bir şey bırakmamışlar, nereden ve ya kimden başlayayım ki. Yazı tura attım, önce kötüler sonra iyiler. Bu toplantıya yanlış bir yazımla sebep olan kasap94 ile başlayan, sevgili kardeşim sebaattin sargın'ın organizesi ile başlayan bu toplantı bana büyük heyacan verdi, kambersiz düğün olurmu misali ve ya ben katılmayacağım da kim katılacak deyip katılma kararı aldım. Ve katıldım. Güzel bir tanışma ve çok güzel bitki paylaşımı yapıldı. Dikkatimi çeken bir nokta, biraz yalnız kaldık gibi, sanki yönetimden habersiz gibi yapılan bir toplantı imajı bıraktı bende, ki bu mümkün değil. Peki o halde bu mümkün değilse, neden Güler ablanın dışında diğer yöneticilerimiz de bu gibi toplantılara direkt olarak katılamasalar da, hiç değil ise bir telefon edip (Sevgili malina hariç onun bir girişimi olmuş)katılmaları oradaki bağı daha da güçlendirmez mi? Sizleri özel davetiye ile mi çağırmamız mı gerekiyordu? Ya da Sebaattin kardeşimin ve ya bizlerin bir hatası bir yanlışı mı vardı? Varsa ki ben kendi adıma çok özür diliyorum. Gelelim iyilere. Çok güzel tanışma, çok güzel paylaşım, hepsinden güzeli çok güzel dostluk ve arkadaşlar tanıdığım için önce ağaçlar net'e, sonra hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. 1- Sebahattin Sargın: herkes tarafından sevilen genç dinamik hiperaktif içi doğa sevgisi ile dolu, iyi organizasyon komite başkanı. 2- Amatör Hobici: Seni tanımak güzeldi , için doğa sevgisi ile dolu, senin gibiler var oldukca hayat ve gelecek daim olacaktır. 3- Güler: Sizi Anlatmaya benim ne kelimelerim ne de beyin hücrelerim yeter, iyi ki sizleri tanımışım. (Sizleri derken başta oğuz abiyi ha, sona sen) :p 4-Sagdil: Çok sempatik, sıcak, hanımefendi, ağaçlar net'e yakışır bitki delisi olmaya aday adayı. Çekilişte de menekşenin kendisine çıkması o kadar güzel oldu ki, hani derler ya tam da yerini buldu, gerçekten yerini buldu, o mor çiçek mor renge o kadar yakıştı ki anlatamam. 5- kasap.94: Çok sevindim sizler gibi bir hemşerim olduğuna tam da ağaçlar net'e Yakışır bir bitki delisi, benim gibi (pc.de) acemi ama bu aşkla bizleri geçeceğine inanıyorum. 6- Ayfer Akşit: Sıcaklığınız samimiyetiniz içtenliğiniz çok doyurucu idi, iyi ki katıldınız, iyi ki ağaçlar net'e siniz, sizler gibi bayanlarımız olduğu sürece sırtımız yere gelmez. 7- Erdek: Tanıştığıma çok memnun olduğum bir arkadaşımız, içten samimi sıcak bir o kadar dost ve arkadaş canlısı. 8-A.Şahin: Her ne kadar toplantıya olan ciddiyeti bu toplantı da biraz zayıf kalsada ben onun geçerli mazereti olduğunu biliyorum, sevgili kardeşim bunu hissettirdi de, onu anlıyor onu seviyorum. 9-Zelish: Anlatmaya gerek yok, sıcaklığı, dostluğu, sevecenliği ile bulunduğu ortama o güzel sempatisi ile uyuyor zaten. (Buna kalben katıldığını görebiliyorum) 10- Sındırgılı: Sizleri tanıdığıma çok sevindim, İstanbuldan gelip toplantımıza katılman bizleri onuruze etti, her ne kadar ev sahipliği yapamasak da mahcubiyetimizi maruz görünüz, inanın sizleri tanıdığıma çok sevindim. 11- Osman 45: Sanırım hepimizin büyüğü idi ondan öğreneceğimiz daha çok şeyler var diye düşünüyorum, nede olsa tecrübe farklı bir şey, tanıdığıma çok sevindim. 12-Cemal.S: Az çok olsa da yazışmalarımızdan tanıdığım, lep dediğimde leplebi diyeceğimi, bilen, aynı firekanslarda olan çok sevdiğim bir arkadaşımı yakınen tanıdığıma çok memnun oldum, inanın gelmene belki de en çok ben sevindim, her ne kadar sürçülisan, kusur ettiysek af ola, (sizi yenip göndermek hiç içimden gelmedi):p 13-Pınarr: Yeni üyemiz, çok güzel, çok kibar, çok nazik, çok hanım, ağaçlar net'e yakışır sempatik bir kişilik, seni tanıdığım için sevinçliyim. Bir ara hani kadirizim de olduğu gibi Pınarrrrrr diye bağırasım geldi.:p Yapamadım bu deli diye orayı terk edeceğinden koktum.:p 14-köknar: Genç bir avukat arkadaşımız. Bir insan bu kadar her yönü ile güzel olur, ilk tanıştığı kişiye bu kadar sıcak olur mu ya, siz ne kadar güzel bir kişilik sahibisiniz, sizleri yetiştiren anneyi babayı ellerinden öpüyorum. Daha da bir şey demiyorum Gönen'e gelir de bir çayımı içmezseniz, bonsaileriniz kurusun.:p Haaaa tavlayımı merak ediyorsunuz, biz onu sansar zekası ile çözdük, bir daha ki toplantıya kadar merek edin.:p |
Sevgili Lilium,
Güzel sözlerin beni onure etti. Çok naziksin. Sende mutlaka tanışılması gereken abilerimizden birisin. (buradan site sakinlerine duyurulur.) ;) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025