![]() |
Pazar günü tanışmak üzere diyeyim o halde :)
|
ŞMG' li misiniz Osman Bey? Bu arada yeni insanlarla tanışmak eminim ben dahil daha birçok kişiyi heyecanlandırıyordur sizi olmasa bile...
|
Sayın OSMAN45;
Takdir edersiniz ki sizin yerinize siz söylemeden cümlenize kelime ekleme hakkım olmadığından o "sadece" yi ekleyemezdim... O sebeple de kastınızdan çok farklı bir anlam taşıyan cümlenize şaşırmıştım. Niçin değişik algıladığımın cevabını kendiniz vermişsiniz zaten, anlaşılmayacak bir durum yok bunda. Selamlar... |
16 kişi olmuşuz çok şaşırdım ve bir o kadarda sevindim gerçekten güzel bir toplantı olacak...
Katılmayı düşünen üyelerimizden ricam bu cuma gününe kadar listeye isimlerini eklemeleridir. Çünkü cuma günü kafeye sayıyı belirteceğim.... Sevgiler ;) |
Alıntı:
Teşekkür ederim Nail abi. ;) Sevgili Sebahattin, yer konusunda değişklik varmı yoksa Cadde cafedemiyiz? |
Bir değişiklik yok şu anda Zelish Hanım cadde kafe olacak sanırım, şayet bir değişiklik yaparsam ilk önce burada ilan edip sonra da katılacak üyelere özel mesaj atacağım...
Sevgiler ;) |
Alıntı:
Saydığınız hocaların çoğunun emeği bendede var. Yad etmek üzere ,hoşçakalınız.. |
Balıkesir'in ilçelerinden birinde oturuyorum ama Bandırma bize epeyce uzak.Katılıp sizlerle tanışmayı çok isterdim..Bol sohbetli ve paylaşımlı bir gün olacağı kesin.Umarım bir dahaki sefere..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Şafak üüüçççç.... :)
|
Haydi gayret 20 kişiyi tamamlıyalım. Duyanlar duymayanlara haber uçursun..
|
Kafe sahipleri bu sayıyı duyunca çok şaşıracak ;) Üst katı size ayıracağım dedi zaten çok güzel bir toplantı olacak gerçekten. Süpriz üyelerde olursa hiç olmazsa bana özel mesaj yolu ile belirtsinler sayı vereceğim çünkü...
Sevgiler ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili bernacyhn,
daha dur, ne toplantılar yapıcazz, ;) |
Bana pazara nöbet çıktı. Çalışacağımdan toplantı hayali suya düştü. Size iyi sohbetler ve eğlenceler. İnşallah gelecek sefere tanışma fırsatımız olur :(
|
Merhaba; yeni katıldım aranıza.
Ben de geliyorum beni de sayın :) |
1- Sebahattin Sargın
2- Engin Yüksel 3- Güler 4- Lilium 5- Mete Güney 6- Sagdil 7- kasap.94 8- Ayfer Akşit 9- Erdek 10-giz3m 11-A.Şahin 12-Zelish 13- Sındırgılı 14- Osman 45 15-Cemal.S 16-Pınarr Genç ve yeni üyemiz Pınarr hoş geldiniz, sizi tanımak ve toplantıya katılmanızdan sevinç duyarız. |
Hoş buldum :)
|
Arkadaşlar bir önerim var. Toplantıda yaklaşık 20 kişi olacağız. Sanırım birçoklarımız bir birimizi ilk defa göreceğiz. Birbirimizi daha iyi tanıyabilmemiz için. Herkesin kendine aşağıda örnekte olduğu gibi kartvizit büyüklüğünde bir yaka kartı yapmasını öneriyorum.
Ne dersiniz. Sevgilerimle.. amatör hobici ENGİN YÜKSEL |
Hoşgeldin Pınarr, ;)
|
Pınar aramıza hoşgeldin.
|
Hoş bulduum :) Teşekkür ederim.
|
Pınar kardeş aramıza hoş geldin. Senin gibi bir peyzajcının aramızda olması bizleri çok mutlu eder.
|
Alıntı:
|
1- Sebahattin Sargın
2- Engin Yüksel 3- Güler 4- Lilium 5- Mete Güney 6- Sagdil 7- kasap.94 8- Ayfer Akşit 9- Erdek 10-giz3m 11-A.Şahin 12-Zelish 13- Sındırgılı 14- Osman 45 15-Cemal.S 16-Pınarr 17-köknar Ya sevgili arkadaşlar sayın köknar listeye eklenmemiş, sanırım oda geliyor Sıcacık bandırmada sıcacık güzel bir gün olacağından çok eminim |
Bugün hava çok güzel, berrak bahardan kalma...inşallah yarın da böyle olur. :)
|
:) Osman Bey çok naziksiniz ben "bana da yer var mı " derken cafeyi kastetmiştim. Ulaşım problemim yok teşekkür ederim... Yarın yüksek ihtimalle geleceğim. Saat kaçtaydı toplantı?
|
Önemli:
Kafe sahibi ile yaşadığım bir aksilikten dolayı ne yazık ki toplantı yerini değiştirmek zorunda kaldım.... Yarın Yakamoz kafede olacağız. Yakamoz kafe cumhuriyet meydanında ki aşıklar köprüsünün ilerisinde İce-mar kafenin yan tarafında. Ben saat 10.30 gibi orada olacağım.... Son anda yaşan bu aksilikten ötürü hepinizden çok özür dilerim :( Sevgiler |
[QUOTE=Sebahattin Sargın;552272]Önemli:
Yarın Yakamoz kafede olacağız. Yakamoz kafe cumhuriyet meydanında ki aşıklar köprüsünün ilerisinde İce-mar kafenin yan tarafında. Sevgili Sebahattin. Sahilden yürürsek buluruz herhalde değilmi.Ben Yakamoz Cafe yi bilmiyorumda. |
Kafe ismini duyunca önce bende çıkaramadım. Ama çok basitmiş.
Sebahattin in bahsettiği gibi, sahildeki kucuk asma köprüsü (aşıklar köprüsü) nü solunuza aldığınızda tam sağınızda ortasında minik bir tüneli olan 2 camlı kafe göreceksiniz. Sağdaki kafe Ice-Mar sanırım soldaki ;) yanılmıyorum dimi Sebahattin :) |
Evet Zelish Hanım aynen öyle :)
Evet Sn. Sagdil sahilden yürüyünce köprüyü geçtikten sonra görüceksiniz zaten... Sevgiler ;) |
Herkese hayırlı akşamlar.
Çantam, tohum, soğan, çiçek, kırması dolu, sabahı bekliyorum. |
Sakız sardunya ve Süs patlıcanı isteyen şimdiden elini kaldırsın, ben görürüm.:)
|
Sebahattin, telefon numaralarımızı versek nasıl olur ???
Geçmi kaldık yoksa!!! |
Alıntı:
Telefon numarası vermeye gerek olduğunu sanmıyorum. Gitmedim ancak Bandırma çok büyük bir yer değil diye düşünüyorum. Benim önerim yapabilen bir arkadaşımız uydudan adresleye bilirse iyi olur. Gelecek arkadaşlar takip ediyorlardır diye düşünüyorum. Bandırma çıkarması çok büyük bir aksilik olmazsa sabah 07 de Yenikapı- İstanbuldan başlayacak. Sebo bulamassak yandın sen koçum yandın seni kimse kurtaramaz elimden LİLİYUM bile. Görüşürüz. |
Şu an Ayfer Hanım, Sevgili Erdek ve Lokosit'e ulaşamadım, geri kalan herkes yer değiştirme mesajımı okumuş. Üyelerimize tekrardan ulaşmaya çalışıyorum, bu üyelere ulaşma imkanı olanlar varsa bu konuda bana yardımcı olurlarsa sevinirim....
|
Bulunmıycak bir yer değil arkadaşlar, aşıklar köprüsü dedinizmi herkes gösterir.
Sebocum sen hiç korkma misafirlerimiz yeterki bandırmaya insinler, bilerek bile yollarını şaşırsalar ben nerde nerde bulurum, kimseye bırakmam |
En kötü ihtimal, eski adrese gider alır geliriz.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025