![]() |
Sayın the mc, öncelikle yeni yılın size sağlık, mutluluk, huzur ve bol kazanç getirmesi dileklerimi sunuyorum, ayrıca yolunuz URLA' ya düşerse sizi gezdirmekten mutluluk duyarım.
İyi akşamlar, |
Sevgili İzmirli Arkadaşlar,
İklim olarak cennetde yaşıyorsunuz.Bazen (belki ütopik bir düşünce ama)kışları İzmir civarında yazları Istanbul civarında olmak geçiyor içimden. Deniz kıyısında ;içinde mütevazi bir evi ,küçük de olsa bitkilerle uğraşılabilecek bahçesi olan bir yer satınalmayı düşünmüyor da değilim. Tabii yöreyi bilemediğim için ancak sizlerin yardımlarıyla belki olabilir diye düşünüyorum. Denk gelirse özelime mesajlarınızı beklerim. Yeni yılda herşey gönlünüzce olsun! |
4 Eklenti(ler)
Kalambaklı'yla bugün biraz dolaştık. Bütün İzmir'lilerin yapacağı gibi ot topladık.
Bonsai için biraz dere kumu ve doğal oluşmuş kompost topladık. Ben hediyemi de aldım. Günü tamamladık. |
Urla'da dün kötü bir yangın vardı. Urla'lılara geçmiş olsun.
|
3 no.lu mesajın, 2. fotoğrafta'ki ağaç ilginçmiş.
Sizlerin bonzailerine benziyor. Tabi biraz iri bir bonzai gibi! |
Sağolasın dostum, dün yanan yerleri şöyle bir gezdim de, sonunda buraya ne yazacağımı bilemiyorum.
Yapanlara Lanet olsun. |
Üç ayrı yerde aynı anda yangın, insanın aklına çok fazla şey gelmiyor.
|
tartışma
başka yerlerin de gezilip görülmesi mümkün olabilir. gezilerden sonra konuşulup tartışılıp her ilçe için bir katalog çıkartılabilir.
|
bu konuda katılmak isteyen olursa..öncü bir grup oluştururuz.mesela urla için toplanmak isteyenler haber veriri buradan.bir gün buluşuruz ve fotoğraflarıyla,ağaç bilgisiyle,ilçenin sorunlarıyla ilgili kısa bir broşür ya da kitapçık hazırlayabiliriz..
|
bahar geliyor.... yeni üye ve urlada yaşayan şanslı biri olarak urla toplantılarınıza katılmak isterim...
|
Sayın ecs, hoşgeldiniz bende Urla'da oturuyorum,bonsai ve doğa yürüşlerimiz oluyor.
Saygılar. |
teşekkurler hoşbulduk, sanırım 2011 için yakında bir faaliyet görünmüyor:)
|
Sürekli faaliyet var. Eğitim toplantıları var. sık sık Urla'da Çuha peyzajda toplanıyoruz. Sıkça geziler yapıyoruz. Muradiye fidanlığındaydık cumartesi günü. Herkese duyurduk.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025