![]() |
Yine uzak kaldım, ama aklım sürekli buralardaydı. Umarım toplantı yapılmamıştır diye dualar ediyordum ki, şükürler olsun henüz "organize işler"i sürüyor :) Ben de buralardayım artık biliyorsunuz. Her zaman katılmaya ve dinlemeye(!) hazırım :D
|
Alıntı:
|
Sayın memet, eylül sonu toplantıları inşallah üniversitelerin açılma tarihine yakın olmaz.
Çünkü; 27 eylül pazar günü okul telaşı başlayacak (Örneğin ben oğlumla Burdur'a gideceğim) sağlıcakla kalın. |
Her zaman katılmaya ve dinlemeye(!) hazırım :D[/QUOTE]
Bende iyi dinleyiciyimdir.Sevgili mineye duyrulur.:D:D |
Okulları hatırlamanız iyi oldu ona göre düzenleme yapalım.
Bu sene toplantılar çok ciddi. Çalışma grupları kuracağız. Şimdiden ders çalışmaya başlayın sınav bile olabilir. Sınıfta kalanlara tek ayak üstünde durma cezası. |
Kim korkar hain sınavdan...:)
Bunun vizesi vaar, finali vaar, bütünlemesi vaaaaar... Biz cezaya kalmayacak kadar çalışkanız, öyle değil mi arkadaşlar. :) |
Daha olmadı yaz okulu var.:D
|
müsait oldukça bende katılmaya çalısacagım.ç.tesi günüde çalısma günü oldugu için pazarları toplanınsa daha iyi degilmi
|
Alıntı:
Sen zaten ev sahibi değilmisin? Ha Tire ha Ödemiş alt tarafı 30 km. |
Sevgili İzmir'liler yer ve tarih belli mi?
|
Alıntı:
Hoşçakal |
Alıntı:
|
Kalambaklı özellikle sizin sınavınız ağır. Kum zambaklarını gidip görüdünüz mü? İlk sınav da bu.
|
Memet hocam,
sınav ne zaman? elektrikler kesildi çalışamadım versyonunu adapte edebilmek baabından sordum. Her an birileri sürpriz yapabilir tarih belli olursa. Kim kimi sınava çeker de bilemem :D |
Ben 29 eylül günü İstanbul'a gideceğim sanırım bu 27 eylülde toplantı yapmamıza engel değil. Haftaya kesinleştirir duyururuz sanırım.
|
Yaşasın, 27 eylül pazar günü okulumuz açılıyor. :D
|
İlk toplantımızda seçeceği bir konu ya da, kendi bitki yetiştirme, bahçe, balkon deneyimini yarım saatlik bir sürede anlatmak isteyen arkadaşımız var mı? Programı ona göre belirleyelim.
|
Alıntı:
Size sevindirici bir haber vereyim; Urla'da bulunan kum zambakları belediyenin öncülüğü ile koruma altına alınmıştır. Ağustos-ekim ayları arasında beyaz, hoş kokulu çiçek açan, şeritsi yapraklı, yaklaşık 40-50 cm boyunda kumulların 15-20 cm derinliğinde bulunan soğanlı bir bitki olan Kum zambakları' nın ülkemiz sınırları dışına çıkarılması suç.Ayrıca; Kum zambakları içerdiği 150 den fazla olan alkaloid nedeniyle pestisit ve tıbbi bitki olma özelliği taşımaktadır.Ayrıca Arizona eyalet üniversitesi kanser araştırma enstitüsünde yapılan bir araştırmada; Anti kanser etkili bir madde olan Pancratistain' in kum zambağı' nda bulunduğu tespit edilmiştir. Sayın memet; Sınavı geçtim mi? Sağlıcakla kal, |
Merhaba
İzmir toplasında bende olmak isterim |
sarı zeybek özel eğitim okulunun yerini tarif edebilimisiniz
|
Yirmiyedi nolu mesaja bakarsanız görebilirsiniz
|
Kalambaklı, bu durumda işyerime geldiğine, bize kumzambaklarını haber veren mimar beyle komşusunuz.
Bu vesile ile belediyeye konuyu aktarıp korunmaya alınması için bir girişimde bulunmuştuk. Onlar da büyük bir duyarlık gösterip hemen korumaya aldılar. Ama asıl sınav bu değil; Kum zambakları konusunda bir çalışma grubu kurma niyetim var. |
Sayın memet, kum zambakları konusunda kurulacak çalışma gurubunda ben de olmak isterim.
Ayrıca sizlerle tanışma fırsatı olan eylül toplantısına, oğlumu yurda yerleştirme problemi sayesinde katılamayacağımı düşündükçe çok üzülüyorum. Gelemezsem en azından arzu eder ve adresinizi bildirirseniz Bademler deki iş yerinize gelip sizinle tanışmak istiyorum. Saygılarımla, |
İşyerim çok kolay. Çamlı köyünü geçip rampayı çıkınca, sağda taşçı. Gökcan doğal taşlar. Bademlerden iki üç kilometre önce.
|
Eylül toplantısı
Bayramdan sonra olacak sanırım ilk toplantı iki pazar üst üste
Memet kum zambakları resimlerini yeni gördüm onlardan akdeniz sahilindede daha önce gördüm Antalya lara ve kundu sahilinde.... |
Toplantı tarihimizi Mine Pakkaner'în önerisi ve benim de sergi için İstanbul'a gidecek oluşum nedeniyle 6 ekim pazar olarak netleştireceğiz. Önce Sarızeybek özel eğtim kurumundan teyid edip tarihi, bir başlık açarak kesinleşmiş tarihi duyurururm.
|
Memet, sergin hangi tarihte ve nerede olacak? İstanbul'lu üyeler baskın yapmak ister.
|
29 eylül, perşembe pazarında eski Sümerbank binasında. Sanırım saat 18.00 de açılış olur.
|
Sayın Kalambaklı,
Ben de yaklaşık 14 yıldır Urla Kalabak'taki evimize, ağırlıklı olarak hafta sonları olmak üzere gidip gelmekteyim. Bahçemde, Mersin'den getirip diktiğim kum zambakları var. İlk yıllar oldukça iyi gelişme gösterdiler. Sonraki yıllar ise, pek çiçek açmamaya, dahası daha az yaprak vermeye başladılar. Kendimden söz ederken soruyu unuttum bu arada. Kum zambakları Urla'nın neresinde var acaba? |
İzmirden gelirken iskele yoluna dönünce, soldaki caminin hemen karşısından denize çıkın, solda göreceksiniz. Koruma altına alındı.
Zambaklarla ilgili kurmayı düşündüğümüz çalışma grubuna katılır mısınız? |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025