![]() |
Haklısınız.:p:p
Rüşvet gerektiren fotoğrafları daha eklemedim:dilli: . Yol yorgunluğu ile uyku bastırdı. Fotoğrafların devamını sabah yüklerim. |
Teşekkürler.
|
Alıntı:
Aman ya yoksa karizma sıfır olur.:p |
1 Eklenti(ler)
Hoop arkadaşlar rüşvet falan ? neler oluyor buralar da ? Hemen konuya müdahale edeyim :)
|
Sevgili caucasus, kaynar başı fotoğrafları bir alem, hepimiz merak ediyoruz......
Bunları da sadece eylems çekti, rüşvet teklifi o yüzden. |
Tamamdır o zaman, ben şu tarafa bir bakayım :)
|
Alıntı:
|
Valla ne diyeyim ben de resimleri çok merak ettim :) Artı daha birşey göremedim.
Madem konu yiyecek olarak devam ediyor, böreklerden ben de bir dilim alayım :) dedim. |
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Güllere devam..
|
5 Eklenti(ler)
Bahçedeki diğer çiçeklerden...
|
2 Eklenti(ler)
Feijoa çiçekleri ...
|
1 Eklenti(ler)
Güler Hanım bahçede gezerken hemencik sarımsağı söküp soydu. İçinden sütlü sütlü sarımsaklar çıktı. Elleri ile yedirdi sağolsun. Biraz midemi yaktı ama.....:dilli: ( sarımsağın kuvvetinden);)
|
2 Eklenti(ler)
Frambuazlar mis gibi kokuyordu...
|
4 Eklenti(ler)
Kiraz Mine'nin yanından ayrılamadığı kadar var...
Eklenti 85198 Eklenti 85199 Eklenti 85200 Bu beyaz olan ise napolyon kirazının tozlayıcısı imiş. Eklenti 85201 |
Ben de diyordum eylems sarmusağa neden kokuyor:D:D:D:D
Latife olduğunu biliyorsun dimi |
Bilmez olurmuyum. Hatta yoldaki yılan benim kokumdan ölmüş olmasın sakın:D:D:D :dilli:
|
Ben de eylems'in midesi nasıldır diye merak ediyordum.
Önce kiraz yedi sonra framboğaz, daha sonra sarımsak, en son da dut....... Ama çay bastırmıştır, herhalde. |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Bahçeden görünümler...
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Sebze bahçesi ve bağ..
Sebzeler çok muntazam dikilmiş bayıldım. Eklenti 85226 Eklenti 85227 Mine, üzüm zamanı da gidelim mi? Baharda kiraz, frambuaz, sarımsak, buz gibi su, kaşarlı balık, üstünede çay, patates böreği. Mideme bişeycikler olmadı. Daha da bişey olmaz sanırım..:p Eklenti 85228 |
2 Eklenti(ler)
Güler Hanım'ın bizi balık yemek için götürdüğü tesisin yanındaki buz gibi kaynayan su. Su aynı zaman da aktığı için hava kabarcıkları pek net çıkmamış. Topraktan sürekli hava kabarcıkları çıkıyordu.
Eklenti 85233 Eklenti 85234 |
1 Eklenti(ler)
Güler Hanım hemen suya girdi. İçimden dedim ki acaba bize eli ile mi balık tutacak? :dilli:
|
2 Eklenti(ler)
Baktım Güler Hanım suya girdi dayanamadım. Ben de suya atladım...
Eklenti 85236 Bir ara suya düşüyordum. (Yalancıktan düşüyormuş gibi poz verdim) Eklenti 85237 |
Eylems dikkat bak alttaki mesajım halen geçerli:p
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Mine İlk başta suya girmeyi istemedi ama sonra da çıkmak istemedi.
Eklenti 85238 Eklenti 85239 Sevgili lilium, nedense sürekli gülümsüyorum :D:D :D :D |
1 Eklenti(ler)
Lilium da dayanamadı sıvadı paçaları. Suya girmeye hazırlanıyor...
|
1 Eklenti(ler)
Lilium çoştuu.... Mine de ince tahtadan yapılmış köprüde akrobasi yapıyor.:p
|
1 Eklenti(ler)
Su öyle soğukki Iyyhhh yapıp titremişim.
|
Bahçeniz bahçe değil cennet... ;)
Elleriniz dert görmesin Güler Hanım. Gezi resimlerini çekenlerin ve güzelim çiçeklenmiş meyveleri çiçekleri çekenlerin de elleri dert görmesin... :) |
Sevgili lilium, rüşvetim nerde? Yoksa Cumhur Bey'in rüşvetlerini kabul edeceğim. ( Cumhur Bey Gönen'den manda sütü sözü aldım siz de neler var? )
|
1 Eklenti(ler)
|
Eylems de fotoroman gibi anlatmış çok daha keyifli olmuş.
Fotoğraflara kuru kuru baktırmayıp anlattığın için teşekkürler. |
Güzel sözler söyleyen diliniz eskimesin. Daha güzellerini yaşamak sizlere de kısmet olsun.
|
Cumhur Bey, rüşvetini sunana kadar bahçedeki fotoğraflardan yükleyeyim. Cumhur Bey gelince sudaki fotoğrafların devamını duruma göre değerlendiririm.:dilli:
|
1 Eklenti(ler)
Mine saksı adamı çok sevdi.
|
Güler hanım bahçeniz gerçekten muhteşem. Ellerinize sağlık.
Eylem sana da fotoroman için teşekkürler işlerin arasında kısa bir gülümseme molası vermiş oldum. |
1 Eklenti(ler)
Su tulumbası da bahçeye ayrı bir hava vermiş. İçindeki ördeklerle bile oynadım.;)
|
2 Eklenti(ler)
Salıncağa da bindik. ( çocuklar gibi çıldırdım orada şaşkınlıktan salıncağın demiri havada kalmış.)
Eklenti 85246 Güler hanım kulağıma gül taktı..;) Eklenti 85247 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025