![]() |
Toplantıya sitemize üye olarak dört kişi katıldı, iki saate yakın sürdü toplantı. Katılanlar;
Mustafa Akgün ve ailesi N.Hel ve ailesi Zerdüşt Sebahattin Sargın.... Kısa bir toplantı oldu, sanırım birdahaki toplantı seneye olacak... |
Merhaba Arkadaşlar;
Çok istememe rağmen köyden toplantı saatine 1 2 saat de olsa toleranslı gelmeye razı idim.Gelemedim.Sırf toplantıya gelebilmek için cumartesi gününden köye gitmiştim.Ailemin köyde bugün de kalın baskılarına yenik düştüm.Sözümde Duramadım.Organizasyonu düzenleyen Sebahattin arkadaşımdan ve diğer arkadaşlardan özür diliyorum.Köyde internet olmadığı için yeğenimi arattım.Sebahattin arkadaşımın cep numarasına ulaşıp en azından haber vereyim diye ama ulaşamadık.Bu konuda sizlere mahçubum.Bunu belirtmek için bu iletiyi yazdım. Sebahattin arkadaşımla bu hafta içi buluşmayı düşünüyorum..Onu en azından çayla kandıramam ama birşeyler söylemeyi düşünüyorum..Belki katılmak isteyenler olursa diye düşündüm..Sonuçta kendi adıma geliştirici güzel bir şeyler paylaşmak ve zamanımızı verimli değerlendirmek düşüncelerimi paylaşmak istedim.Bu konularda herkesin anlayışına sığınırım. Sevgi ve saygılarımla. |
Arkadaşlar ben şehir dışında olmam sebebiyle toplantıya katılamadım. Son güne kadar netleşmemesine rağmen söz vererek diğer arkadaşları da beklenti altına sokmadım. Hepimiz yetişkin insanlarız ve günlük meşkuliyetlerimiz var elbette. En az bir gün önceden gelemeyeceğini bildirmek çok da zor olmasa gerek. Ancak lütfen empati yapın ve Sebahattin kardeşimin düştüğü müşkül durumu hafızanızda canlandırın. O en genç üyelerimizden biri ve ona yanlış örnek olduğumuzu düşünüyorum. Sebahattin kardeşim lütfen şevkin kırılmasın. Güzel organizasyonların ve davetin için kendi adıma teşekkür ediyorum. İyiki varsın :)
|
gezide olduğum için gelemedim sizlerle tanışmak istiyorum bir dahakinde buluşmak üzere sevgilerimle sevecen
|
Selamlar toplantınızın bukadar özür dolu olmasına çok üzüldüm. Ali KIZILTOPRAK (kızılağaç)
|
Sizi tekrar sitemizde görmek ne kadar güzel Sevgili Redağaç, aramıza hoşgeldiniz :)
Bir toplantımız daha olacak bu ay içerisinde umarım o da özür dolu mesajlar ile son bulmaz... Sevgiler ;) |
Topraksız ağaç susuz çiçek ölür.:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025