![]() |
Arkadaşlar, Karşıyaka- İskeleden 777 numaralı otobüslerin, direkt doğal yaşam parkına servis yaptığını biliyorum.
|
Değişiklik yok değil mi? Kimse bişey yazmıyor da.
|
Program belirsiz gibi göründüğü için başka plan yapmıştım.
Gelemiyorum. Bir sonraki etkinlikte görüşmek üzere... |
Selamlar, arkadaşlar sağlık sorunum nedeniyle ancak girebildim siteye. Ufak bir operasyon geçirdim. Tamamen unutmuşum geziyi.:S nazlı06 aradı hatırlattı bugün...
Hemen toparlamaya çalışalım, kimler geliyor bir kontrol edelim, toparlayabilirsek yarın gidelim.:) Lütfen gelecek olanlar yeni liste oluşturup adlarını eklesinler.. Başlıkla ilgilenemediğim için çok özür dilerim.. |
1. Penelophe(Napıyım sargılı margılı gelcem artık.:p)
2. ? |
Sevgili Penelophe, çok geçmiş olsun, umarım ciddi birşey yoktur. İş yoğunluğunun olduğunu düşünmüştüm.
Konu dağılınca, geçen hafta tekrar liste oluşturalım dedim fakat kimseden ses çıkmayınca, farklı bir plan yapmak zorunda kaldım. |
1-penelophe
2-Nazlı06 ve ailesi |
Teşekkürler Ulker, çok ciddi birşey değil ama azami dikkat gerektiriyor benı zorlayan kısmı da o oldu.:) Zira biliyorsunuz yerimde duramıyorum.:p
Katılamayacak olman kötü oldu.:S Nazlı06, katılıma bakalım olmazsa geziyi erteleriz, siz İzmir'e gelecekseniz ben size eşlik ederim.:) |
Tamam akşam duruma bakalım olmazsa erteler başka zamana planlarız.
|
Sevgili Penelophe, geçmiş olsun. Operasyon geçirdiğini Nazlı06 dan öğrendim.
Proğramı iptal de edebiliriz. Bundan sonra hafta sonları kimse İzmirde kalmaz. |
Sevgili Penelope çok geçmiş olsun. Kendinize dikkat edin lütfen. Üzgünüm ama geziye bende katılamıyacağım.Hesapta olmayan işler çıktı kusura bakama:)
|
Sevgili penelope,geçmiş olsun ,sağlıklı günler dilerim.
|
Başka bahara buluşalım.
|
geçmiş olsun penelope.
|
Gecmiş olsun
İnşallah başka bir gün |
Teşekkürler arkadaşlar.:) Sonbahara diyelim o zaman, zaten havalar çok sıcak bize çile olmasın gezi, sonbaharda yeniden gündemem getiririz.. Ben bir süre daha giremeyeceğim foruma. Klavye, mouse kullanmam yasak, iyiyim ben merak etmeyin lütfen..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025