![]() |
1. Ülker ve eşi
2. Güler Hanım & Oğuz Bey 3. Turuncu His 4. Nazlı06 ve ailesi 5. Fatma Dündar 6. Selçuk44 7. Ssadece 8. Birol 9. Günebakan 10. Aliş ve eşi (süpersin. ) 11. Burcinde 12. Gulaymutlu 13. gulbatur |
saat kaçta nerede olacağız?
|
Biz eşimle Saat 10:00' da Parkın kapısında olacağız, değişen birşeyler yok değil mi?
|
İlk mesajda değişiklik yapmanız yetiyor mu? :)
Konu adı yanlış tarihte... İzmir-Sasalı Doğal Yaşam Parkı Gezisi (31 Mayıs 2009) Özel mesaj ile bu değişikliği istemeniz gerekiyor. Forumun tüm konularını güncel olarak takip edemeyiz... Konu adı önemli değil diyorsanız, sustum :) |
Bu tarihteki geziye bizim katılabilmemiz olanaksız. Hafta içinde ailemizden bir büyüğümüzün ameliyatı var, orada olmamız gerekiyor.
Sizlere iyi eğlenceler. |
Sayın Malina, teşekkür ederiz.
Başlık karışıklık yaratıyordu. Güler Hanım, katılmanızı çok arzu ederdim, ama sağlıktan önemlisi yok, geçmiş olsun, dilerim kısa zamanda şifa bulur. Şimdi kimler gelecekse listeyi tekrar gözden geçirmeliyiz sanırım; Ülker ve Eşi |
1. Ülker ve eşi
2. Güler Hanım & Oğuz Bey 3. Turuncu His 4. Nazlı06 ve ailesi 5. Fatma Dündar 6. Selçuk44 7. 8. Birol 9. Günebakan 10. Aliş ve eşi (süpersin. ) 11. Burcinde 12. Gulaymutlu Kendimi çıkardım listeden. Tarihler karıştı bende! Önce 31 Mayıs buluşmasının 23 Mayıs'a alındığını sandım Sayın Ali H.ALi gelmesiyle. Öyle olunca, 31'inde gelebilecekken, 23 e gelemedim. Meğer 31 Mayıs toplantısı duruyormuş yerinde. Şimdi de toplantı tarihi 7 Haziran.. Ama en başta İzmir'le çakışmasın diye Bursa grubu toplantısını 31 Mayıstan 7 Haziran'a çekmişti, şimdi de İzmir, Bursa ile çakıştırdı. Demek bir gönülde iki sevda olmazmış öyle mi :P İş bu durumda yapılacak olan; Bursa grubuna katılıp, İzmirli arkadaşlarla da 13 Haziran günü fidanlıkta görüşmek. Yine de içimde ukte kaldı. Hem de Yaşam Parkı... Orayı ağaçdostları ile gezmek başka olacaktı :( |
Sasalıya nasıl gidebiliriz?
|
Benim bildiğim önce çiğliye geleceksiniz, çiğliden sasalı otobüsleri kalkıyor ona binerek ulaşabilirsiniz. Sabahları saat 7 den saat 10 a kadar yarım saatte bir, daha sonra kırkbeş dakikaya çıkıyor saat 16 ya kadar daha sonra tekrar yarım saatte bir.
|
Teşekkürler Birol bey.
|
Arkadaşlar, Karşıyaka- İskeleden 777 numaralı otobüslerin, direkt doğal yaşam parkına servis yaptığını biliyorum.
|
Değişiklik yok değil mi? Kimse bişey yazmıyor da.
|
Program belirsiz gibi göründüğü için başka plan yapmıştım.
Gelemiyorum. Bir sonraki etkinlikte görüşmek üzere... |
Selamlar, arkadaşlar sağlık sorunum nedeniyle ancak girebildim siteye. Ufak bir operasyon geçirdim. Tamamen unutmuşum geziyi.:S nazlı06 aradı hatırlattı bugün...
Hemen toparlamaya çalışalım, kimler geliyor bir kontrol edelim, toparlayabilirsek yarın gidelim.:) Lütfen gelecek olanlar yeni liste oluşturup adlarını eklesinler.. Başlıkla ilgilenemediğim için çok özür dilerim.. |
1. Penelophe(Napıyım sargılı margılı gelcem artık.:p)
2. ? |
Sevgili Penelophe, çok geçmiş olsun, umarım ciddi birşey yoktur. İş yoğunluğunun olduğunu düşünmüştüm.
Konu dağılınca, geçen hafta tekrar liste oluşturalım dedim fakat kimseden ses çıkmayınca, farklı bir plan yapmak zorunda kaldım. |
1-penelophe
2-Nazlı06 ve ailesi |
Teşekkürler Ulker, çok ciddi birşey değil ama azami dikkat gerektiriyor benı zorlayan kısmı da o oldu.:) Zira biliyorsunuz yerimde duramıyorum.:p
Katılamayacak olman kötü oldu.:S Nazlı06, katılıma bakalım olmazsa geziyi erteleriz, siz İzmir'e gelecekseniz ben size eşlik ederim.:) |
Tamam akşam duruma bakalım olmazsa erteler başka zamana planlarız.
|
Sevgili Penelophe, geçmiş olsun. Operasyon geçirdiğini Nazlı06 dan öğrendim.
Proğramı iptal de edebiliriz. Bundan sonra hafta sonları kimse İzmirde kalmaz. |
Sevgili Penelope çok geçmiş olsun. Kendinize dikkat edin lütfen. Üzgünüm ama geziye bende katılamıyacağım.Hesapta olmayan işler çıktı kusura bakama:)
|
Sevgili penelope,geçmiş olsun ,sağlıklı günler dilerim.
|
Başka bahara buluşalım.
|
geçmiş olsun penelope.
|
Gecmiş olsun
İnşallah başka bir gün |
Teşekkürler arkadaşlar.:) Sonbahara diyelim o zaman, zaten havalar çok sıcak bize çile olmasın gezi, sonbaharda yeniden gündemem getiririz.. Ben bir süre daha giremeyeceğim foruma. Klavye, mouse kullanmam yasak, iyiyim ben merak etmeyin lütfen..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025