![]() |
Kütahya 16-19 nisan 2009 1. Tarım fuarında buluşalım
Kütahya da ilk defa düzenlenen 1. Tarım Fuarına ilgilenen tüm arkadaşları bekliyoruz.
|
Sayın Doğal Doğa Kütahya başlığında fuara bekliyoruz deyince bende Kütahya fuarı sandım daha çok var ona diyecektim, Tarım fuarı varmış meğer. Fuar alanında olacaktır herhalde. Bir fuar toplantısı yapalım kütahyada yaşayanlar olarak...
|
Tabii ki sayın Şahin zaten biz stant da olacağız. Bir şeyler planlamak lazım...
|
Daha ayrıntılı bilgi verebilirmisin doğal_doğa yer neresi standlarınız nasıl olacak.
Çok büyük bir süpriz oldu muhakkak orda olacağım. |
Sevgili Some at fuar alanında olacak yimpaşı geçince hemen. Bizim stand ilk girişte sol tarafta. Bekliyoruz...
|
Demek fuar var öylemi :) Pazar günü Yalovada ki eğitim çalışması iptal olduğuna göre :D Ben Bandırmadan Kütahyaya ulaşım yollarını araştırayım bakayım bir...
Sevgiler ;) |
Sebahattincim tren geliyor olması lazım...
|
Bugün gerekli bilgileri aldım, fakat 1 gün önceden gelmem gerekecek. Saat 17.00'da tren orda oluyor bu konuda yardıma ihtiyacım var arkadaşlar. Sanırım cumartesi günü akşamı orda olacağım...
Sevgiler ;) |
Tamam Sevgili Sebo sen gelince ara bekliyoruz... Selahattin Hoca da Cumartesi gelecek muhtemelen...
|
Sayın Doğal Doğa fuar akşam kaçta kapanıyor? birde sizin firma hangisi?
|
Sayın Şahin Fuar 19:00 da kapılarını kapatıyor. Bizim stant BMR Tarım B5A . Girişte solda. Bekleriz...
|
Hüseyin beyle beraber çalışıyorsunuz yani, bilmiyordum. Cumartesi bende uğrayacağım inşallah, görüşmek dileğiyle.
|
Yarın Sevgili Şenol Coca ile birlikte sabah erkenden yola çıkacağız, sanırım bütün gün orda olacağız. Kütahyalı arkadaşlarımızı da orada görmek isteriz, Sevgili Some_at nerelerdesin :)
Sevgiler ;) |
Dün fuarı gezdim, Doğal Doğa ve same_at ile tanıştık, Selahattin yılmaz ve Hüseyin ovak bey'de oradaydı tabi, sohbet ettik hep beraber, fuar kalabalık sayılabilir.
Peki gezmeyenler, göremeyecekler için fuarda ne var? - Her türlü alet edavat, makine, araç (Biçerdöver, traktör vs) - Organik ve kimyasal gübre, - Tohum çeşitleri, - Fidan çeşitleri, - Zeytin, peynir, süt ürünleri üreticileri, - Sulama sistemleri, çit sistemleri vs, Ve daha bir çok çeşit ürün üreticisi stand açmış. Ben ne aldım, sadece kudret narı tohumu:) Bir de Selahattin beyin hediyesi pepino fidesi. (Pepino fidesi satan kişi meyvesinide satıyordu bir de kaymak ağacı, kivi ve güveyfeneri fidesi satıyordu. fiyatlar 3 ytl idi yanlış hatırlamıyorsam) Ve en önemlisi B5A -Ortar tarımında fuarda standı var ve şüphesiz en kalabalık ve ilgi gören stand. |
Bu fuarda bende olacaktım fakat gideceğimiz günün gecesi ev arkadaşım aniden rahatsızlanınca onunla ilgilenmem gerekti. Kısmet değilmiş, gelemediğim için üzgünüm...
Bilgilendirme için teşekkür ederiz Sevgili Sasahin... Sevgiler :) |
Fuara giriş kapısından girmediğimden etrafımda yol boyu kimse yoktu yanlış bir yoldamıyım diye düşünürken fuar girişini görünce rahatladım, herşey normaldi. Şimdi doğal_doğa'nın tarifine göre standı bulmaya gelmişti.
Fuar kapısından girip sol tarafıma dönünce epey bir kalabalık etrafı doldurmuştu. Sanırım agaclar.net üyesi olduğuna insan ancak bu kadar göğsü kabarabilirdi. Saşahin Gerçektende latife yapmıyor en çok ilgiyi gören stand bizim standımızdı. Kütahya'da yeni birşey yapmak yaymak anlatmak diğer illere nazaran daha zordur. Videolarla anlatım, birebir ilgi, vatana bu faydalı ürünü kazandırma duygusu insanın tüm ön yargılarını inanın hapsediyordu. Selahattin beyle tanışmakta fuarda nasip oldu. Uzun uzun hiç usanmadan bilgi alabileceğiniz biri. O yüzden bizim gibi bitki delilerine sabırlı :D Pepino fidesi, feijoa fidesi ve kudret narı tohumu(saşahin sağolsun) aldım, pepino yemekte nasip oldu. Sebo geçmiş olsun sağlık herşeyden önemlidir. |
Cumartesi günü saat 08.00 da bandırmadan bigalı Alirıza bey ben şenol coca ve organik tarım teknikeri Burak Güngördü ile beraber yola çıktık Bursadan selahattin hocayıda aldık güzel bi yolculuk sonrası,11 00 gibi fuar alanındaydık.Fuarda en çok ilgiyi B5A organik gübrenin ve selahattin hocanın çektiğini söyleyebilirim.Hem bilgi almak hemde değişik insanlarla tanışmak güzeldi..
|
Kütahyamızda ilk defa düzenlenmesine rağmen birkaç organizasyon eksikliği dışında çok hareketli bir fuar geçirdik. Katılım ve ziyaretçi sayısı bir hayli fazlaydı. Bizleri ziayretleriyle onurlandıran sayın Selahattin Yılmaz beye, Bandırmadan Şenol Beye, Saşahin beye, Some at Beye ve diğer misafirlerimize teşekkür etmek istiyorum. Her nekadar Ağaçlar net ailesi katılımı az olsa da yine de temsil edildiğini düşünüyorum. Bir daha ki sene daha çok Ağçlar net üyesini fuarda görmek istiyoruz. Herkese Kütahya dan selamlar...
|
Fuara Uşak tan ben de katıldım. Cumartesi günü geldim ve Muhasebeci Engin kardeşime misafir oldum. onunla fuarı gezdik. Pepino fidesi aldık, kudret narı tohumu aldık. bol bol resimler çektim. Girişte solda dediğiniz firma kepçeli traktörleri olan firmamıdır?
Çok büyük bir pancar sökme makinesi gördüm. Süt sağım makineleri, yemciler, ilaçcılar hepsi var. ilk kez düzenlenmesine rağmen ileriki yıllar için umut vadeden bir fuardı. Tabi ben oraya asıl Kızıkoğlu firması ile görüşmek için gitmiştim. Çok yararlı bir hafta sonu oldu benim için. Kütahya yı 10 yıl öncesine göre çok değişmiş olarak gördüm. Sanırım önümüzdeki 10 yıl içinde Kütahya Büyükşehir Belediyesi diyeceğiz. |
Hoşgeldiniz sayın Başkan;
Fuarda ilk girişte sol tarafta bmr tarım b5a(organik tarım gübresi) bulunmaktaydı. |
Fuar bu senede açılacak mı acaba? Bilgisi olan var mı?
|
KÜTAF 2010 Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrisi Fuarı Kütahya Tarih: 15/04/2010-19/04/2010 Fuar Alanı: Kütahya Fuar Merkezi
|
Bir ay kalmış, siz hazırlıklara başlamışsınızdır herhalde Mehmet Bey...
|
Evet biraz ucundan başladık denebilir. Biraz da vakit bulabilsek...:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025