![]() |
Sevgili Zenfree, biliyorum pazar günü sana biraz zor geliyor ama, hadi biraz kendini zorla.
Bak Yenikapı'dan rahatça Yalova'ya geçersin, uzun bir mesafe değil araba yolun. Ben senin yerinde olsam, hem yanıma Gülce'yi alırım, hem de Ferda Ülkümen'i ayartırım. :p |
Epey bir kalabalık olacak gibi. Acaba bizim cadının doğumgünü pastasını kaç kişilik yaptırsam ki ben ???
|
Sevgili aaylin, bu kadar kişiye pasta yaptırılır mı?
Bence siz bir tane ufak yaptırın, üstüne mum koymak için. Diğerlerini tek tek olan pastalardan alırsınız. Kızınız kaç yaşına basıyor? |
Haklısınız Güler Hanım, sanırım sizin düşünceniz daha mantıklı. Benim cadım 2001 doğumlu, 8 oluyor yani (Gördüğünüzde neden cadı dediğimi de anlarsınız. Tam bir cadı olur kendileri :D)
|
Alıntı:
Güler hanımın dediğini yabana atmayın derim. ******* doğru seçim olur. Siz bilirsiniz ******. |
Çok güzel olmuş Güler Hanım. Resme epey bir yetenekli maaşallah.
Evet Cemal Bey; ben de Güler Hanım'ın dediği gibi yapacağım. Mum üflemek için küçük bir pasta ve kişi sayısı kadar tek kişilik pastalar daha iyi olacak. Hem büyük pastayı kesmesi falan zor olurdu. (Pastalarımız; çikolatalı, krokanlı ve frambuazlı çeşitleri olarak yarın sipariş verilecektir. O güne bir aksilik olmaması için pastaneyi yarın sabahtan arayacağım hemen) |
Benim doğum günüm de temmuzda arkadaşlar. Günü önemli değil hangi gün gelirseniz o gün kutlarız. Pastalarınızı da gelirken Kütahya'dan alabilirsiniz:D
Ne kalabalık olmuşsunuz böyle. İyi eğlenceler. Bu arada o küçük cadının doğum gününü şimdiden kutluyorum. |
1 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim Sayın Sezinci cadı ellerinizden öper :). Benim doğumgünümde Temmuzda. Partiyi yeni bahçemizde yapmayı planlıyorum. İnşallah o zaman bir davet başlığı açıp buradan herkesi davet etmeyi düşünüyorum. Siz de gelirseniz iki doğumgünü kutlaması olur :D
Konuyla ilgisi yok ama doğumgünü cadısının geçen seneki partisinden bir kareyi paylaşmak istedim :) |
Alıntı:
|
Haydi haydiii, zenfree. Takıl bize free free......
|
Zenfree bence arabayla geçmeyin hiç. Toplantı yeri nasıl olsa sahildeymiş, yakınmış.
(Gelemiyorum ama karışmadan da duramıyorum ;) ) |
Alıntı:
Haklısın Limon, arabasız gitmek daha iyi. |
Sayın aaylin Hanım, Bahçivan dedesinin gözüyle bakarsanız; Cadımıza "Tatlı" Kelimesini eklemeyi unutmuşsunuz. Düzeltilmişini yazıyorum. "Tatlı Cadı"
|
Ne güzel, eski dostlarımız bizi unutmamış!
Sevgili dost.bahçivan herzaman bekliyoruz. |
Bütün ağaçlar net neredeyse toplantıya katılıyor, ne kadar güzel. Gidebilecek olan herkesin pozitif bir enerji ile dönüp, birikimlerini paylaşmalarını heyecanla bekliyorum.
Özellikle, toplantıya önderlik eden sayın Turco' yu tebrik eder, başarılar diliyorum. |
Bizde size teşekkür ederiz Emine hanım,
Kapımız bütün bitki ve ağaç sevdalılarına açık. |
1 Eklenti(ler)
Herkese merhaba
Çoktandır işlerim dolayısıyle piyasada yoktum. Bakıyorum toplantılar başlamış, Cemal bey ve kudret teesüf ederim insan bir arar toplantı var diye, hayrola atıldımmı guruptan:(:(:(: Neyse siz kapıdan kovdunuz ben camdan girdim yine :D:D gelecek arkadaşlara kolaylık olsun diye muhteşem bir harita çizdim inşallah işe yarar bir sorun çıkmazsa ordayım. saygılar |
Sinan Bey!
Rica ederiz ne demek her zaman bekleriz ******. Çizim için teşekkürler. Sanırım Zenfree de aramızda olacak. Bu sabah Celal SUNGUR beylerle kahvaltıda buluştuk çok selamları var herkese ailece. İşleri dolayısı ile Yalovadan yolcu ettik bir saat kadar oldu. Tarih uymadı işlerine yoksa onlarda aramızda olacaklardı. Limon, Emine Aktaş ve Dost Bahçivana katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Yer müsait hepinizi bekleriz. Ağaçlar net tam kadro toplantısı olacak gibi ne güzel. Not: Gündem belirleyelim diyen arkadaşımız düşüncelerini yazar ve bizlerle buradan paylaşırsa iyi olur diye düşünüyorum. |
01- Turco
02- zeynepmansur 03- Kudret 04- Cemal S. 05- Todor 06- Manolya Çiçeği 07- Selahattin Yılmaz 08- Sebahattin Sargın 09- Habibe 10- Güler hn.ve Oğuz bey 11- Bademağacı (müsait olursa) 12- Sercan1969 (müsait olursa) 13- Sinan (müsait olursa) 14- Tufan 15- Hedera 16- Yolac(müsait olursa) 17- Oğuz Karsan (müsait olursa) 18- Aaylin ve kızı. 19- Coşkun Ayaz (müsait olursa) 20- Snowman77 (müsait olursa) 21- Baldaş 22- Peyzajist 23- Sükranayalp (müsait olursa) 24- Pearls 25- Halim17 26- Uzman16 27- Romantik Serseri (müsait olursa) 28- Hüseyin Ovak (müsait olursa) 29- Nariel (müsait olursa) 30- Bari (müsait olursa) 31- Metoks 32- Turkuaz61 (müsait olursa) 33- Doğal Doğa 34- kgursan 35-beyaz orkide ve arkadaşı Türkay Akbaş |
Arkadaşlar aranızda olmayı çok arzu ederdim, geniş katılımlı bir toplantı olacağa benziyor, umarım yararlı bir toplantı olur.
Hepinize güzel toplantılar dileği ile, fotoğraflarınızı bekliyoruz. Bu listeyi ağaçlar net çanakkele gezisinde de oluşturabilirsek çok güzel olur.:D |
İşlerin yoğunluğundan kurtulmak için bahane mi lazım? İşte bahane. Gönül Dostlarını gözle görmek üzere.
|
01- Turco
02- zeynepmansur 03- Kudret 04- Cemal S. 05- Todor 06- Manolya Çiçeği 07- Selahattin Yılmaz 08- Sebahattin Sargın 09- Habibe 10- Güler hn.ve Oğuz bey 11- Bademağacı (müsait olursa) 12- Sercan1969 (müsait olursa) 13- Sinan (müsait olursa) 14- Tufan 15- Hedera 16- Yolac(müsait olursa) 17- Oğuz Karsan (müsait olursa) 18- Aaylin ve kızı. 19- Coşkun Ayaz (müsait olursa) 20- Snowman77 (müsait olursa) 21- Baldaş 22- Peyzajist 23- Sükranayalp (müsait olursa) 24- Pearls 25- Halim17 26- Uzman16 27- Romantik Serseri (müsait olursa) 28- Hüseyin Ovak (müsait olursa) 29- Nariel (müsait olursa) 30- Bari (müsait olursa) 31- Metoks 32- Turkuaz61 (müsait olursa) 33- Doğal Doğa 34- kgursan 35-beyaz orkide ve arkadaşı Türkay Akbaş 36- Sinan İnci 37-Dost bahçivan |
Bir aksilik olmazsa, kız kardeşim ve eşi ile geleceğim.
01- Turco 02- zeynepmansur 03- Kudret 04- Cemal S. 05- Todor 06- Manolya Çiçeği 07- Selahattin Yılmaz 08- Sebahattin Sargın 09- Habibe + kız kardeşi ve eşi 10- Güler hn.ve Oğuz bey 11- Bademağacı (müsait olursa) 12- Sercan1969 (müsait olursa) 13- Sinan (müsait olursa) 14- Tufan 15- Hedera 16- Yolac(müsait olursa) 17- Oğuz Karsan (müsait olursa) 18- Aaylin ve kızı. 19- Coşkun Ayaz (müsait olursa) 20- Snowman77 (müsait olursa) 21- Baldaş 22- Peyzajist 23- Sükranayalp (müsait olursa) 24- Pearls 25- Halim17 26- Uzman16 27- Romantik Serseri (müsait olursa) 28- Hüseyin Ovak (müsait olursa) 29- Nariel (müsait olursa) 30- Bari (müsait olursa) 31- Metoks 32- Turkuaz61 (müsait olursa) 33- Doğal Doğa 34- kgursan 35-beyaz orkide ve arkadaşı Türkay Akbaş 36- Sinan İnci 37-Dost bahçivan |
Arkadaşlar bir süre önce mum çiçeğimi budamıştım, bir sürü çelik yaptım ondan. Çoğu köklenmiş durumda isteyen arkadaşlarıma bu çeliklerden getirebilirim. Mum çiçeği çeliği isteyen arkadaşlarımızın isteklerini bana özel mesaj atarak belirtmelerini önemle rica olunur. Aksi takdirde bu sayfaları fazla mesajlar ile işgal etmiş oluruz...
Sevgiler ;) |
1 Eklenti(ler)
Bir haritada ben ekiyeyim kolaylık olması açısından. Kocaeli-Yalova, Bursa -Yalova yoları ve Yenikapı-yalova, Pendik-Yalova vapur iskelesi haritanın dışında kalmış. Belirttiğim yolların hepsi Yalı caddesine çıkıyor. haritadan bakacak arkadaşlar Yalı caddesini referans alsınlar.
Eklenti 62550 Birde hatırlatma yapayım. Gazipaşa caddesi trafiğe kapalıdır. Aaraçlarıyla gelecek arkadaşlar araçlarını Cumhuriyet meydanındaki otoparka park edebilirler. Alıntı:
|
Sevgili Kudret, gerçekten listenin maşallahı var :)
|
Dün haberlerde hava durumundan dolayı Pendik-Yalova seferlerinin iptal edildiğini duydum. İnşallah Pazar günü başımıza böyle bir şey gelmez. Yoksa ulaşım problem olabilir. Zira biz arabayla ve feribotla gelmek zorundayız, eşim asla körfezi dolaşmaz :(
|
gelmeye çalışacağım.
|
özür
Herkesten çok özür diliyorum.
Malesef gelemiyorum, iş teklifi aldım, bugün Kayseriye gidiyorum. Kayseride yarın bir Otelde iş başi yapacağım, ama kalbim sizlerle olacak. Saygılarımla. |
01- Turco
02- zeynepmansur 03- Kudret 04- Cemal S. 05- Todor 06- Manolya Çiçeği 07- Selahattin Yılmaz 08- Sebahattin Sargın 09- Habibe + kız kardeşi ve eşi 10- Güler hn.ve Oğuz bey 11- Bademağacı (müsait olursa) 12- Sercan1969 (müsait olursa) 13- Sinan (müsait olursa) 14- Tufan 15- Hedera 16- Yolac(müsait olursa) 17- Oğuz Karsan (müsait olursa) 18- Aaylin ve kızı. 19- Coşkun Ayaz (müsait olursa) 20- Snowman77 (müsait olursa) 21- Baldaş / Babam. Babam da gelmek istediğini söyledi yani kısmet olursa iki kişiyiz. Hava durumundan ben de endişeliyim inşallah sorun çıkmaz, körfezi dolaşmayı göze alamam. Sebo ben de mumçiçeği isterim. Size hediye olarak sadece çay tohumu bulabildim. Zamanlama biraz kötü. Biraz da fındık getirebilirim bahçemizden... 22- Peyzajist 23- Sükranayalp (müsait olursa) 24- Pearls 25- Halim17 26- Uzman16 27- Romantik Serseri (müsait olursa) 28- Hüseyin Ovak (müsait olursa) 29- Nariel (müsait olursa) 30- Bari (müsait olursa) 31- Metoks 32- Turkuaz61 (müsait olursa) 33- Doğal Doğa 34- kgursan 35-beyaz orkide ve arkadaşı Türkay Akbaş 36- Sinan İnci 37-Dost bahçivan 38-Hyanik Not: Fotoğraf makinelerinizi unutmayın :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025