![]() |
Güler hanım,
Güllerin hatrına bence tarihi 15 Şubata ayarlayalım ayrıca bu sayede Sn.Aaylin ve kızının isteğide olur. |
Sevgili turco, ben sadece hatırlatmak istedim.
Arkadaşların fikirlerine de uyarım. |
Sanırım AAYLİN arkadaşımızın kızının doğum günüde 15 Şubat. Doğrusu bende bu tarihten yanayım. Havaların soğuk olacağını hesaplarsak yarı kapalı bir mekan iyi olur diye düşünüyorum. Termal düşüncesi güzelde şehir dışından araçsız gelen arkadaşlar sorun yaşayabilirler.
|
Valla sevgili cemal.S şöyle rahat rahat oturabileceğimiz bir yer olsun. Yarı kapalı mekân diye donmayalım da.
|
Arkadaşlar böyle düşünmenize gerçekten çok sevindim. Ben 15 Şubat'ta da gelebilirim 22 Şubat'ta da. Ama 15 olursa benim cadıya da sürpriz olur :)
|
Sn.Aaylin çocukların mutlulukları bizim mutluluğumuzdur bu bile tarihin ayın 15.olması için yeterli bence.
Sevgili Cemal bey yer seçimini sizlere bırakıyoruz. |
Allaaahhh Şubat ortası gibiyse belki ben de gelebilirim. ( Lütfen tarihi geri çekmeyin) Kızkardeşimin doğumu için İstanbul'a gelmeyi düşünüyordum. Garanti veremiyorum ama gelmeyi çok isterim, sizlerle yüzyüze tanışmak süper olurdu :) Takipteyim...
|
Sevgili Baldaş senide listeye ekledim.Ne olur ne olmaz..
01- Turco 02- zeynepmansur 03- Kudret 04- Cemal S. 05- Todor 06- Manolya Çiçeği 07- Selahattin Yılmaz 08- Sebahattin Sargın 09- Habibe 10- Güler hn.ve Oğuz bey 11- Bademağacı (müsait olursa) 12- Sercan1969 (müsait olursa) 13- Sinan (müsait olursa) 14- Tufan 15- Hedera 16- Yolac(müsait olursa) 17- Oğuz Karsan (büyük bir ihtimalle katılacağını bildirdi) 18- Aaylin ve kızı. 19- Coşkun Ayaz (müsait olursa) 20- Snowman77 (müsait olursa) 21- Baldaş Evet diğer illerden de bekliyoruz.Mesela Envor,Malbman,Şükran hn.Lonicera.... |
Müsayit olabilirsem ben de tanışmak isterim. sevgler
|
Sn.Peyzajist adını listeye ekle lütfen..
|
01- Turco
02- zeynepmansur 03- Kudret 04- Cemal S. 05- Todor 06- Manolya Çiçeği 07- Selahattin Yılmaz 08- Sebahattin Sargın 09- Habibe 10- Güler hn.ve Oğuz bey 11- Bademağacı (müsait olursa) 12- Sercan1969 (müsait olursa) 13- Sinan (müsait olursa) 14- Tufan 15- Hedera 16- Yolac(müsait olursa) 17- Oğuz Karsan (büyük bir ihtimalle katılacağını bildirdi) 18- Aaylin ve kızı. 19- Coşkun Ayaz (müsait olursa) 20- Snowman77 (müsait olursa) 21- Baldaş 22- Peyzajist |
Peyzajist, seni aramızda görmekten mutluluk duyarız. Umarım müsait olursunuz. :))
|
Arkadaşlar,
Gün olarak Şubat 15 olarak kararlaştıralım, katılacakların büyük bir çoğunluğu bu tarihe itiraz etmedikleri görülüyor.Mekan seçiminide Cemal beyle birlikte çözebiliriz.Buradan mekanıda ilerki günlerde tarifiyle birlikte belirteceğiz.Cafe türü bir yer olabilir tost vs.hizmetli bir yer tercih edeceğiz. |
Pastamız da var :D
|
Baklavalar benden kimse getirmesin..
|
Yolunuz açık, sohpetiniz neşeli, sağlığınız iyi olsun.
|
Selamlar,
15 şubat bizim için uygundur. Eşim ve küçük kızımla gelmek istiyorum. Aaylin hanımın kızına arkadaş ve pastasına ortak olur. Doğa ve ağaç dostlarıylada tanışmış oluruz. Yolunuz açık olsun... |
Sn.Coşkun bey,
Sizi zaten listeye dahil ettik.15 Şubat tarihine şu ana kadar bir itiraz gelmedi demekki katılacaklara uygun. Mekan işini bu hafta içinde veya hafta sonu Cemal beyle halledip katılacak üyelere bilgi vereceğiz. |
Şubat 15 banada uygun saat ve yer bildiriminizi bekliyoruz.
|
01- Turco
02- zeynepmansur 03- Kudret 04- Cemal S. 05- Todor 06- Manolya Çiçeği 07- Selahattin Yılmaz 08- Sebahattin Sargın 09- Habibe 10- Güler hn.ve Oğuz bey 11- Bademağacı (müsait olursa) 12- Sercan1969 (müsait olursa) 13- Sinan (müsait olursa) 14- Tufan 15- Hedera 16- Yolac(müsait olursa) 17- Oğuz Karsan (büyük bir ihtimalle katılacağını bildirdi) 18- Aaylin ve kızı. 19- Coşkun Ayaz (müsait olursa) 20- Snowman77 (müsait olursa) 21- Baldaş 22- Peyzajist 23- Manolya ÇİÇEĞİ İsminizi ilave ettim sevgili Manolya Çiçeği. Yer ve saat konusu en kısa sürede belli olacak. Takip edersiniz. Umarım Yalovayı biliyorsunuzdur. Yer konusu kesinleştirelim sonra burada tarif edebiliriz. Şehir dışından gelecek arkadaşlarımıza. |
Ben Yalova'yı hiç bilmiyorum :( Yani 20 senelik şoför olarak İstanbul'da bile kaybolduğumu üzülerek belirtmek istedim. Hani yer belirlerken kolay olması, ya da navigasyona kayıtlı bir yer olması açısından :D
|
İsmim iki kere geçmiş oldu Cemal bey:p
|
01- Turco
02- zeynepmansur 03- Kudret 04- Cemal S. 05- Todor 06- Manolya Çiçeği 07- Selahattin Yılmaz 08- Sebahattin Sargın 09- Habibe 10- Güler hn.ve Oğuz bey 11- Bademağacı (müsait olursa) 12- Sercan1969 (müsait olursa) 13- Sinan (müsait olursa) 14- Tufan 15- Hedera 16- Yolac(müsait olursa) 17- Oğuz Karsan (büyük bir ihtimalle katılacağını bildirdi) 18- Aaylin ve kızı. 19- Coşkun Ayaz (müsait olursa) 20- Snowman77 (müsait olursa) 21- Baldaş 22- Peyzajist |
Alıntı:
Bu demektir ki size iki kere Yalova yolu gözüküyor. Mazeretinizde kabul değil demektir ona göre. Şaka bir yana kusura bakmayın. Görüşmek dileği ile. |
Alıntı:
|
Listemizin son hali,
01- Turco 02- zeynepmansur 03- Kudret 04- Cemal S. 05- Todor 06- Manolya Çiçeği 07- Selahattin Yılmaz 08- Sebahattin Sargın 09- Habibe 10- Güler hn.ve Oğuz bey 11- Bademağacı (müsait olursa) 12- Sercan1969 (müsait olursa) 13- Sinan (müsait olursa) 14- Tufan 15- Hedera 16- Yolac(müsait olursa) 17- Oğuz Karsan (büyük bir ihtimalle katılacağını bildirdi) 18- Aaylin ve kızı. 19- Coşkun Ayaz (müsait olursa) 20- Snowman77 (müsait olursa) 21- Baldaş 22- Peyzajist 23- Sükranayalp (müsait olursa geleceğini bildirdi) |
Arkadaşlar merhaba,
Genellikle yazışmalara katılamasam da siteyi yakından takip etmeye çalışıyorum. Yaşlı bir annem var, eğer kendisi o günlerde iyi olursa ben de bu toplantıya katılmak, sizin gibi doğaseverlerle tanışmak isterim. Sizin için bir sakıncası yoksa beni de listeye eklemenizi rica ederim. |
Bizim için ne sakıncası olabilir Sn.Pearls? Senide listeye alır ve bekleriz.
01- Turco 02- zeynepmansur 03- Kudret 04- Cemal S. 05- Todor 06- Manolya Çiçeği 07- Selahattin Yılmaz 08- Sebahattin Sargın 09- Habibe 10- Güler hn.ve Oğuz bey 11- Bademağacı (müsait olursa) 12- Sercan1969 (müsait olursa) 13- Sinan (müsait olursa) 14- Tufan 15- Hedera 16- Yolac(müsait olursa) 17- Oğuz Karsan (büyük bir ihtimalle katılacağını bildirdi) 18- Aaylin ve kızı. 19- Coşkun Ayaz (müsait olursa) 20- Snowman77 (müsait olursa) 21- Baldaş 22- Peyzajist 23- Sükranayalp (müsait olursa geleceğini bildirdi) 24- Pearls |
Teşekkür ederim, umarım gelebilirim..
|
Bende en içten dileklerimle katılmak istiyorum Selahattin hocam ve sebahattin arkaşımın davetleriyle inşallah .... TÜM FORUM MENSUPLARINA HAYIRLI GÜNLER TEMENNİLERİMLE.
|
Güzel bir tarih. Allah kısmet ederse katılacağım. Süha Bey'e organizasyon için teşekkürler..
|
Arkadaşlar,
Yer araştırmamız devam ediyor.Sağolsun Cemal bey elinden geleni yapıyor, sahilde güzel bir yer bulduk hem iskeleye çok yakın hemde ortamı, manzarası çok güzel. Fiyatlarda anlaşırsak orayı düşünüyoruz.Hafta sonu durum netleşir. |
Arkadaşlar aranızda olmayı çok isterdim ama malesef ben katılamıyacağım ayın 15'inde gündüz çalışıyorum.
|
Sevgili Snowman,
Seni aramızda görmek isterdik seninle Goji hakkında sohbet yapmak iyi olacaktı ama sağlık olsun daha çok toplantılar yaparız. Senin çalışma gününe denk getirmeyiz merak etme. |
Alıntı:
Estağfirullah ben bu kadar çok katılım olmasından yalova hatta marmara bölgesinde bulunan dostların gelmesi ile daha büyük bir ağaçlar.net ailesine sahip olduğumuz için seviniyorum gelemesemde bu tabloyu görmek çok güzel.Kısmetse bir sonraki toplantıda görüşmek üzere... |
Sevgili Snowman,
Gerçekten katılımın geniş olması çok sevindirici, Uzman16 dostumuzda mesaj çekerek büyük bir olasılıkla katılacağını bildirdi.Katılacak her üyeye teşekkür eder sevgiler sunarız.Listemizin son hali: 01- Turco 02- zeynepmansur 03- Kudret 04- Cemal S. 05- Todor 06- Manolya Çiçeği 07- Selahattin Yılmaz 08- Sebahattin Sargın 09- Habibe 10- Güler hn.ve Oğuz bey 11- Bademağacı (müsait olursa) 12- Sercan1969 (müsait olursa) 13- Sinan (müsait olursa) 14- Tufan 15- Hedera 16- Yolac(müsait olursa) 17- Oğuz Karsan (büyük bir ihtimalle katılacağını bildirdi) 18- Aaylin ve kızı. 19- Coşkun Ayaz (müsait olursa) 20- Snowman77 (müsait olursa) 21- Baldaş 22- Peyzajist 23- Sükranayalp (müsait olursa geleceğini bildirdi) 24- Pearls 25- Halim17 26- Uzman16 |
Yani gelirken elli adet gül çeliği getirsem yetecek gibi.
|
Sevgili Güler hanım,
Siz ne olur ne olmaz dikim fazlası ne varsa getiriniz nasıl olsa alıcı çok. Hele birde sizin eliniz değdi ise daha ne isteriz? |
Arkadaşlar
Yer ve saat belli oldu mu? Ona göre deniz otobüsü bileti alacağım. Teşekkürler |
Sevgili Pearls,
İki yer üzerinde düşünüyoruz.Kararı bir iki güne kadar netleşir.Tarih 15 Şubat saat:11,30-12,00 olabilir.(Gelecek üyelerin durumlarına göre). İstanbul'dan Avrupa yakasından ve Kartal-pendik hattından devamlı deniz otobüsü ve feribot mevcut. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025