agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Balıkesir Ekibi Tanışma Toplantısı (4. 01. 2009 BANDIRMA) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/11494.htm)

Güler 04-01-2009 18:59

1 Eklenti(ler)
Sevgili arkadaşımız Sebo'nun organize ettiği Balıkesir ekibi toplantısı bugün saat 13.00 de Bandırma yapıldı.
Toplantıya; Sebo, lilium, A.Şahin, Zynl, Şenol coca ve arkadaşı ile ben katıldım.
Tanışmadığımız arkadaşlarla da tanışmak güzeldi.
Bol bol sohbet ettik, sitemizdeki başlıklar hakkında konuşmalarımız aydınlatıcı oldu.
Saat 16.00 da tekrar buluşma dileklerimizle ayrıldık.
Toplantıda çektiğimiz iki fotoğraf.
Eklenti 58007

Güler 04-01-2009 19:03

1 Eklenti(ler)
Eklenti 58008

Şenol coca'nın arkadaşı, A.Şahin, Zynl, Şenol bey.
Arkada Sebo ve Lilium.

Cumhur Tonba 04-01-2009 19:11

Yanınızda olamasak bile sizleri görmek güzel. Nice toplantılarda buluşmak dileği ile.
Lilium. Seni, vekil atadım. Benim için bir çay bile ısmarlamamışsın.

Penelophe 04-01-2009 21:34

Keyifli bir toplantı olmuşa benziyor, çaylar içilmiş, simitler yenilmiş.:)

ismet şenad 04-01-2009 22:20

Güler Hanım, Sebo, Lillium, A. Şahin, Zynl, Şenol Bey ve Arkadaşı :Fotoğraflardan sizlerle tanışmış olduk. İnşaallah müsait olduğumuz bir zamanda yapılan başka bir toplantıda bizde kendimizi tanıtırız. Her şey gönlünüzce olsun.Tüm arkadaşlara bol selam...

A.Şahin 04-01-2009 22:40

Keyifli, değişik, eğlenceli bir gün oldu benim için. Bir kısım fotograf galeride mevcut Zynl arkadaşımız yüklemiş.

erdek 04-01-2009 22:50

Seneye olan toplantılarınıza bende katılabilirim. İnşaallah bundan sonraki toplantılara daha çok katılımcı olur.

Mine 04-01-2009 23:07

Kışa rağmen toplanabildiğiniz için tebrik ediyorum, yanınızda olmayı çok isterdim, inşallah bir dahaki toplantıda hep beraber yeriz gevrekleri :)

Lilium 04-01-2009 23:21

Alıntı:

Lilium. Seni, vekil atadım. Benim için bir çay bile ısmarlamamışsın.
Sevgili cumhur ben ısmarladım da arkadaşlar kabul etmedi, kendisi olsaydı kabul ederdik, artık onu çay da kurtaramaz dediler, vallah işin zor cumhur senin yerinde olmak istemem, artık tavukmu getirirsin bilemem ama kümesi de getirsen biraz zor.:D:D

Sanırım sevgili sebo toplantı hakkında ki değerli görüşlerini açıklayacaktır.

zynl 04-01-2009 23:56

1 Eklenti(ler)
Güzel bir pazar, güzel bir ekip ve keyifli sohpetler...
Toplantı organize edeceklere tiyo vereyim: Katılımcı azınlığından korkuyorsanız, ne yapıp edin güler ablanın toplantıda bulunmasını sağlayın ;)

Vildan Sönmez 05-01-2009 10:34

Önce hepinizi selamlıyorum,grup küçük diye toplantının iptal edilmemesi çok güzel.Az kişiyle toplanmak daha sıcak sohbet avantajı sağlamıştır.
Güler Hanım ve Sebo kardeşimizi de ayrıca kutluyorum, gruba bağlılık bu kadar olur.

mormenekşe 05-01-2009 12:23

selam sebahattin kardeş bandırma'da toplandığınızı görünce ''tüh beee '' dedim .toplantılara katılmak bir türlü nasip olmadı,aralığın son haftasından bu yana kuladayım ama inşallah bigün aranızda olurum.resimlerinizi gördüm yine keyifli ve sıcak bi gün geçirmişsiniz güler ablanın güneş gibi sıcacık yüreği yansımış fotolardan.sevgi ve sağlıkla kalın.

şenol coca 06-01-2009 11:31

Güler ablaya,seboya,lilliuma,A.şahin,zynl ve arkadaşım ismaile çok teşekkür ederim gerçekten keyifli,hoş sohbet bir gündü.Havalar iyileştiğinde tekne turumuzda olucak gelemeyenlere duyurulur....

Doğal Doğa 06-01-2009 14:12

Tekne turu için iki bilet rica edebilirmiyim Senol Abi.

Sebahattin Sargın 06-01-2009 20:06

Arkadaşlar benim için sitemize üye iki kişi bile gelse toplantı için yeter, belirli bir katılım sayısı yok...

Toplantıyı bir üye ile birlikte yapabilirim, çünkü bilirim benim arkadaşlarımdan bir kişi bile bir gruba bedeldir ;)

Öncelikle toplantımıza katılan Sevgili Güler Hanım, Sevgili Lilium, Sevgili Şenol Coca ve arkadaşı İsmail Bey, Sevgili A. Şahin ve Sevgili Zynl'e çok ama çok teşekkür ederim....

Simit ve kekler için Güler Hanıma, toplantımıza telefon yolu ile katılan Sevgili Cumhur Beye de teşekkürlerimi iletiyorum ;)

Sevgili Zynl ne kadar harika bir şekilde belirtmiş:

"Toplantı organize edeceklere tiyo vereyim: Katılımcı azınlığından korkuyorsanız, ne yapıp edin güler ablanın toplantıda bulunmasını sağlayın."

Güler Hanım katıldığı her toplantıda o hoş sohbeti ile bizi gülmekten kırdı geçirirdi...

Nitekim bu toplantıda aynısı oldu ve gelemeyenler için çok üzüldüm çok şey kaçırdılar çünkü :D

Toplantıyı kaçıran arkadaşlarımız çokta üzülmesinler ben Bandırmada olduğum sürece daha nice toplantılarımız olacak hiç merak etmeyin...

Yürek dolusu sevgilerlerle ;)

Cumhur Tonba 06-01-2009 21:05

Sebo. Teşekkürler. Sen olduktan sonra gerisini düşünmüyoruz. Elbet bir toplantıda karşılaşacağız.

kasap.94 04-12-2009 10:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi A.Şahin (Mesaj 337581)
Toplantı katılım listesi:

1) Sebahattin Sargın
2) Lilium
3) Güler
4) A.ŞAHİN

5) kasap94

Lilium 04-12-2009 10:59

Sevgili kasap.94, Başlığı okuyacak olursan bu toplantının geçen yılbaşında olduğunu göreceksin, yeni bir toplantı için size malum mu oldu ne?

Sebahattin Sargın 04-12-2009 12:48

Ne dersiniz havalar güzel giderken bir toplantı daha yapalım mı arkadaşlar? Mesela haftaya cumartesi ya da pazar günü....

Sevgiler ;)

quality_no1 04-12-2009 13:23

Antalya tarım fuarına gelen yokmu?

sagdil 04-12-2009 19:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sebahattin Sargın (Mesaj 540798)
Ne dersiniz havalar güzel giderken bir toplantı daha yapalım mı arkadaşlar? Mesela haftaya cumartesi ya da pazar günü....

Sevgiler ;)

Geçen toplantınızı kaçırdım ama bunda mutlaka varım..

Lilium 04-12-2009 20:42

Sevgili sebo şaka derken gerçek mi oluyor ne, iyi de olur, belki geçen yılki kaçakları bu sefer yakalayabilir bir güzel yenerim (mi), ne dersin gelirlermi acaba, yoksa yine bir bahane bulup kaçarlarmı. Geçen yıl kar yağdı çamura battı yapanlar oldu da.

(Bu toplantı ağaçlar net tavla şampiyonasıda olabilir, Böyle bir şey de yapabiliriz. Ne dersiniz.)
http://www.agaclar.net/forum/showpos...8&postcount=27

Sebahattin Sargın 04-12-2009 21:39

Yeni öğrendim tavlayı acemi olarak bende katılabilirim =))

Haftaya paza günü uygun olabilir aslında ben bu hafta sonu kesin tarihi ilan ederim. Bakalım bu sefer ne sebepler sunacak gelmeyenler =))

Sevgiler ;)

qokhanyilmaz 11-04-2010 00:33

Tekne turu unutuldu galiba ?

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:20.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025