![]() |
yalova toplantısı
Arkadaşlar izmirden mehmet arkadaşımızın gönderdiği araç camı için ağaçlar.net logolu yapıştırma ve kitap ayraçlarını da toplantıya katılanlara dağıtacağım çıkartma ve kitap ayraçları sınırlı sayıdadır ilgilenenlere duyurulur:D
|
Alıntı:
Saat 12:00 sanıyorum uygundur. Önerilerinizi beklemekteyiz.:) Saygılar. |
Bence uygun arkadaşlar ne derler bilemem Kudret bey.
Herkese selamlar. |
yalova toplantısı
Bence de uygun....
|
Alıntı:
|
1-Todor
2-Kudret 3-snowman77 4-Sinan 5-sinaninci1 6- ? diye düzletelim, gelme durumunuz olursa ekleriz. |
Alıntı:
Güzel olacak güzel. |
1-Todor
2-Kudret 3-snowman77 4-Sinan 5-sinaninci1 6-Cemal. S 7-? Yalova dışından kimse yok galiba. |
Arkadaşlar,
Nacizane bir önerim olacak. Şu anda yarı Yalova'lı sayılırım ama Aralık ayından itibaren Yalova'lı olacağım.Bu nedenle toplantıyı ertelettirmeyi teklif etsem ayıp olurmu? Bayramdan sonra bir hafta sonuna ertelesek hiç olmazsa sayı olarak biraz daha fazla olsak(İstanbul'lu ve Bursa'lı arkadaşlarında katılımıyla) Fuar nedeniyle gelemiyenler var büyük bir ihtimal onlarda katılacaklar.En başta Selahattin hoca.Teklif şahsıma aittir kabul edip etmeme ****** sevgili gerçek Yalova'lıların. |
Sayın turco toplantıyı bir kere ertelemiştik. Bence ikinci kez ertlemek yerine, biz 30 Kasım'da toplanalım. Yılbaşına doğru bir toplantı daha ayarlıyalım ne dersiniz?
Bu arada Todor, telefon ve elektirik hatlarındaki sorunlardan dolayı foruma bağlanamıyor !!! |
Bayramdan sonra belki bende katılabilirim ****** iş durumuma bağlı.
|
Kudret bey fikrinizi saygıyla karşılıyorum ****** daha sonraki toplantılarda beraber olacağız inşallah.
|
Erteleme olursa birdahakine bende katılabilirim.
|
Alıntı:
1-Todor 2-Kudret 3-snowman77 4-Sinan 5-sinaninci1 6-Cemal. S 7-Aslan_k (opsiyonel) |
Buluşma yeri "Çınarlı Park" a nasıl gidilir bir tarif edebilirmisiniz bana ;) Önce karamürsel'de köye uğrayıp oradan gelmeyi düşünüyorum.
|
Çınarlı Park, Yalova Belediyesi'nin hemen önü. Karamürsel - Yalova minibüsü ile gelecekseniz, son durakta inip, belediyeyi sormanız yeterli. Otomobil ile gelecekseniz, İDO hızlı feribot iskelesinden 100 m kadar sonra karşı kaldırımda oluyor.
|
Ben ve Ferda Ülkümen de katılmayı plânlıyoruz.
|
Alıntı:
|
Toplantıya katılan ve bizleri yanlız bırakmıyan, Güler hanım, ferda hanım ve büyük bir süpriz yaparak İzmit'ten gelen Habibe hanıma çok teşekkürler.
Çok güzel ve keyifli bir toplantı oldu. Katılanlar. 1-Todor 2-Kudret 3-snowman77 4-Sinan 5-sinaninci1 6-Cemal. S 7-Ferda Ülkümen 8-Güler 9-Habibe |
Toplantının güzel geçtiğinden eminim, son dakika süprizi olarak gelmeye çalıştım ama olmadı ne yazık ki. Fotoğraf çektiniz mi, neler yaptınız biri anlatacak mı? Yoksa Güler Hanımın yazısını mı bekleyeceğiz :D
Sevgiler ;) |
Sebo, keşke sen de ben gibi son anda çıkıp gelebilseymişsin ne iyi olurdu.
Hava güzeldi son güneşli günlerden birini daha değerlendirmek hoş oldu. Ev sahipliğini üstlenen Yalovalı arkadaşlarımıza, :o Poğaçalar için Güler hanıma, :o Ayraç ve çıkartmalar için mehmet ve snowman77 arkadaşımıza çok teşekkür ederim.:o Güler hanımın bu seferki hediye çekilişini, Sinan arkadaşımız kazandı. Güle güle büyütsün. :) Sohbetlerimizin bitkiler haricinde ki ağırlık konusu ise, Forumlarda işlenen konu dışına çıkılmadan, en az ve öz kelimelerle bilginin nasıl aktarılabileceği, Konu dışı olan yazışmaların nasıl arındırılabileceği arayışlarıydı. Zira son aylarda forumlarda, gereken yanıtların haricinde de yazışmalar olduğu yönünde hepimiz hemfikirdik. Ortak görüş : Bu site hepimizindi. Elimizden gelen özen gösterilmeli idi. Başka paylaşımlarda görüşmek umudu ile. Selam ve sevgiler. (Güler Hanım eve gelmiş. Az evvel beni merak ettiği için aradı. O hoş anlatımı ile döktürecektir. Sebo bekle.) ;) (Eve sağ salim ve sorunsuz ulaştım. Trafik oldukça rahattı.) |
Sevgili arkadaşlar, sabah Ferda Ülkümen ile buluşup yola koyulduk.
Çınarlı Park'a geldiğimizde toplanan arkadaşları gördük, onlar bizi biz de onları görmekten mutluluk duyduk. Sitemiz ve başlıkları hakkında uzun uzun konuşup, fikirlerimizi belirttik. Sanıyorum, hem moderatörümüz hem de yöneticimiz bunu ilgili yerlere iletip, fikirlerimizi belirtirler. Gurubumuz ufaktı, on kişi iştirak etmişti. Ama toplantının havası çok güzeldi. Çaylarımızı, kahvelerimizi, saleplerimizi içtik. Geleneksel çekilişimizi yaptık. Bu toplantının şanslısı Sinan beydi. Sevgili Cemal.S ve Todor, ikramlarınız için teşekkür ederiz. Sevgili snowman 77, sizi tanımak güzeldi. Bu güzel toplantı için Yalova gurubuna müteşekkiriz. |
Güzel bir gündü. Toplantımıza katılan tüm üyelerimize teşekkürler.:)
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Güler hanımın hediye çekilişini kazanan Sinan ve afrika menekşesini teslim eden Cemal bey...
Eklenti 54432 |
Merhabalar!
Yalova Çınarlı parkta yaptığımız toplantımız oldukça verimli geçti. Hatta geçen yıllarla bu yıl formdaki bilgi paylaşımının düzeyini bile konuştuk. Sinan İnci beyin getirdiği ve bizlere paylaştırdıği dev kabak çekirdeklerinden tutun Oğuz beyin ikram amaçlı pooçaları na kadar her şeyi ile güzel bir toplantı oldu. Hepimiz formda türkçenin doğru kullanılması konusunda ve olası hataların özelden rica edilerek gerekli düzeltmenin üyenin kendisi tarafından yapılması konusunda hem fikirdik diyebilirim. Bilgi paylaşımı esas olan sayfalarımızda bizlere ve tüm okuyanlara zaman kaybettiren mesajlarımızın toparlanması konusunu hep beraber tartıştık. Hedefin doğru bilgiye ve tecrübeye en kısa zamanda ulaşılması olduğunu düşünürsek toplantılarmızda bu tür ayrıntıların da dile getirilmesinin faydalı olacağı kanaatindeyim. ****** bu benim kendi düşüncem. Yönetim ne der ve düşünür onu bilemem doğrusu. Bitki veri tabanının önemi konusunda hepimizin aynı şeyleri düşünüyor olmamızda bir başka güzellik. Ekipteki arkadaşlarımızı yalnız bırakmamız ve bilgimizin, zamanımızın yettiğince desteklememiz gerekiyor. Bilgi paylaşımının üst düzeyde yaşandığı bir toplantıdan misafirlerim sebebi ile erken ayrılmak zorunda kaldım. Toplantıya katılan arkadaşlarım eminim beni mazur görmüşlerdir. Şehir dışından katılan Güler Hanım, Ferda Hanım, bizlere süpriz yapan Habibe Hanım başta tüm katılan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Yoğun çalışması sebebi ile aramıza katılamayan ancak telefonla bizleri bürosuna davet eden Celal Sungur beye nazik daveti için çok teşekkürler. Sizlerle olmak büyük ayrıcalık sağ olun. Saygıyla. |
Yalova toplantısı
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Katılan tüm arkadaşlarımıza, ve misafirlerimize teşekkürler. Ayrıca Güler Hanım'ın eşi Oğuz Bey'e poğaçalar için ayrıca teşekkürler. Haşhaşlı ve patatesli olanlar şahane imiş. Zaten, Güler Hanım'ın eklediği ilk resimdeki gibi, bütün toplantı boyunca melül melül poğaçalara bakıp, " kimse yemesede ben yesem" diye derin düşüncelere dalmıştım.
Toplantıda konu dışı yazışmaların ne kadar yoldan çıktığı, bilgiyi bulmanın artık mümkün olmadığı, üye alımını kapatma ve ya referans ile üye olunması konuları ağırlıklı olarak konuşuldu. Hatta bazı çok değer verdiğim insanlar bu konudan o kadar rahatsızmış ki, foruma bile girmiyorlarmış. Bu konularda acil önlem alınmasının gerekliliğinin, herkesin ortak görüşü olduğu ortaya çıktı. Şimdi iş yöntem konusunu belirlemeye kaldı. Yakın zamanda, forumun epey bir rahatlayacağını söyleyebilirim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025