![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
|
O zaman 11 mayıs kesin tarih demek ki, bu tarihte kimler gelebilir bir belli olsun bakalım. Gelemeyenlerde üzülmesin kısmet değilmiş demek ki. Bursadan gelecekler bir araba ayarlasak iyi olacak hep birlikte gidebilirsek daha iyi olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2007
|
Bende katılmayı çok isterdim ama Anneler gününde buradan ayrılmam imkansız. Şansa bakın ki bir hafta sonra Yalova'da olacağım, keşke öbür hafta olsaydı. Hem Pazarteside tatil. Başka sefere inşallah. Herkese sevgiler, selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2007
|
Aslında banada 4 mayıs daha çok uyuyordu, ama bende genele uyarım. Kesin olmamakla birlikte bizde ailece katılacağız(4 kişi) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
|
Listenin Son Durumu 1- Fatma Dündar 2- Fellez 3- Penelophe 4- Sebahattin Sargın 5-6-7- Koyu yeşil ve ailesi (toplam 3 kişi) 8- İklimsiz 9- Envor (Kesinleşirse gelecek) 10-11-12-13- İlknur Aşık ve ailesi 14- |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Moderatör
|
Sevgili Arkadaşlar, size kolaylık olması için kendimce ufak bir yol tarifi yapmak istedim. İzmir'den gelen arkadaşlar, Balıkesir-Bandırma istikametini takip edecekler, Kemalpaşa'ya sapmasınlar. Susurluk'tan sonra AKSAKAL'a gelince sol tarafta MANYAS tabelasını görecekler. Aksakal-Manyas arası 21 km. Tren yolunu geçince ERGİLİ köyü gelir, devam biraz sonra yol ikiye ayrılır, sağ taraf KIZIKSA yazar, siz sola devam edin. YENİKÖY gelir, sonra HAYDAR (Eskiçatal) ı geçin. KULAK ve MANYAS. Manyas şehir içine girin düz devam edin sağtarafta camii var onu geçip yine düz devam edin GÖNEN, DARICA sapağı gelir. Darıca'ya girerek devam edin. İlk köy KIZIK sonra da HACIYAKUP gelir. Manyas'dan çıkınca sol tarafta gördüğünüz apartman blokları TOKİ evleridir, daha sonra da sağ tarafta Serpin Termal tesislerinini görürsünüz Köyümüze geldiğinizde sola yukarı doğru devam edin, bizler sizi bekliyor olacağız... NOT: Manyas sapağına girdikten sonra köy yoluna girmiş bulunuyorsunuz, gerçi yol boyunca asfalt yoldur ama lütfen yavaş gelin, heran önünüze koyun, inek sürüleri çıkabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
|
Listenin Son Durumu 1- Fatma Dündar 2- Fellez 3- Penelophe 4- Sebahattin Sargın 5-6-7- Koyu yeşil ve ailesi (toplam 3 kişi) 8- İklimsiz 9- Envor (Kesinleşirse gelecek) 10-11-12-13- İlknur Aşık ve ailesi 14-15- Celal Sungur ve Eşi Rana Sungur 16- |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-04-2007
|
Ben ve bir arkadaşım listeye dahil olmak istiyoruz. Hatta ben köyü biliyorum yolu bulamayacak olanlar için Bandırma'dan itibaren öncülük edebilirim. Bandırma'dan sonra 50km. kadar uzaklıkta köy... Bandırma'da buluşup hep birlikte gidebiliriz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 31-12-2006
|
1- Fatma Dündar 2- Fellez 3- Penelophe 4- Sebahattin Sargın 5-6-7- Koyu yeşil ve ailesi (toplam 3 kişi) 8- İklimsiz 9- Envor (Kesinleşirse gelecek) 10-11-12-13- İlknur Aşık ve ailesi 14-15- Celal Sungur ve Eşi Rana Sungur 16-17 Uzman16 ve eşi 17-18 Bülent16 ve kızı (Kesinleşirse gelecek) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
|
1- Fatma Dündar 2- Fellez 3- Penelophe 4- Sebahattin Sargın 5-6-7- Koyu yeşil ve ailesi (toplam 3 kişi) 8- İklimsiz 9- Envor (Kesinleşirse gelecek) 10-11-12-13- İlknur Aşık ve ailesi 14-15- Celal Sungur ve Eşi Rana Sungur 16-17- Uzman16 ve eşi 18-19- Bülent16 ve kızı (Kesinleşirse gelecek) 20-21- A.Şahin ve bir arkadaşı 22- ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2007
|
1- Fatma Dündar 2- Fellez 3- Penelophe 4- Sebahattin Sargın 5-6-7- Koyu yeşil ve ailesi (toplam 3 kişi) 8- İklimsiz 9- Envor (Kesinleşirse gelecek) 10-11-12-13- İlknur Aşık ve ailesi 14-15- Celal Sungur ve Eşi Rana Sungur 16-17- Uzman16 ve eşi 18-19- Bülent16 ve kızı (Kesinleşirse gelecek) 20-21- A.Şahin ve bir arkadaşı 22-Badem ağacı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Moderatör
|
Gelen, gelemeyen bütün arkadaşlar sağ olsunlar, herzaman beklerim. Gelecek olanlar, lütfen yola erken çıkın ki beraberliğimiz fazla sürsün, hem kahvaltı için köy yumurtaları ve süt sizleri bekliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Ağaç Dostu
|
İzmir'den gelecekler arasına Aziz Gerzeli ve eşi de katıldı. ![]() Güler hanım, bu kadar uğraşıp kendinizi zahmete sokmayın lütfen, bizler o güzel bahçenizi görmeye ve sohbet etmeye geliyoruz. ![]() 1- Fatma Dündar 2- Fellez 3- Penelophe 4- Sebahattin Sargın 5-6-7- Koyu yeşil ve ailesi (toplam 3 kişi) 8- İklimsiz 9- Envor (Kesinleşirse gelecek) 10-11-12-13- İlknur Aşık ve ailesi 14-15- Celal Sungur ve Eşi Rana Sungur 16-17- Uzman16 ve eşi 18-19- Bülent16 ve kızı (Kesinleşirse gelecek) 20-21- A.Şahin ve bir arkadaşı 22- Badem ağacı 23-24- Aziz Gerzeli Ve Eşi 25- |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
|
Penelophe haklı Güler Teyze'cim. Bizler sizin güleryüzünüze geliyoruz. Bir de sevgi dolu yüreğinizle yetiştirdiklerinizi görmeye.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar tatsız bir haberim var. Çok arzu etmeme rağmen aranızda bulunamayacağım. 103 yaşındaki babaannemi dün, yüksek tansiyona bağlı beyin kanamasından hastaneye kaldırdık. Şu an yoğun bakımda. Süper babaanne bizimle yaşıyor. Annemse Umre ziyaretinde. Ayın 15'inde dönecek. Güler hanımcığım size verilmiş sözümü başka zamana erteliyorum. Diğer katılacak arkadaşlarla ise umarım bir dahaki toplantılarda tanışma fırsatı yakalayabiliriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu
|
Evet bir saat belirlesek çok iyi olacak. Herkes kaç gibi şehirlerinden çıkacağını yazabilir mi? Benim pazar günü direksiyon kursum var aslında katılmayacaktım fakat sınav güzergahını tanıtıp çalıştıracakları için gitmem gerekiyor. O yüzden herkes saat olarak bir bilgilendirse bizi iyi olacak. Sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Güler Hanımcım, geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili iklmisiz, çok geçmiş olsun. Bu geziye bende katılmayı çok arzu ederdim ama çalışınca izn durumu biraz daha farklı oluyor. Gelemesemde gönlüm sevgili Güler Hanım ın bahçesinde ve ****** sizlerle olacak. Benim içinde o güzellikleri bol bol koklayın ve seyredin arkadaşlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Merhaba Bende gelmeyi çok istedim.Malesef gelemiyorum.Babam baypas oldu.O yüzden gelemiyorum.Ama gönlüm sizlerle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Ağaç Dostu
|
Geçmiş olsun Oğuzhan, babanıza acil şifalar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Teşekkür ederim.Sağolun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Ağaç Dostu
|
Hastalarınıza acil şifalar dilerim. İklimsiz sizinle tanışamayacağıma üzüldüm gerçekten, başka bir sefer umarım. Biz İzmir'den 7.30-08.00 arası çıkmayı planlıyoruz. 3.5 saat sürse, 11.30-12.00 gibi varmış oluruz sanırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Alıntı:
İzmirden gidecek olan bütün arkadaşlarla mı birleşip gidiyorsunuz? Dönüş için hangi saati uygun buluyorsunuz? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|