![]() |
|
|
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Efendiim, daha önce kararlaştırıldığı gibi, tren saatinden önce istasyonda, on iki kişi buluştuk. Kadro tamam olunca, trene binip yerleştik. Tren normal saatinde (10.20) hareket etti. Biraz sonra, arkadaşlar Beyaz Gece'yi merak edip birbilerine sormaya başladılar. Kendisi ile bu gezide tanışacaktık. Koltuk numaralarımızı biliyordu. Derken, gelip bizi buldu. Aslında tanışmadan önce sanıyorum emin olmak için, vagon içinde gidip gelmişti. Bıyıkları birçoğumuzun dikkatini çekmiş, Pala Mehmet'i anmamıza vesile olmuştu. Planladığımız gibi yolculuk keyfli gidiyordu. Sohbet, Müjgan ve duygu hanımların ikramları ile ilk üç saatin nasıl geçtiğini bilemedik. (İkramlar hakkında sanıyorum Yürüyen Bulut ve diğer arkadaşlar ayrıntı verirler.) Ama halen Eskişehir'e gelememiştik. Ondan sonraki iki saat daha zor geçti. Nihayet vardık. Yolda atıştırmamıza rağmen, bahçede çalışmanın bölünmemesi için, tavsiye edilen bir köftecide, Eskişehirin köftesinden tattık. Yemekten sonra (Pazar günü katılacakları etkinlik için hazırlık yapacaklarından) Yürüyen Bulut ile Melek San Hanım, ayrıldılar. Üniversite'ye gittik. Orada bizi sayın Sempe ile Sayın İsmetkenar karşıladılar. Misafirhanede odalarımıza süratle yerleşip kendimizi bahçeye attık. Çok güzel bir hafta sonu geçirdik. Yeni dört arkadaşla tanımış oldum. Kendilerini tanımaktan mutluyum. Geziyi düzenleyen Hassoman'a; iki gün boyunca bizi yalnız bırakmayan Sempe ile İsmetkenar'a katılan diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum. Düzenleyen Yücel Özlem : 16-10-2008 saat 00:08 Neden: Yazım yanlışı. |
![]() |
![]() ![]() |
|
|