![]() |
|
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-10-2007
|
Merhaba her iki tarih de benim için uygundu. Bir aksilik olmazsa muhakkak katılmak ve sizlerle tanışmak istiyorum. Hepinize sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2006
|
Tandoğanda işyeriniz mi var, eviniz mi var? Evet tarih 2 Mart. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-01-2008
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Arkadaşlar bende katılmak sizlerle tanışmak isterim, Ankara dışından konuklarım olacak ertelenirse aranızda olmaktan mutluluk duyarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
|
Toplantı bu hafta sonu olarak kesinleşirse http://www.ayakizi.web.tr/modules.ph...owpage&pid=190 linkteki farklı alternatifler de söz konusu olabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
|
2 Mart 20087 tarihi bana da uygun.Eğer merkezi bir yerde yapılması konusunda hem fikirsek ayarlayabileceğim mekanı Sayın Yücel Bey'e özelden yazdım sizlerle paylaşacaktır.İşlerimin yoğunluğundan dolayı yaşışmaları devamlı takip edemiyorum. Sevgiler herkese.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-12-2007
|
Belirtilen tarihler benim için uygun görünüyor. Katılmak isterim. Son anda bir aksilik çıkmazsa. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
|
Kısmet olursa bende katılmak isterim.2 Mart olduğu için saat 14.00 daha uygun olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-02-2008
|
Merhaba Arkadaşlar Aranıza dün katıldım, toplantıya bende katılmayı arzu ediyorum sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Şaka bir yana, bir kaç gündür rahatsızlığım yüzünden nete giremedimdi. Ama hala bıraktığım yerde, kararsızlık içinde dönülüyor görüyorum. ![]() Konu başlığını Sevgili Yücel Özlem "Ankara Bahar Sohbet Toplantısı "diye açmış. Buna mukabele edip toplantıyı Mart'ta yapalım. Martın 2' si bile olsa bahar bahardır. Kar da yağsa, bol güneşli bir gün de olsa, her halükarda toplanalım. Çünkü her türlü hava durumunun tadını çıkaracak yaşta ve ruh halindeyiz. Kısacası toplantı mart içinde olsun, 2 Mart çok uygun bir gün. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Ağaç Dostu
|
Toplanacağımız yer belliyse adını yazalım mı arkadaşlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
|
Geçmiş olsun Müjgan hanım, acele yazınca böyle hatalarda yapılıyor. (Düzeltmiyorum kalsın) Bu toplantıya katılmayı bende çok arzu ediyorum. Güzel bir bahar gününde ortak paylaşımları olan doğa sever dostlarla birlikte olmak beni ruhen ve bedenen çok dinlendirecek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar merhabalar, Tarih konusunda kararsızlık yok. 2 Mart 2008 Pazar günü toplanıyoruz. Toplantının amacı ve şekli de belli. Tanışma ve sohbet toplantısı. Bu defa Kızılayda toplanıyoruz. TK Pide Kebap /Tevfik Kış Yüksel Caddesi ile Karanfil sokağın kesiştiği yerde. Tel: 417 22 22 Öğlen saat 13'te başlayacak toplantımız, akşama kadar sürebilir. Vakitleri sınırlı olanlar, bir ara uğrayabilirler. Ulaşımı çok kolay. Temiz ve fiyatlar uygun. Çorba + Salata + döner/ızgara/pide + tatlı + kola/ayran + çay, 15 lirayı geçmeyecektir. Beğeneceğinizi umuyorum. Bakarsınız kapısına bir de ağaçlar.net çıkartması yapıştırır, sürekli buluşabileceğimiz ayakaltı bir mekan edinmiş oluruz. Şükran Ünal Hanım ve Hebaryum, kurumlarının sosyal tesislerinden yararanabileceğimizi söylediler. Sevgili Herbaryum'un kurumunda daha önce de birkaç kez toplanmıştık. Şükran Hanım'ın önerisini, daha sonraki toplantılar için hazırda tutuyoruz. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Düzenleyen Yücel Özlem : 21-02-2008 saat 17:32 Neden: Yazım hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-01-2008
|
ben de katılıyorum tabi ki |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Ağaç Dostu
|
. 2 Mart 2008 Pazar günü toplanıyoruz. TK Pide Kebap /Tevfik Kış, Yüksel Caddesi ile Karanfil Sokağın kesiştiği yerde. Tel: 417 22 22 Katılanlar: 1-Çiğdem Nazlı 2-Herbaryum 3-Müjgan 4-Şükran Ünal 5-Ela 6-Zerrindursun 7-Pala Mehmet 8-SAHIRE 9-Feriha 10-Nejla 11-Guler64 12-Nevsune 13-Nkoksal 14-Yücel Özlem Şimdilik durum böyle gözüküyor. Listeyi düzenlerken, unuttuğum kimse varsa, peşin özür diliyorum. Unutulanlar veya katılmaya karar verecekler, listeyi kopyalamak suretiyle, lütfen isimlerini ilave etsinler. Listeye yazıldığı halde, katılamaycak olanlar da haber verirlerse seviniriz. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2007
|
Katılanlar: 1-Çiğdem Nazlı 2-Herbaryum 3-Müjgan 4-Şükran Ünal 5-Ela 6-Zerrindursun 7-Pala Mehmet 8-SAHIRE 9-Feriha 10-Nejla 11-Guler64 12-Nevsune 13-Derya Özen 14-Nkoksal 15-Yücel Özlem +3 (Ayşe Özlem +Arif +Feride) 16-Chewbacca, +1 17-ekin97 Aralık'ta ki toplantıyı kaçırmıştım. Bir terslik olmaz ise, sizlerle tanışmaktan mutluluk duyacağım arkadaşlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-11-2006
|
Sevgili arkadaşlar, bu toplantıya katılmayı çok istiyordum. Fakat, ben de özel ağaçlandırma yaptığım için, bu Cumartesi ve Pazar günü fidan dikimim var. En kısa zamanda sizleri, yaptığım özel ağaçlandırma sahasında, görmek isterim. Sevgi ve saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu
|
Katılanlar: 1-Çiğdem Nazlı 2-Herbaryum 3-Müjgan 4-Şükran Ünal 5-Ela 6-Zerrindursun 7-Pala Mehmet 8-SAHIRE 9-Feriha 10-Nejla 11-Guler64 12-Nevsune 13-Derya Özen 14-Nkoksal 15-Yücel Özlem +3 (Ayşe Özlem+Arif Başgül+Feride Başgül) 16-Chewbacca, +1 17-ekin97 18-Ahmet Demirtaş 19-Güvenç Mamıkoğlu (Türkiye'nin Ağaçları ve Çalıları adlı kitabın yazarı.) Biliyorsunuzdur. Ama, yine de hatırlatayım dedim. Şimdilik 23 kişi olduk. Sevgili menderes40'ın davetini de toplantıda konuşalım. Aslında kendisi katılsa daha iyi olurdu ama... Biz yine de konuşup karara varabiliriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|