![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Yalova Bahar Toplantısı (9 Mart 2008)
Merhaba Arkadaşlar; Bursa Ekibinin toplantılarında sağolsunlar Yalovalı arkadaşlarımız bizleri hiç yalnız bırakmadılar. Ne zamandır konuşuyorduk bizde iade-i ziyarette bulunalım diye. Bende bu konuda başlığı açayım dedim, Yalovalı arkadaşlarımız hazırlıklarınıza başlayınız ![]() Sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ayriyeten eger begenirseniz ******, bonsai çeşitleri olan bir serada var. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 31-12-2006
|
Belirlenecek olan tarihte zamanım müsait olursa, daha doğrusu çok ama çook önemli işim olmazsa her toplantıda bizi yalnız bırakmayan Yalovalı arkadaşlarımız, abilerimiz vede ablalarımızın ziyaretine mutlaka katılırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
doğasever
Giriş Tarihi: 26-07-2006
|
Bence hemen tarih belirlensin.Arayı soğutmayalım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Cemal Sansar dan ses seda yok neden acaba ,yoksa benmi takip edemiyorum? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
|
Benim için 10 Şubat uygun bu tarihte yapılacak olan toplantıya katılırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Değerli arkadaşlarım tarih konusunu biran önce netleştirmek istiyoruz. Bu pazar gününe kadar tarihi belirleyelim, hafta içide listeyi belirlemiş oluruz. Sizlere 2 seçenek sunuyoruz bunlar; 10 Şubat Pazar günü 17 Şubat Pazar günü Bu iki seçeneği oylamaya sunuyorum, bu hafta sonuna kadar tarih belirlersek çok iyi olacak. Sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Değerli Arkadaşlar; Tarih konusunda bir değişikliğe gidiyoruz. Toplantı tarihleri çok yakın olduğu için bir takım sorunlar meydana geldi. Bizde toplantı tarihini 9 Mart Pazar gününe aldık. Hem zamanımızı ayarlayabiliriz hem de havalar ısınmış olur. Toplantı tarihi 9 Mart Pazar günü olarak ilan edilmiştir. Sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaçsever
|
Çok güzel,havalar daha ısınmış olur.Sera cenneti Yalova'ya her zaman gitmek istedim,kısmet olmamıştı.Orada bize rehberlik yapacak arkadaşların olması ve grupça gitmek en güzeli... Sayın sinaninci1 dediğiniz gibi liste yapmaya başlayalım; 1)Sebahattin Sargın 2)estella 3) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
doğasever
Giriş Tarihi: 26-07-2006
|
1) Selahattin Yılmaz 2) Sinan İnci 3) Estella 4) Sebahattin Sargın 5) iargin Yine çok güzel bir toplantı olacağına eminim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaçsever
|
1) Selahattin Yılmaz 2) Sinan İnci 3) Estella 4) Sebahattin Sargın 5) iargin 6) Celal Sungur ve eşi 7) Bülent16 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2007
|
1) Selahattin Yılmaz 2) Sinan İnci 3) Estella 4) Sebahattin Sargın 5) iargin 6) Celal Sungur ve eşi 7) Bülent16 8) Badem ağacı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
1) Selahattin Yılmaz 2) Sinan İnci 3) Estella 4) Sebahattin Sargın 5) iargin 6) Celal Sungur ve eşi 7) Bülent16 8) Badem ağacı 9) ekalafat Birlikte olmak mutluluk verici, mangallara hazırlığı biz mi yapıyoruz..)) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
1) Selahattin Yılmaz 2) Sinan İnci 3) Estella 4) Sebahattin Sargın 5) iargin 6) Celal Sungur ve eşi 7) Bülent16 8) Badem ağacı 9) ekalafat Bende bir mani çıkmazsa mutlaka bulunmak istiyorum.Herkese selamlar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Sebahattin Sargın; Başlıktaki 2007 tarihini 2008 olarak değiştirebilirsek daha fazla kişi katılabilir toplantıya kanaatindeyim ![]() söz veremem ama çok isterim katılmayı, o tarihlerde gidip yeni bahçe için birkaç meyve fidanı alayım istiyordum zaten... tarihi denk geldi... bir aksilik olmazsa görüşürüz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-06-2007
|
1) Selahattin Yılmaz 2) Sinan İnci 3) Estella 4) Sebahattin Sargın 5) iargin 6) Celal Sungur ve eşi 7) Bülent16 8) Badem ağacı 9) ekalafat 10) Planlama ve eşi Bende bir mani çıkmazsa mutlaka bulunmak istiyorum.Herkese selamlar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Plumerian da seni bekliyor. Soğuktan üst kısmı donduğu için, kalanı da donmasın diye kargoya veremedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-02-2007
|
1) Selahattin Yılmaz 2) Sinan İnci 3) Estella 4) Sebahattin Sargın 5) iargin 6) Celal Sungur ve eşi 7) Bülent16 8) Badem ağacı 9) ekalafat 10) Planlama ve eşi 11)hedera ve eşi bir işim çıkmassa. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Fikirlerinizi bekliyoruz. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |