![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Organizasyonu Todor yapacaksa bende varım. Mekan konusunda (İsmi Lazım değil ) bazı şehirlerin ekiplerinden çok daha başarılı. ![]() Not: İş bu mesaj yöneticilerden alınan spekülasyon yapma izni üzerine yazılmıştır. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
30 sandalyesi olan umuma açık bir yerde 28 kişilik toplantı düzenleme fikri de fena değildi ama Bursalı dostların sevgi dolu yürekleri o sıkıntıyı unutturdu bize. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Selahattin Hocamın bir sözü vardı o bana hep "Bazen susmak en iyi cevaptır" derdi. Yaptığım yanlış organizasyon benim suçumdur, Bursa Ekibinin değil. Bu yanlışım rahatsızlık verdi ise merak etmeyiniz arkadaşlar telafisi olacaktır. Sevgiler ![]() Düzenleyen Sebahattin Sargın : 05-11-2007 saat 20:16 |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sebo üzülme, toplantı için harika bir yerdi, öyle nefis bir mekanda kocaman dinlenme yerleri olması lazımdı, bana göre alışveriş merkezlerinden çok daha çekici bir yer Botanik Park ve Bur-cu Büfe, bisiklet kiralayıp binen aileler, çocuklar, ağaçlar, çiçekler, kitap okuyup çayını yudumlayan doğa severler, nefis bir sonbahar,kıymetini bilin, İzmirde böyle bir yer olsa tıklım tıklım dolar taşardı. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Senin hata dediğin; o organizasyonun belkide yıllarca hatırlanmasına vesile olacak "alamet-i farika"sı olmuştur. Bize de düşen sana takılarak geçirdiğimiz güzel günü anmaktır. Lütfen alınma. Selamlar. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Aynen katılıyorum. (Üçgen, branda oturma yeri olan, açılır kapanır, balıkçı taburelerinden 2 adet temin ettim, gelecek toplantıya hazırlık olsun diye.....) (Kötüyüm ben kötüyüm!!!!....) Düzenleyen celalsungur : 08-11-2007 saat 13:22 |
|
|
|
![]() |
|
|