![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#122 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2007
|
Ben de geliyorum arkdaşlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Ağaç Dostu
|
Ben de geleceğim ama nasıl ? İzmit'ten Karamürsel'e Karamürsel'den Bağdat Rest.giden minübüsler varsa, bu şekilde. Oraya giden minübüs yoksa ! ne şekilde ![]() Ya da acemi çaylak olarak korkuyor olmasam trafiğe karışarak gelirim... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Ağaç Dostu
|
Yalova'ya gelmek en iyisi, diğer arkadaşlarla birlikte alırız hepinizi, saatleri uymazsa veya mümkün olmazsa Altınova'ya gelin, bana veya Todor'a telefon edin, alırız sizi. Yollarda bırakacak değiliz ya sizleri. Cep numaramı özelinize yollarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Doğal yaşam tutkunu
Giriş Tarihi: 25-08-2007
|
Çok üzgünüm. Ben Yalova toplantısına katılamıyorum. Çok istememe rağmen ancak bir gün sonra Eskişehir' de olabileceğim. Nasip olursa bir sonraki toplantıya. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Altınovadan ulaşım daha kolay. Tesisin minibüsü **** diğer arkadaşlar sizi rahatlıkla alabiliriz. Yarın son notları paylaşırız. Selamlar herkese. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Ağaç Dostu
|
Daha önceden işletme ile konuşup, balkabağı getirdiğim takdirde pişirecekleri konusunda onay almıştım. Ben de madem öyle, bir tane 30 kiloluk getireyim, siz pişirin biz yiyelim dedim. Getir ama o boyda tenceremiz yok dediler. Ben de dün güzel, dolgunca bir kabak ve uygun bir tencere (karavana demek daha doğru) alıp gittim. Yarın bu İstanbul'dan gelen cevizlerle süslenmiş bu kabağın tatlısını yiyeceğiz. Bilgilerinize arz olunur. kabak sevkiyat.JPG kabak temizlenmis.JPG |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Ağaç Dostu
|
Tamam Todor öyle yapayım. Teşekkürler.. Topculara gitmeyi, orada sevgili Limona katılmayı hesaplıyordum. Böylesi daha iyi. Kimseyi bekletmemiş olurum ![]() Todor yola çıkınca, Altınova ya gelmeden önce seni arayacağım. Sağol. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Ağaç Dostu
|
İstanbul'dan gelecek cevizlerin sevkiyatında bir aksama olmaz değilmi?.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-07-2007
|
Yani ayıp olmuyormu yalovalı dostlar, biz burda ne işe yarıyoruz, zenfree yalovalılara verme sakın.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Ağaç Dostu
|
Bütün imkanlarımı zorlayıp, dik kafalılık yapmama rağmen bir takım engelleri aşamadım. Toplantıya gelemiyeceğim için son derece üzgünüm ![]() Sevgilerimle ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Ağaç Dostu
|
Sebo sensiz olmaz, ne yapıp edip geleceğine inanıyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Ağaç Dostu
|
Sn.zenfree, siz de getirin, Mucip bey'den de alırım. 3000 civarında mum çiçeği mesajını tek tek okudum. 2 tanesini de ben yetiştireyim bari. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|