![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#61 |
Ağaç Dostu
|
Ne çok sevindim şimdi ![]() Bu arada, erken gelenler olursa güne kahvaltıyla da başlayabiliriz. Toplantı listesi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Ağaç Dostu
|
Resmen hüsrana uğradım ![]() Ben eşim ve oğlum Ilgaz katılamayacağız. İstanbul içi ve pazar günü olan bir tekrarında katılmak, tanışmak umuduya... Biraz pahalıda olsa Mihrabat korusunda kahvaltı öneriyorum bende ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() Çok gelmek istiyorum. İnşallah gelebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Sütçülerde idim o nedenle konuşmalara katılamadım. Bugün sizlere detaylı bilgiler aktarabilirim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Ağaç Dostu
|
Listeye benide dahil edin lütfen ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Ağaç Dostu
|
Todor şimdilik iki kişi.(Bir aksilik olmazsa 4-6 kişide olabiliriz) Yinede haber vereceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Ağaç Dostu
|
Öğle üzeri Bağdat Restorant'a gittim. Fix menü için fiyat aldım Sabah kahvaltısı: 8 YTL Güveçte sıcak peynir tabağı Sucuklu yumurta Patates kızartması Beyaz peynir Bal Reçel Tereyağ Zeytin söğüş domates, salatalık Öğle yemeği: 15 YTL Sigara böreği Mantar dolma Güveçte sıcak peynir Güveçte kaşarlı mantarlı alabalık Mevsim salata Fakat; Öğle yemeği menüsünde belirtilen salata, peynir tabağı, mantar dolma 4 kişi için verilecek. Eğer az gelir derseniz 2 kişi için isteriz. O zamanda fix menü fiyatı 7 YTL artacak. Eğer balık değil, kırmızı et yemek isteyen olursa 2 YTL ekstra ödeyecek. Çay, kahve sınırsız. Herhangi bir ücret talep edilmiyor. Alkollü içecekler, soğuk meşrubat, ayran ekstra ücrete tabi. Yemekleri beğeneceğinizi tahmin ediyorum. Umarım havada yağışlı olmaz ve bizler ormana gönlümüzce yayılır, derenin içinde balıkları, kaplumboğaları kovalayabiliriz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Ağaç Dostu
|
www.bagdatrestaurant.com adlı siteden çevre ve tesis ile ilgili detaylı bilgiler edinebilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Ağaç Dostu
|
bagdat.jpg Tarih: 3 Kasım 2007 Cumartesi Yer: Yalova Bağdat Rest. Saat: >>Menü<< Katılanlar memet todor kudret sempe aybala Güler Ferda Ülkümen+1 maycan bahçe - şartları zorlayacak sinaninci1 sukranayalp limon selenn Kumru+2 preacox hakan07 limon zenfree sevelim Mahmut Leventoğlu+1 Celal Sungur+1 hnukhet+1 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
maycan
Giriş Tarihi: 01-09-2007
|
Yemek menüsünde vegeteryanlar için birşeyler yok herhalde.(Ana yemek) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-09-2007
|
ismimi eklediğiniz için teşekkürler, buluşmaya gelmek istiyorum ama o tarihte çok büyük ihtimalle misafirim olucak, Sinanoba'da oturuyorum bir de, biraz zor olacak gibi istesem de gelemeyeceğim,gidenlere iyi eğlenceler dilemekten başka yapıcak bişey kalmadı, üzgünüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
nuket
Giriş Tarihi: 09-09-2007
|
merhaba ; ben ve kızım katılmak ıstıyoruz. 2 kişi geleceğiz, buradan gıden olacakmı acaba, yakın oturanlar varsa beraber gıdelım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Ağaç Dostu
|
Merhaba
Alıntı:
![]() Tesis sahibi Levent elinden gelen herşeyi yapabilir ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
maycan
Giriş Tarihi: 01-09-2007
|
İlginize teşekür ederim ,Mahmut Bey.Gelebilirsem sizinle Isparta hakkında konuşacağımız çokşey olacak sanırım.Hoşçakalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Ağaç Dostu
|
Ben belki Cumadan giderim henüz belli değil.Yalakderede ki evimizi ve insanlarımı çok ihmal ettim. Cumartesi günü sabahtan Yalakderenin pazarı .Hava güzel olursa çok keyifli olur.O güne kadar inşallah SÜTÇÜLER BROŞÜRÜ basılırsa sizlere onları dağıtırım. Arkadaşlar yağmur yaş olabilir ya da yerler ıslak olabilir. Yürüyüş yapmayı planlıyorsanız yanınızda yedek ayakkabi,çorap,pantolon v.s getirin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Doğal yaşam tutkunu
Giriş Tarihi: 25-08-2007
|
Eskişehir veya Bilecik'ten birlikte gidebilecek kimse var mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
nuket
|
Saat kaçta gidilecek?Beraber gide bilecegimiz kimse yokmu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Ağaç Dostu
|
E ben varım diyorum ama siz duymuyorsunuz ![]() Nükhet Hanım deniz otobüsü tarifelerine baktım da sabah 9,30 veya 11,30'da var. Ne dersiniz kaçta gidelim? Dönüş te 15,30 ve 19,30'da var. Kış tarifesi oldukça seyreltmişler seferleri. 19,30'da oradan binersek 20,40'ta ancak İstanbul'da oluyoruz. Ne dersiniz erken gidip erken mi kalkalım? Bence 9,30'da gidelim 10,40'ta orada iniyoruz. 15,30'da da dönelim mi? Saatlerin de geri alınacağını düşünürsek hava artık daha erken kararacak. ![]() Kararı siz verin ben size uyarım ![]() Düzenleyen limon : 27-10-2007 saat 19:37 Neden: ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
nuket
|
Sabah kahvaltısı kaçtan kaça kadar olacak? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaslar benim tavsiyem pendikten gelin. Pendige kadar arabaylan gelin pendikten her saat basi vapur var. Donuste vapura yetisecegim gibi bir kosusturmaya girmessiniz.veya Haydarpasada bulusun trenlen pendige gelin. Donuste 15:30"a yetismeniz biraz zor olur. Yeni kapiylan gelip pendiklende done bilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|