![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
Ben geç gittiğim için gezi kısmına katılamadım. Ama Akasya Yanlızlığı ile beraber kampüste kaybolup yarım saat hızlı tur yaptık. Ne güzel bir kampüsmüş... Herbaryum'a çok teşekkür etmek lazım, okula davet etmeseydi bu güzel ortamdan mahrum kalacaktık. Yürüyen bulut'a cd için teşekkür ederim. Bir ara kendimi deniz kıyısında zannettim...Dalga sesleri insanı Ankara'dan alıp götürüveriyor. Resim çekemedim ben ![]() Tekrar görüşmek güzel olacak... Herkese çook teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Yemek masasında ilk fotoğrafta sağda herbaryum (diğer yemek fotoğrafında da chewbacca var). Onun yanında sevgili kardeşimiz uzaytek var, bu buluşmanın müsebbibidir kendileri ![]() Yücel Bey'in eşi Ayşe Hanım, Yürüyen bulut (yiyen bulut mu deseydik... darkyes'i aratmadı, hatta fakülte bahçesinde yenecek meyvesi olan ne kadar ağaç varsa, hepsinin meyvelerinin tadına baktı ![]() Ankara'da sakin bir ortamda, ağaçların altında yemek yemek isteyecekler için ideal bir ortamdı. Bizim masamızın üzerini dalları ile kapatan ladin ağacı idi. Bunun tadına ve farkına vara vara yemek yedim o gece.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Bir dahaki toplantımızı herbaryum'un izniyle, Fakültenin herbaryumunu da gezip göreceğimiz şekilde yapalım. Odaklandığımız konu "herbaryum" olsun ![]() Ama seçeceğimiz gün, bayramdan sonraki bir tarihte olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Bayramdan sonra ama fazla da ileri bir tarih olmasın, şu güzel sonbaharın tadını çıkartalım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yüreğimize güzellik kattın yine aplacım ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |