![]() |
|
![]() |
#61 |
Ağaç Dostu
|
C.tesi oğlumun kursu öğleden sonra olduğu için o gelemeyecek... Benim de saat 14 de gelmem pek mümkün gözükmüyor. Gelebilirsem, 17 den sonra gelebilirim gibi gözüküyor. Geç gelecek / gelebilecek arkadaşlar için gruba nasıl erişileceğini bir yazarsanız harika olur... Bir de elimizi kolumuzu sallaya sallaya üniversite kapısından girebilecek miyiz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Ağaç Dostu
|
Cumartesi olduğu için kapıda çok sorun çıkmayacak, ben kapıdaki arkadaşlara tembih edeceğim. Dögol caddesinde 2 giriş var, bir de Konya yolu tarafından bir giriş. Geç kalanlar sanırım bizi bahçede dolaşırken bulabilirler. İsteyen olursa mobil telefonumu verebilirim. Lokale yemeğe geldiğinizi veya bahçeye gezmeye gelen gruptan olduğunuzu söyleyebilirsiniz. Görüşmek dileğiyle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kapıdaki kocaman göknar ağacı mıydı, ladin miydi o ağacın altında mı buluşucaz? ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Ağaç Dostu
|
Gelemeyen arkadaşlar için tekrarlanacak güzel bir geziydi. Gezi diyorum çünkü yemekten daha çok akılda kalacak olan bölümü bahçeyi gezdiğimiz kısmı idi ![]() Sevgili herbaryum "dendroloji okulu hocası" kalitesinde gezdirdi bizi. Sonradan aramıza katılan Ahmet Demirtaş da sınav yaptı. ![]() Gönül isterdi ki gruptaki herkes erken gelsin ve ağaç bilim okulu gezisi haline gelen ilk bölümün tadını çıkarsın. Güzel ve güneşli bir günde, güzel ve güneşli arkadaşlarımızın herbirine geldikleri için teşekkür ediyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Ağaç Dostu
|
İlk haberi ben vereyim (maalesef 2. oldum ![]() Toplantımız çok güzel geçti, hem fakülte bahçesinde gezerek hem de yemekte bol bol sohbetler ettik, çok neşeli saatler geçirdik. Katılanlara çok çok teşekkürler ediyorum, sağolsunlar. Sanırım haberler ve fotoğraflar peş peşe gelecek. Herkese selamlar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Moderatör
|
Sevgili Ankara'lılar, toplantınız belli ki çok güzel geçmiş. Resimleri yükleyin de biz de görelim. Daha nice toplantılara diyelim. Aaa, ben yazarken gelmiş bile. Oh oh ne güzel... Düzenleyen Güler : 29-09-2007 saat 21:43 Neden: ilave |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Ağaç Dostu
|
01-Uzaytek 02-Müjgan 03-Yücel 04-Ayşe 05-Herbaryum 06-Chewbacca 07-Tansel 08-Darkyes 09-Yürüyen bulut 10-Dev sokaya 11-Tubaengin 12-Akasya Yalnızlığı 13-Ahmet Demirtaş (yemeğe kalamayacak) 14-Gilan Kırmızılar katılamayanlardı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Biz de arkadaşımız Tansel'e sevgilerimizi iletiyoruz. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
Ben geç gittiğim için gezi kısmına katılamadım. Ama Akasya Yanlızlığı ile beraber kampüste kaybolup yarım saat hızlı tur yaptık. Ne güzel bir kampüsmüş... Herbaryum'a çok teşekkür etmek lazım, okula davet etmeseydi bu güzel ortamdan mahrum kalacaktık. Yürüyen bulut'a cd için teşekkür ederim. Bir ara kendimi deniz kıyısında zannettim...Dalga sesleri insanı Ankara'dan alıp götürüveriyor. Resim çekemedim ben ![]() Tekrar görüşmek güzel olacak... Herkese çook teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Ağaç Dostu
|
Yemek masasında ilk fotoğrafta sağda herbaryum (diğer yemek fotoğrafında da chewbacca var). Onun yanında sevgili kardeşimiz uzaytek var, bu buluşmanın müsebbibidir kendileri ![]() Yücel Bey'in eşi Ayşe Hanım, Yürüyen bulut (yiyen bulut mu deseydik... darkyes'i aratmadı, hatta fakülte bahçesinde yenecek meyvesi olan ne kadar ağaç varsa, hepsinin meyvelerinin tadına baktı ![]() Ankara'da sakin bir ortamda, ağaçların altında yemek yemek isteyecekler için ideal bir ortamdı. Bizim masamızın üzerini dalları ile kapatan ladin ağacı idi. Bunun tadına ve farkına vara vara yemek yedim o gece.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Çok güzel bir toplantı olmuş gönüllerinize sağlık. Önümüzdeki yıl ilkbahar **** sonbaharda böyle bir toplantıyı BEYDİLİ EKO KÜLTÜR KÖYÜ nde yapmayı planlıyorum. Alt yapı çalışmalarını bitireyim sonra buradan duyuracağım herkese. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Ağaç Dostu
|
Kedicik, bahçe gezimizde bir süre bize eşlik etti. Bizi bahçe musluğunun yanına götürdü. Orada susadığını anlattı. Ahmet Demirtaş Beyin açtığı musluktan susuzluğunu giderdi. Sonra teşekkür edip ayrıldı. IMG_2747_1.JPG |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Ağaç Dostu
|
Ahh Ah, Son dakika misafir azizliği yüzünden katılamadım ama aklım ve gönlüm hep sizinleydi. Evde sürekli söylendim, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|