![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Müjgan Hanımcım.Dün Sana ulaşmak istedim ama saolsun Ağaç Dostlarımızdan biri çok anlayışlı ve olumlu karşıladı bizi ve bedenin sözleri kişinin ruhuna yansıtılıyor.Bir kaç ilaç bilgisi gerekiyordu.Ayağım çok kötü olmuş ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
|
Selamlar.İnanamıyorum 4-5 gün siteye giremedim ne programlar yapmışsınız.Ama çok istememe rağmen ne yazık ki 29.09 da gelemiyorum.Hem sizlerle ailecek birlikte olmak hem de çok istediğim Fen Fakt.bahçesini gezmekten mahrum kalacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
|
Müjgan Hanım; Kesin olamamakla birlikte; sıkı takipteyim. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili dostlar,günaydınlar ben ve eşimi de sağolun yazmışsınız ama benim iki haftadır yemeğe alamadığım ve bu hafta artık kesinleştirdiğim iftar davetim var ne yazıkki. çünkü sonrasında Ankara dışına gidecekler. Hanım felçli olduğu için biz gidip getireceğiz ve geri evlerine bırakacağız.keşke ayarlayabilseydim.Aranızda olmayı bizde çok isterdik.Size şimdiden keyifli saatler diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
Bende geliyoruuuuummmmmm ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Ağaç Dostu
|
Son durum, 01-Uzaytek 02-Müjgan 03-Yücel 04-Ayşe 05-Herbaryum 06-Chewbacca 07-Tansel 08-Darkyes 09-Hakan (geleceği tam belli değil) 10-Hakan'ın eşi 11-Yürüyen bulut 12-Dev sekoya 13-Tubaengin 14-Akasya Yalnızlığı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-09-2007
|
katılmak istiyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Ağaç Dostu
|
Geliyorum dedim de, nereye gelceğimi bilmediğimi farkettim. Ankara Üni. Tandoğan kampüs kapısından ötesini bilmiyorum... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
|
Cumartesi günü saat 14'te kapıda buluşsak nasıl olur? İftara kadarki geçen sürede bahçeyi gezmek için yeterince vakit olur böylece. O gün bu yürüyüş için rahat giysiler ve ayakkabılar giymeli, yağmur varsa da yağmurluk vs ile gitmeliyiz. Aklıma gelenler bunlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu
|
Bence uygun, kesin sayıyı yarın netleştirebilirsek rezervasyon yaptıracağım. Şimdiden 15 kişilik yer ayırttım. Görüşmek dileğiyle. ![]() Not: Cumartesi hava sıcaklık 28 derece, az bulutlu görünüyor (www.meteor.gov.tr). |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Ağaç Dostu
|
Hebaryum Abimiz Meteoroloji gibi maşallah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu
|
Sora sora bulunuyor Bağdat da ya ben sosyofobiksem ve yol soramıyorsam??? Söyleyin bana ey yürüyen bulut ne olacak bana kalırım öyle ortada... ![]() 14 çok erken ama yetişmeye çalışırım... İnşallah yani ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
siz bana kaybolduğunuz noktada haber verin ben sizi gelir alırım ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu
|
Cumartesi saat 14:00 son durum: 01-Uzaytek 02-Müjgan 03-Yücel 04-Ayşe 05-Herbaryum 06-Chewbacca 07-Tansel 08-Darkyes 09-Yürüyen bulut 10-Dev sokaya 11-Tubaengin 12-Akasya Yalnızlığı 13-Ahmet Demirtaş (yemeğe kalamayacak) 14-Gilan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Ağaç Dostu
|
Bu listenin hepsi saat 14'de bahçe gezisine geliyor mu? Bir de iftar saat 19 civarı olduğu için biraz erken mi olur diye de düşündüm. Gerçi fen fakültesi bahçesinin büyüklüğünü bilmiyorum ![]() Bir de eğer gecikirsem içerde grubu bulabilmem için birisi bana özelden telefonunu gönderebilir mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|