![]() |
|
![]() |
#181 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
-
Giriş Tarihi: 18-01-2007
|
Bütün Bursa ve Yalova ekibini bekliyorum.Ayrıca özelime teferruatlı bir katılımcıların bulunduğu listeyi istiyorum.Ufak bir süprizim var listesiz olmuyor.Saygılarımla! ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
-
|
Sebo çok sevindim.Muhakkak bekliyorum.Süprizimden çok memnun kalıcağından eminim.Nilüfer Turizmle gelirseniz rahat edersiniz ben Bursa'ya gelirken onu tercih ediyorum.Taksim Mecidiyeköy ve Beşiktaş'a servisi var.Yalova ekibinden kimler katılacak sizden liste bekliyorum!Saygılar! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
-
|
Sekreterim döndü..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
-
|
Selahattin Hocam bekliyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Merhabalar Kızılağaç ! Yalovadan sevgili Todor ile birlikte aranızda olmaya çalışacağız. Sizler ile tanıştık ancak diğer arkadaşlarımızla tanışmak ve kaynaşmak için okuldan kaçar gibi işlerden kaçıp gelmeye çalışacağız. Saygıyla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba arkadaşlar, Anladığım kadarıyla Cafe Krepen kesinleşti. Ben gelirken isteyen arkadaşlara Parlak Mustafa çiçeğimden çelikler getirebilirim.Forumda onun da mum çiçeği gibi zor bulunduğunu okumuştum. Bendekini bir arkadaşımdan almıştım.İki saksı oldu. O açtığını görmemiş ama benimki bir sefer açmıştı.Beyaz üstüne mor benekli çiçekleri var.Salkım gibi açıyor.Ben minyatür orkideye benzetiyorum çiçeklerini. Çeliği çok kolay tutuyor ve çok çabuk büyüyor. Sevgiler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Ağaç Dostu
|
Sanırım bu toplantı İstanbul grubu toplantısı değil agaclar.netin genel toplantısı olacak. Bu kadar çok genel üye katılımı ile böyle olacak gibi gözüküyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Ağaç Dostu
|
Tabii ki. Seve seve getiririm.Ben her iki saksıyı da budayayım gelirken.Bayağı bir uzadılar çünkü. Başka bir öneriniz yoksa kestiğim çeliklerin uçlarına ıslak pamuk sarıp buzdolabı poşetine koyar,içine hava üfler ve kapatırım.Yanımda fazla pamuk ve poşet getiririm.İsteyen fazla olursa uzun çelikleri böler ve paketleriz. Sevgiler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Moderatör
|
Ben de sizlereufak saksılarda Kasımpatı getirdim. Getirmesine getirdim de Cafe Krepen'e nasıl taşıyacağım bilemiyorum. Bir de üzüm sepeti var. Herhalde otopark'tan mekana 10 sefer yapmam gerekecek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-08-2007
|
Arkadaşlar istanbulda olsaydım bende gelmek isterdim hepinize iyi güzel muhappetler diliyorum ay kıskamadım desem yalan olur gelseydim bende parlak mustafa ve mum çiçeğine talip olurdum hepinize sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar! Yapacağımız bu toplantı kimbilir belkide Sebahattin beyin Bursa toplantısındaki hayallerinin minyatürü olacak. Daha sonrası sanırım yılda bir kez ormanlarımızda olabilir. Neden olmasın diyorum. Yıllarımın geçtiği İstanbula sabah 7.30 feribotu ile gelip toplantı saatine kadar dolaşmak istiyorum. Umarım kafe krepeni bulabilirim. Eminim Taksim ve civarı çok değişmiştir görmeyeli çok oldu. Saygıyla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet Cemal Bey dediğiniz gibi bu benim hayalimin bir minyatürü olacak. İnşallah ileride yıllık toplantılar düzenleyebiliriz uçsuz bucaksız ormanlarımızda.... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Ağaç Dostu
|
Açık Mektup
Sayın Balıkçı, bu başlığı okuyorsunuz diye umuyorum. Sizi toplantıda görmek isteriz. Belki hafta sonu için gelebilirsiniz. Sevgili; Billur Korkmaz Benben1967 Bambi ve adını yazmadığım diğer arkadaşlar. İstanbul'da toplanmak zor oluyor. Bence bu toplantıyı kaçırmayın. Gelin. Sevgili Hfz , İzmir'den gelecek arkadaşlarımızda var. Sen de gel lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-08-2007
|
Bende geleceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar Yeşimm! Sizide aramızda görmek inanın bizi mutlu eder. Ancak sizden istirhamım hepimizin kendimizi küçük bilgilerle tanıttığımız sayfamıza bir uğrayın derim. Hatta formun kullanımı hakkında bir sayfamızı bulacaksınız bir dolaşırsanız iyi olur. Şimdiden aramıza hoş geldiniz. Aybala liste gerçekten güzel ellerine sağlıkta Malina neden yok merak ettim. Yoksa gelmiyormu? Listede vardı sanırım unutuldumu. Saygıyla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|