![]() |
|
![]() |
#151 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-07-2007
|
Tesekkur ederim Papatyam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Ağaç Dostu
|
Zenfree, gelmeyi çok istiyorum. (Bir aksilik çıkmazsa) Hatta bugün yasemin çeliği isteyen arkadaşlar da gelirse diye, dalları kesip kesip suya koydum. Benim yandaki oğlumu da getireyim mi ortalığı birbirine katsın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Getir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Ağaç Dostu
|
Gelmeyi çok istiyorum.Bakalım .. ![]() Bir aksilik olmassa .Bir arkadaşımın düğünü var diye izin alacam.Bakalım.İzini koparabilirsem ve bir aksilik olmazda Allah nasip ederse gelecem.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Ağaç Dostu
|
Yok bizim işyerinde benden başka deli yok.Yani doğa delisi... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Ağaç Dostu
|
Adabayrakoğlu Ada geliyor mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Ağaç Dostu
|
Neden. ![]() Çok mu yaramazlar. ![]() Samet 'e sevgiler Selamlar.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Merhabalar! Dünyanın en güzel varlıkları küçüklerimiz aramızda olurlarsa eminim daha bir renkli olur toplantı. Yer konusunda bir gelişme oldumu merak ettim. Cumartesi saat kaçta? Nerde ?Toplanıyoruz. İstanbullu arkadaşlar konuya bir açıklık getirirlerse sevinirim. Saygıyla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Ağaç Dostu
|
Toplantıya katılacak olan arkadaşlar, elinizde tohum varsa ve paylaşmak isterseniz yanınızda getirin ve fotoğraf makinalarınızı unutmayın ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
maycan
Giriş Tarihi: 01-09-2007
|
Selahattin Bey, Size meslektaşlar kısmından mail atmıştım ancak görmediniz herhalde.Böyle toplantıları Bursa'da da ayarlayabilir miyiz? diye düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili maycan bahçe buraya bir bak istersen ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Ağaç Dostu
|
Evet kesin bir yer ve zaman belirlendimi acaba ev sahiplerinden bir açıklama bekliyoruz.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Moderatör
|
Sevgili arkadaşlar, İyi akşamlar, ben geldim. Aklım hep sizlerde kaldı. Toplantı yeri tam belli oldu mu olmadı mı diye. Okuduklarımdan da tam anlaşılmamakla beraber, Cafe Krepen diye bir fikir yürütüyorum. Biz İstanbul'lular bir oylama yapalım mı? Ama lütfen İstanbul'da oturan ve toplantıya iştirak edecek arkadaşlar hemen yazsınlar. Önümüzde zaman yok gibi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Moderatör
|
Sevgili Zenfree, İyi akşamlar, nasılsın? Manyas'dan döndüm, çimlerim çok kötü durumda, gittiğimden beri uğraşıyorum bakalım ne olacak. Ama üzümlerim çok güzel. Hepinize getirdim. Toplantı günü getireceğim bakalım nasıl taşırım?. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|