![]() |
|
![]() |
#61 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-11-2005
|
ben de gelmek isterim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Moderatör
|
Sevgili arkadaşlar, Fikrimce toplantımız pazar günü cafe krepen'de 12 de başlayacak, bitiş saati diye bir şey yok...gelenler buyursun.... Arkadaşlar, toplantı için 1 numaralı mesajda cafe krepen'in adresi verilmiş, benim mesajım gibi not atılmış, ben o mekana daha hiç gitmediğim için adresi de bilmiyordum, telefon numarasını da. Verilen tel numarasını aradım ama yanlış yer çıktı. Doğru numara 0212 249 80 13 Pazar günü için ön rezervasyon yaptırmayı düşünüyorum. Düzenleyen Güler : 29-08-2007 saat 10:59 Neden: ilave |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Ağaç Dostu
|
Ben aslında prensip olarak diğer forumun toplantısı ile aynı zamanda yapılmasına gelmek sorun değil ama biraz ters bakıyorum zira çok kalabalık ve çok gürültülü olacak. Kim kim belli olmayacak ve belkide yer sorunu yaşayacağız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-11-2005
|
Cumartesi olursa ben gelemem.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Ağaç Dostu
|
Sadece bizim ekibe, yani agaclar.net'e özel olmasını tercih ederim; ancak o zaman da galiba malina gelemeyecek yanlış anlamadıysam... Ancak, Cafe Krepen'in mekanı iki ayrı ekibi de ayrı ayrı ağırlamaya yetecekse ve ayrı bir köşede kendimizce rahatça muhabbet edebileceksek o da güzel olur (malina'nın da olması açısından) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Moderatör
|
Sevgili Selahattin bey, Toplantının yapılması için ilk tarih 8 Eylül 2007 saat 13 olarak düşünülmüştü. Sayın Malina o tarihte aynı mekan Cafe Krepen'de zoque gurubunun toplantısı olacağı için tarihi 9.9.2007 ye kaydırabilirmisiniz diye sordular. Bu yüzdendir ki toplantı tarihi değiştirilerek pazar gününe ertelendi. Eğer bu konuda yanılıyorsam lütfen beni ikaz edin. Maksat, bütün arkadaşların müsait olduğu zamanı bulmak diye düşünüyorum, ama bu kadar kalabalık gurubun da bazı fedakarlıkları göze alması lazım galiba. Bu sadece benim fikrim. Sevgili papatyam, adabayrakoğlu, cumartesi cafe Krepen kalabalık olacağı için Pazar gününe ertelendi. Bugün saat 15-16 da mekan müdürleri ile konuşup siteye mesaj atmaya çalışacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
agaclar.net
|
Cumartesi konusunda henüz bugün fikir belirttiniz. Sakıncası yok denildiği için konu adını pazar olarak değiştirmiştim. Toplantı tarihini cumartesiye alıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Moderatör
|
Sevgili arkadaşlar, İstanbul gurubu toplantısının mekanı Cafe Krepen olarak hem Cumartesi hem de Pazar günü müsait. Sayın yöneticimiz Malina hanım toplantı gününü Cumartesi günü olarak belirttikleri için Cumartesi günü saat 13 de toplanıyoruz. Gelmek istiyen arkadaşlara duyurulur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Moderatör
|
Sevgili arkadaşlar, Dediğim gibi o mekana hiç gitmedim. Sahibi olan arkadaş da bizim site üyelerimizdenmiş, ama kendileri şu an tatildelermiş. İsterseniz oraya gidip fiyatlar hususunda bilgi alabilirim. Veya daha evvel giden arkadaşların bir fikirleri varsa bize yazsınlar olmaz mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Merhabalar! Böylesine güzel böylesine içten bir araya gelmek isteyen bir grubun üyesi olmaktan gerçekten şu anda öyle mutluyumki neler yazacağım konusunda bir anda tedirginlik yaşadım desem yerinde olur. Listeye şöyle bir göz atma şansım oldu bir anda neler düşündüm neler. İstanbul ekibi oldukça kalabalık adına yakışır bir şekilde bir araya geliyor. Kolay değildir İstanbulda yaşamak İstanbullu olmak eski bir yaşayan olarak bunu birazcık bilirim. Liseli yıllarımızdaki okuldan kaçmalar gibi bizlerde işlerden kaçıp bu güzel beraberliğin tadını çıkaracağız haberiniz olsun. İnce belli bardakta çay içmenin bedelini İncir Çekirdeği Kahvesinde herkes bilir. Kafe krepenin patronu ne ister orasını bilemem. Tabii bunlar birer latife hepinizi saygıyla selamlıyorum. Saygıyla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Ağaç Dostu
|
Bir semaver ayarlayalım şöyle devasa bir şey hatta forum için satın alalım bedavaya gelir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Ağaç Dostu
|
cafe krepen'in 4.5 çay fiyatı bence de fazla. Akşama kadar en az 10 çay ne eder? Ben hesaplayamadım ![]() Muhabbetin uzun olmasını ve çayların gırla gitmesini istiyorsak orası bu fiyatlarla pek uygun görünmüyor. Krepen'i saat 13.30'a kadar buluşma noktası olarak belirleyip daha uygun bir yere geçelim. Ne dersiniz? 13.30 dan önce herkes toplansın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Lerdemir'in verdiği şu bağlantıda kafenin fiat listesi var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar özür dileyerek bir şey sormak istiyorum. Aslında yorum yapmak istemiyorum çünkü geleceğim kesin değil, bu yüzden konuşma hakkım olacağını düşünmüyorum. Fakat bu cafe krepen zorunluluğu neden ki acaba? Kırk yılda bir İstanbula geliceğiz neden bir boğaz turu yapmıyoruz. İstanbulun güzel manzaralı çay bahçelerinden birinde oturup sohbetler etmiyoruz. İstanbuldaki üyelerimiz bence bu konu ile bir daha düşünüp bir gezi planı çıkarabilir. Sözlerim lütfen yalnış anlaşılmasın, istemeden birilerini kırdıysam şimdiden özür dilerim.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Ağaç Dostu
|
Sebocuğum boğaz turu bence çok güzel bir fikir ![]() İllede çay bahceçine ya da bir cafeye mi gitmek gerekiyor kapanıp kalmayalım derim Eminönün de balık ekmek yiyebiliriz illede çay denirse çay bahçeleri var ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|