![]() |
|
![]() |
#212 |
Ağaçsever
|
Arkadaşlar sevgili heDera'nın başlatmış olduğu faaliyetmiz için slogan bulma oturumunu açıyorum ![]() "GEÇTİĞİMİZ TÜM YOLLARDA, ARKAMIZA DÖNÜP BAKTIĞIMIZDA GERİDE KALAN AYAK İZLERİMİZİN BİRER FİDAN OLDUĞUNU GÖRMEK İÇİN BİR TOHUM DA SİZ VERİN" |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili sinemis aktif bir üyemiz olacağın belli oldu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Ağaçsever
|
Teşekkür ederim guler Hanım kendi adıma ve şuan internette olmadığı için maskula adına. Hoşbulduk gerçektende ![]() Sizede çok teşekkür ederim Sebo Bey hazırlamış olduğum sloganıma yaptığınız güzel yorumdan dolayı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Güzel ve anlamlı bir slogan oldu. Ağaçlar nete yakışır. Yüreğine sağlık Sinemis. Avatan gerçekten çok güzel kimsenin yanlış anlayacağını zannetmiyorum. Bizlerin kültürünün bir zenginliğini yansıtmışsınız teşekkürler. Saygıyla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-03-2007
|
Sinemis merhaba gelebilseydik sizinlede tanışma şerefine nail olacaktık.hatkobi.Mehmet Bi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-04-2007
|
Sevgili Güler HOŞBULDUK |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-02-2007
|
Öncelikle aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum.Gerçekten dünki toplantımızı hala unutamadım o kadar güzel geçtiki süpriz üyeler sevgili kızıl ağacın gelmeyecek artık diye düşünmeye başlamışken elinde bir kutuyla çıkıp gelmesi tekrar yoğurtlar için teşekkürler.Toplantı fotoğrafların da biraz ayıp ettik galiba imrendirdik sizleri Güler hanım yokluğunuz belliydi inanın size bir kanlıca yoğurdu borcum olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-02-2007
|
Sevgili bursa ekibi arkadaşlarım hepinizi kutluyorum. İnşallah bir daha ki toplantıda beni aranızda göreceksiniz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Moderatör
|
Sevgili heDera, Teşekkür ederim, Kanlıca yoğurdunun tadını çok iyi bilirim. Emirgandan yüzerek kanlıca'ya çok gitmişliğimiz var. Biz boğaz çocuklarıyız. Denize girdiğimizde 4-5 arkadaş biraz açıldıktan sonra ha gayret deyip boğazı yüzerek çok geçtik. İstikamet de genelde kanlıca olurdu, yüzerek gidince de bize bedava pudra şekerli yoğurt ikram ederlerdi. Yanımızda para filan olmazdı çünkü. Yoğurtlar da bir güzel gelirdi ki sorma. Ama toplantıda olup da yemeği de isterdim doğrusu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
agaclar.net
|
Galerideki fotoğrafların altına yorum yazmıyorsunuz. Bu nedenle konudan habersiz üyelerden bir kaç uyarı aldım, ne bu fotoğraflar diye ![]() Galeri de forum gibi... Fotoğrafların altında yazışmalar yapabilirsiniz... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-03-2007
|
Ah ahh Türkiyede olup da bu bulusmaya katilabilseydim. Uzun bir zamandir o verdiginiz adrese gitmedigim halde elimle koymus gibi bulurdum. Mutlaka toplanti cok güzel gecmistir. Bu kadar güzel insanlar bir araya gelirde güzel gecmez mi? Insallah birgün banada nasip olur. Stuttgart´tan sevgilerimle Sonja... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Ağaç Dostu
|
Meyve çekirdeği projesine Bursa Ekibi "Meyve Çekirdeği Toplama" Projesi devam konusunda edebiliriz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
bir yasemin birde ful
Giriş Tarihi: 26-06-2006
|
Biraz gecikmeli de olsa ben de hem toplantının düzenleyicilerine hem de katılan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Oldukça güzel bir gün oldu. tekrarını sabırsızlıkla bekleyeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Ağaç Dostu
|
1. Toplantı seçeneği Yer: Pazar günü saat 14 de Yunuseli'de Arkadaşlar benden toplantı istedi, teklif olarak sunuyorum şimdilik bir destekçim var. Hem imece (bana) hem piknik olsun diye hem de meyve çekirdeği projesini konuşmak için Yunuseli'deki kiraladığım arazide toplanmayı teklif ediyorum. İş olarak, (Çalışmak zor gelebilecek olanlar ona göre karar versinler bu seçeneklerin en altında uyanık hoca işçiliği beleşe getiriyor söylentisine yol açmasın diye farkılı bir seçenek var söyleme gereği duyuyorum bu piknik ve imece düşüncesi benim tarlayı merak eden üyelerden geldi baştan söyleyeyim, hafta sonu fideleri dikeceğim için de zaman çakışması olacak biraz da üyeleri çalıştırayım da ben dedim ![]() Yaklaşık 2000 adet kabak fidesi dikimi. Kabaktan artan tarlanın boş kısımlara fasulye dikimi. (Bahçe dediysem 4 dk alan) Bu arada toplantı pazar günü ama ben cumartesinden bu işleri bitirirsem kimseye iş kalmayacak onuda belirteyim gelenler sadece artan işlere el atacak bu durumda. Piknik olarak: *Bahçeden toplanacak domates (pembe domateslerime dokundurtmam bir tane tadımlık hariç ![]() *Bu sebzelerden yapılacak Tokat kebabı. *Semaverde çay *Olmadı karpuz keseriz. Bu seçenek kabul edilirse saat 12 de bahçede buluşmamız gerekecek, bu görüş kabul edilirse bahçeyi tarif edeceğim. 2. Toplantı seçeneği Cumartesi saat 15 de Cumalıkızık köy kahvesi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-02-2007
|
Selahattin bey, semaverde çay mı, tokat kebabı mı daha ne olsun biraz spor'da yaparız. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2007
|
Bana iki seçenek te uyar.Birincisi oldukça cazip. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |