![]() |
|
![]() |
#151 |
Ağaç Dostu
|
Bu sabah misafirlerimi Bursa'ya yolcu ettim. Toplantıya katılmak için onlarla gidesim geldi. Hem arabada bir kişilik yer de vardı. ![]() Umarım çok güzel bir gün geçirirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2007
|
Arkadaşlar şu sıralar muhtemelen koyu bir sohbettesiniz.Bense Bursa'mdan uzağım ![]() Katılan,benim gibi katılmak isteyip katılamayan tüm ağaç dostlarına Altınoluk'tan selamlar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Ağaç Dostu
|
Sizi bekliyorduk ve gelememeniz kötü oldu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-02-2007
|
Sevgili Aybala Hanım siz gelin biz size tüm Bursa'yı gezdiririz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-02-2007
|
Sevgili Aybala yeter ki gelin gerisi çoçuk oyuncağı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Ağaç Dostu
|
Mine hanımcığım, şu an bir kafedeyim Sercan ile. Yarın staja başlıyacağım bu akşam Sercanlarda kalıp birlikte gideceğiz. Fotoğrafları ve toplantının raporunu yarın akşam eve dönünce yazacağım. Yarın ilk iş deneyimimi yaşayacağım ve inanılmaz heycanlıyım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2007
|
Merhaba gönül dostları; Elimde olmayan nedenlerden dolayı, çok istememe rağmen hatta çok işimi askıya almama rağmen yanınızda ve hoş sohbetinizde bulunamadım. Hepinizden tek tek özür diliyorum. Biliyorsunuz çiftçilik üstü açık fabrika. Nereden hangi sorunun çıkacağı hiç belli olmuyor. Yani ne zaman plan yapsanız illa o gün sorun çıkıyor.İşte daha söylenecek ne olabilir ki...Çok istemem rağmen gelemedim... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
-
Giriş Tarihi: 18-01-2007
|
Saat ![]() ![]() Teşekkürler arkadaşlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Harika bir gündü. Bütün arkadaşlara teşekkürler. Saygıyla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
agaclar.net
|
Fotoğrafları galeriye yükler miniz? Bursa Toplantısı 05.08.2007 Toplantı fotoğraflarını yüklemek için galeride bir bölüm yoktu. Sizin toplantı ile buna başladım... Geçmiş toplantılarla ilgili fotoğraf yüklemek isteyenler toplantı yeri ve tarihini bana bildirirse onlarla ilgili de açarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
agaclar.net
|
Galeri için boyut 800x600 olabilir Dosya büyüklüğü 200 kb |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 31-12-2006
|
Benim için çok farklı ve güzel bir gündü, her ne kadar erken ayrılmak zorunda olsamda, bu arada yeni katıldığım halde bana karşı güzel yaklaşımları için bütün arkadaşlar buradan teşekkürü bir borç bilirim. Düzenleyen bülent16 : 06-08-2007 saat 12:30 Neden: harf eksikliği |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|