agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-07-2007, 23:13   #1
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Galeri: 103
Sebo-sebo, aşk olsun,
Bursa ekibi toplantısını ne kadar öne almışşın. Aklım sizde kalacak. Biraz evvel Manyas'tan geldim, siteye bakınca okudum. Selenn de bahsetmişti ama, gelebilmem çok zor. Cumartesi günü düğün var köyde. Ben de evin 2 odasını misafirlere açtim. Sağdıçlar bizde kalacaklar, onları bırakabilmem imkansız gibi. Tüh ya, bak bir yığın yeni arkadaşlar geliyormuş. Onlarla tanışmayı, tanımaktan gurur duyduğum eski arkadaşları yeniden görmek ne güzel olacaktı.
Neyse nasip değilmiş diyelim. Hepinize selamlar.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-07-2007, 08:13   #2
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-05-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Guler Mesajı Göster
Cumartesi günü düğün var köyde. Ben de evin 2 odasını misafirlere açtim. Sağdıçlar bizde kalacaklar, onları bırakabilmem imkansız gibi. Hepinize selamlar.
Merhabalar Güler hanım !

Gelemiyorum diye sakın üzülmeyin olmazmı. Yukarıdaki iki satırınız beni çok eskilere çocukluğuma götürdü. Hani şu 3 gün 3 gece köy düğünlerimiz var ya oralara. Okuduğum kadarı ile sağdıçlık geleneğimiz yaşıyor. Bunu duymak ne güzel. Kültürümüze hizmetiniz için sizi kutluyorum.
Bu arada bol bol kulaklarınız çınlarsa sakın şaşırmayım. Bilinki toplantıdasınız haberiniz ola.

Şimdi size bizdeki düğünden küçük bir kesit sunacağım. Bütün komşular ilk gece düğün yapacak ev sahibinde toplanırlar ve kim nerde ağırlanacak? Hangi köyden gelenler nerede karşılanacak? Bütçe nedir ? Neler pişirilecek. Düğünün Yigitbaşısı kim? Sağdıç kim ? Düğünün önderi kim? Hangi delikanlılar kime hizmet edecek? Gelin almaya hangi güzergahtan gidilecek ?vs.Tüm bu soruların konuşulduğu ve karara bağlandığı bu gecenin adı bizde KOMŞU DÜĞÜN GECESİDİR. Daha neler neler.

Saygıyla.

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:02.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025