![]() |
|
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
|
Yine güzel bir toplantı olacağa benziyor. Dün gece döndüm Bozcaada'dan haberi alınca da çok üzüldüm çünkü o haftasonu misafirim olacak. Teyzem de Manyas'da ona da telefonla buluşma planlarınızı bildirdim. Fakat o tarihte bir düğüne davetli olduğu için katılamıyor. Bir sonraki toplantıda inşallah sizlerle oluruz. Bol bol eğlenip, bizlere resim yollamayı ihmal etmeyin lütfen. Sevgiler, Selen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
-
Giriş Tarihi: 18-01-2007
|
Sadece şaka yaptım.Geliyorum çaylar demli olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Çaylar hazırda esas siz düşünün ! Sizi aramızda yazıyor görmek beni gerçekten çok mutlu etti bilesiniz. Hep beraber bir Bursa çıkarması ile bu işi çözeriz diye düşünüyorum. Yalovaya müsaiit olursanız her zaman beklerim. Gıyıda göcekte bir kahvemiz bulunur. Hemde Gazinin yürüyen köşkünde ne dersiniz ? Saygıyla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
-
|
cemal.S çok teşekkür ederim.Akşam dönüş çayınıda orada içeriz! Saygılar! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-02-2007
|
Toplantıya katılacak arkadaşlara, küçük bir süprizimiz var.Küçük ama belirtiyorum hayal kırıklığına uğramayın diye ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
-
|
Saygıyla. Çok küçük ve sevimli mi ? afacanlar mı???. heDera ??.Doğru mu tahmin ettiim? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu
|
Çok isterdim ama arda yabancı görünce bütün mağrifetlerini göstermeye kalkıyor. Ay bir dakika oturamam onları siz benim iş yerinde görmeye gelin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2007
|
heDera işte bunu okumak yıktı beni.Demek onları da getiriyorsun ![]() Arkadaşlar Sevim arkadaşımızın iki tane birbirinden güzel,sevimli,sıcakkanlı evladı var.(ALLAH bağışlasın) Gelseydim onlara seve seve bakardım.Onları tanıdığınıza çok sevineceksiniz.Benim yerime de öpün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
|
Pelincim üzülme, ufaklıkları sonbahar toplansına getirmeyi düşünüyorum havalar biraz daha serince olur.Toplantıya gelen arkadaşlara küçük süprizimiz var deyince sevgili kızıl ağaç haklı olarak ufaklıklar aklına gelmiş ama mağlesef arda sıcaklarda dışarı çıkamıyor. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Saygıyla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2007
|
Alıntı:
Ne kadar güzel ifade etmişsiniz.Bayıldım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
-
|
Alıntı:
Saygılarla! |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
-
|
Cemal kardeş Gobi Çölü bile AĞAÇLAR.NET sayesinde yeşillenir.Yeter ki bu dostluklar içtenliğini ve samimiyetini kaybetmesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-07-2007
|
***...msjınız için teşekkürler...ama o tarihte burda olmayacağım....tatile çıkıorumda ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
|
Size iyi tatiller, sevgili nyrnphea bir dahaki toplantıya bekleriz.Ayrıca (***) gibi sözleri formda kullanmıyoruz. Türkçemize dikkat ediyoruz. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Ağaç Dostu
|
Bekleriz arkadaşlar, bence de bol sohbetli ve keyifli bir toplantı olacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Saygıyla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-07-2007
|
Arkadaşlar Bende Bursa'lı yeni üyelerdenim.Toplantı günü bir mani olmazsa bende aranızda olmaktan keyif alacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sebahattin, Bir aksilik doğmaz ise ben de gelmeyi düşünüyorum .. Lakin ben 1 dönüm arazide kaybolabilmeyi başaran coğrafyası kıtlardanım ![]() Aranızda olmayı çok isterim. Umarım olurum. ![]() Düzenleyen habibe : 27-07-2007 saat 13:26 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Ağaç Dostu
|
Habibe hanım merhaba, Sebahattin kardeşim tatilde gelince söylerim o size detaylı bilgileri verir ben de yabancısıyım Bursa'nın ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu
|
Ne demek efendim. Her zaman atamın köşkü öyle güzel ve öyle ferahki bırakın bizleri bütün Ağaçlar net üyelerine yeter. Sizleri ağırlamak bana onur verir. Biliyormusunz bütün eşyaları hala duruyor ve korunuyor. En önemli kararların alındığı bir karargah gibi. Terasından bütün Marmarayı çıblak gözle görüyorsunuz. Daha neler neler. Saygıyla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkürler, Cemal bey belki bursa ekibi bir toplantıyıda köşkte gerçekleştirir. Neden olmasın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|