![]() |
|
![]() |
#66 |
Ağaç Dostu
|
Değerli arkadaşlarım beni şımartacaksınız övgülerinizle. Ben sadece deklanşöre bastım. İşin zor kısmını Sebo_17 yaptı. Pil azizlik yapmasaydı neler görecektiniz bir hayal edin. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-02-2007
|
Sevgili arkadaşım sebo, gerçekten çok güzel fotoğraflar çekmiş ve iyi bir şekilde anlatmışsın. Tebrik ederim.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Ağaç Dostu
|
Buraya yüklenen fotoğrafları Galerideki Bursa Soğanlı Botanik Parkı bölümüne de yüklemek lazım diye düşünüyorum. Sebocum ne dersin? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Ağaç Dostu
|
1,5 senedir Bursa'da olup Botanik Bahçesini görmemek (fotograflara bakınca doğrusu utandım) tabiatı seven benim gibi bir kişiye yakışmadı. Siteye üye olmakla isabetli karar vermişim (buda işin tesellisi).. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Ağaç Dostu
|
Çok değerli arkadaşlar Ağaçlar.net bursa şubesi olarak ikinci buluşmamızı 16 haziranda yapacağız. Yani okulların kapandığı hafta. İlk buluşmamızda 5 kişiydik, umarım bu sefer daha kalabalık oluruz. Şimdi kimler gelecek bakalım, bakın öncedende söyledim, ben mazeret kabul etmiyorum gelmeyen üyeler kınanacaktır. Özellikle ilk buluşmaya gelmeyen üyeler sizleride bekleriz ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Ağaç Dostu
|
Sonbahardaki buluşmanıza inşallah ben de katılırım. Yaz sonuna kadar buradan ayrılamam. Sebocum, hiç bir ayrıntıyı atlamak yok. Herşeyi burada anlatacaksın. Ben de aranızdaymışım gibi hissedicem. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Ağaç Dostu
|
Sizin olmayışınız çok kötü oldu ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Ağaç Dostu
|
Yılmazcım özledim seni. Sebo sana yolu tarif eder. Sebocum sonbahardaki toplantıyı benim geliş tarihime göre ayarlarız belki de. 2. Bursa toplantısını merakla bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzel bir parkmış. İyi bir buluşma olmuş. Bu park ile ilgili bir gezi rotası ve ağaçları anlatan bir sanal gezi sayfası yapmanızı teklif ediyorum. Lale ağacı dediğiniz ağaçtan ben de geçen pazar iki ağaç keşfettiydim Kadıköy öz gürlük parkında ve fotoğrafını yollayıp sormayı planlıyordum. Çok hoş bir ağaç. Ben ağacın ve çiçeğin fotoğraflarını çekmeye başlayınca parkta zaten kalabalık insanlar toplandı hemen sayemde ağacın çiçeğini farkettiler ne ağacı diye sordular hatta bir tanesi ****** beni bilmeden erguvan mı diye sordu. Garibim erguvan ın adını duymuş ama kendisini bilmiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar benim şöyle bir fikrim var 16 haziranda botanik parkta piknik yapalım, herkes birşeyler getirebilir. Fakat ilk önce kimler gelicek bir anlayabilsem. Kesin gelecek olanlar: 1) Ben 2) Selahattin Yılmaz 3) Bademagacı 4) Hedera 5) ....? Düzenleyen Sebahattin Sargın : 03-06-2007 saat 09:58 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2007
|
Bütün Buralı hemşehrilerime Samsun'dan selamlar. Gerçekten bu sefer ki toplantıya gelmek istiyordum ve ne zaman olur diye düşünüyordum. Ancak belirlenen tarih benim finallerimin tam ortası. Bu yüzden hemşehriilerim katılamayacağım için üzgünüm. Ancak kalbim her zaman sizinle.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2007
|
16 Haziran'da tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.Buluşmalar güzel,bol sohbetli oluyor.Kaçırmamanızı tavsiye ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yani bravo cetecekal size. Finaller süper zamanla rast geldi ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |