![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Asıl planlanan mekana sığamadığımız için (maşallah diyeyim ![]() ![]() Dönüş hazırlıkları, kalan bayram ziyaretleri, ailemizle biraz daha vakit geçirme çabası derken ancak bilgisayar başına geçebildim. İlk mekanda ve henüz herkes tamamlanmamışken de olsa bir fotoğraf almıştım neyse ki... ![]() Soldan sağa: YeniBON, Kasap.94, zelish ve sürprizimiz SDurul ile karşılarında soldan sağa: sakdag, tarla kuşu ve inşallah ileride üyelerimiz arasına katılacak olan dünya tatlısı misafiri... Fotoğraf4486.jpg Sonradan yerleşip toplantımızı icra ettiğimiz mekanda da bir kare almışım, hayret ![]() Solda SDurul, Güler, tarla kuşu-karşıda YeniBON-sağından itibaren Kasap.94, Lilium, sakdag, masaları kaplayan harika paylaşımlar ve bir diğer sürprizimiz olan loveforlife'ın saçlarını görüyorsunuz ![]() Fotoğraf4487.jpg Sevgili arkadaşım Onur Örmen ile (inşallah onu da ileride üyelerimiz arasında görürüz) birlikte ve sevgili loveforlife'ın da katkılarıyla mini bir terrarium çalışması yaptık ![]() Fotoğraf4488.jpg Bugünün bütün gülen-güzel yüzleri için hepinize çok teşekkürler, ben sizlerle olmaktan çok büyük keyif aldım umarım sizler de evlerinize/varış yerlerinize mutlu dönmüşsünüzdür... ![]() (Bu arada Lilium dede, bastonum kayıp) |
![]() |
![]() ![]() |
|
|