![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2015
|
Forumda çok çok yeni olduğum için, yapmam gereken ya da yardım edebileceğim şeyler var mı? Buluşmalar nasıl oluyor? Benim buluşma diyince aklıma hep termosta çay, ev yapımı poğaça geliyor. Sanırım siz bu tarz birşeyden bahsetmiyorsunuz. Ayrıca Herbaryum çok ilginç geldi. Ona kesin geleceğim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Vicia, kendinizi kısıtlamayın. Kalıpları, şablonları düşünmeyin. Dostluk ve güzellikler adına ne yapılabilecekse bunda özgürsünüz. Gittiğimiz yerde yiyip içebileceğimiz gibi, ev yapımı minik sürprizlere de hayır demeyiz )Eğer Melih bey gelebilirse İstanbul toplantısında olduğu gibi zeytinyağı, kekik, ev yapımı salça ile Ankara grubu da muhteşem bir ziyafet çeker. Evde ekşi mayalı ekmek için, ben de dahil olmak üzere arkadaşlarımız destek olabilirler. Ankara grubu olarak önceki toplantılarımızdan birinde herbaryum'un ev sahipliği ile herbaryumu gezmiştik. Yine gezebilir, yenilikleri görebiliriz. Hasan Torlak'ın sunumu da hiç yabana atılacak bir aktivite olmazdı. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Piyanist olduğunuz görünüyor infonuzda, belki toplantılarımızdan birinde piyano ve bağlama eşliğinde bazı türkülerimizi seslendirebiliriz. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2015
|
Alıntı:
ahaha Eğitimim batı müziği ancak önceden hangilerini istediğinizi söylerseniz seve seve çalarım. Tabi piyanoyu nereden bulacağız o mechul.... bu konular üzerinde konuşalım... |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Gelebilecekler listeye adlarını eklerse cafe Keyifli Bahçe için rezervasyonumuzu ona göre ayarlarız. 01- Müjgan 02- Güler 03- feriha 04- Sudenur 05- Melih Bakırlıoğlu 06- Orhank 07- resimsel 08- s.serdar 09- sabah |
|
|
|
![]() |
|
|