![]() |
|
|
|
#11 | |||
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2010
|
Herkese iyi geceler öncelikle. Toplantıya katılan, emeği geçen, bizimle beraber olmak için zaman ayıran ve gelemese bile bu sayfadan güzel duygularını bizlerle paylaşan herkese çok ama çok teşekkürler. Gerçekten beklentilerin ötesinde çok güzel bir gün oldu ve herkesin yüzünden bunu okumak da güzeldi ![]() Özellikle organizasyonda cömert ve samimi desteği, bizlere o güzel bahçesini ve çiftlik evini açtığı için manifesto arkadaşıma, onun enerjik oğlu ve herkese koşan Hasan'a (bundan böyle manifesto01 yapacağız onu), pastaları, börekleri ile organizasyona destek veren o güzel hanım üyelerimize ve güzel mercimek köftesi ile beni yalnız bırakmayan sevgili eşime çok teşekkürler. Bu arada bitki, çelik ve tohum paylaşımında bulunan tüm arkadaşlarıma da ayrıca çok teşekkür ediyorum. Eve geldiğimde elektrikler fırtınadan ötürü kesilmişti ve henüz 40-45 dakika önce geldi. Bu yüzden fotoğrafları yüklemeye ancak birazdan başlayabileceğim. Bu arada satır aralarına biraz ekleme yapayım ![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() Merak edenler için söylüyorum: Yaklaşık (çocukları da sayarsak) 65-70 kişi idik. Alıntı:
Fotoğraflar birazdan geliyor ![]() |
|||
|
|
|
|
|