![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Ziya Soner Çiftliği (Cattleya, Cymbidium) Ziyareti 19 Ocak 2014
Ziya Soner beyin çiftliğine ziyareti düşünen ve organize eden sayın malina ve Güler hanıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum... Mütevazi kişiliği, mükemmel ev sahipliği, orkide (Cattleya, Cymbidium) konusunda eşsiz bilgi ve tecrube sahibi Ziya Soner beye sonsuz teşekkür ve saygılarımı sunarım... Bu ziyarete katılıp, güzellikler katan dostlara saygı ve selamlarımı gönderiyorum. Ziya Soner Çiftliği 1.jpg Ziya Soner Çiftliği 2.jpg Ziya Soner Çiftliği 3.jpg |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Ziya Soner bey, Çiftliğinin kurulumu ve bu zamana kadar olan kısa özgeçmişini anlatırıken .... Ziya Soner Çiftliği 7.jpg Ziya Soner Çiftliği 8.jpg Ziya Soner Çiftliği 9.jpg |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Orkide serası Oğuz beyin kontrolünde... Ziya Soner Çiftliği 10.jpg Ziya Soner Çiftliği 11.jpg Ziya Soner Çiftliği 12.jpg |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Bir başka güzel... Ziya Soner Çiftliği 13.jpg Dendrobium İki güzel bir arada... Ziya Soner Çiftliği 14.jpg Paphiopedilum ve Dendrobium Ziya Soner Çiftliği 15.jpg Paphiopedilum |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Ziya Soner beyin, hazırladığı özel gübreli orkide harcı... Ziya Soner Çiftliği 16.jpg Ziya Soner Çiftliği 17.jpg |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Muhteşem kokular içersinde, rüya gibi bir gezinti... Ziya Soner Çiftliği 18.jpg Ziya Soner Çiftliği 19.jpg Ziya Soner Çiftliği 20.jpg |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-10-2013
|
Bu benim ilk agaclar.net gezimdi. İlk kez üyelerle bir araya gelme fırsatı buldum. Son derece keyifli bir gündü. Bu organizasyonu yapan Güler hanım ile Malina'ya, Muhteşem ev sahipliği için Ziya Soner beye, Ayrıca o güzel zaman ve mekana varlığıyla değer katan tüm üyelere teşekkür ve sevgilerimi iletiyorum. Hepinizi tanıdığım için çok mutluyum ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|