![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
devam
... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
karşılama
... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
İsim kartları
Sayın A.Noyad,görevini büyük bir ciddiyetle yaparken ) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Güler Hanım
Adı gibi güleryüzlü Güler Hanım.Hem gözünden hem boğazından rahatsız olduğu halde karıncalar misali çalıştı.Bir dakika boş durmadı. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Malina
Herkesin dilinden düşüremediği ''korkulu rüyası'' Sayın Malina ) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
loveforlife
Sayın loveforlife günün vazgeçilmezlerindendi.İnanılmaz bir şekilde hiç oturmadan,herkesle birebir ilgilenerek,hep yardıma koşarak saatlerce çalıştı.Öyle ki bir kare fotoğrafını yakalayabilmek için canım çıktı.En sonunda tam karşısına dikilip''kıpırdama''diyerek anlık şaşkınlığında çekebildiğim tek resmi.(Kendisini ilk görüşümde çok sevdim.Cıvıl cıvıl,neşe dolu,insana pozitif enerji veren bir insan.Sanki yıllardır tanıyormuşum gibi hissettim yanında.) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Açılış konuşması
Sayın Güler, sayın Malina konuşmalarını yapıyorlar ve sitede büyük emeği geçen beyefendiye plaket veriliyor.Ardından sayın hozat yazdığı şiiri okuyor ve o da ödülden nasibini alıyor.Çok güzel ikili bir amaryllis hediye ediyor Güler hanım kendisine.(Şiirin çok ustaca bir mizahla yazıldığını söylemeden geçemeyeceğim.Ellerinize sağlık sayın Hozat.Bayıldım şiirinize.)Son karede ise onları sevgiyle seyreden loveforlife ) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Müzik işiyle ilgilenen arkadaşlara teşekkürler. Müziğin coşkusuna kapılıp çok güzel bir oyun çıkaran neşeli insanlar. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Kaybettik
|
Çok güzel bir kutlama olmuş. Mesajları yazan arkadaşların sevinçleri cümlelerinden yansıyor ne güzel. Daha nice on yıllar olsun... Güler ablam bazı fotoğraflarda yüzünüzden okunuyordu rahatsızmışsınız. İyi olun lütfen, hep iyi olun. Sevgili Hozat; 72 yaşa 72 kilo fotoğrafınız kilonuzu değil ama yaşınızı inkar ediyor, ne kadar genç ve ne kadar güzelsiniz. Ama benim için günün sürprizi sevgili Malina. Hiç yanılmamışım yüreğiyle gülen çok güzel bir insan o. Sevgiler. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|