![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
devam
... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderatör
|
Gülüşü ile kalpleri fetheden arkadaşım. Allah seni hep böyle uzun seneler güldürdürsün inşallah. Yardımseverliğin, candanlığın, içten davranışların yapmacıksız halinle seni çok seviyorum. İyi ki seni tanımışız. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderatör
|
Aaaa hakikaten neler varmış dağıtım masasında, ben de çoğunu görmemişim. Tühh. Pasta da pastaydı hani. Pastanın yakından çekilmiş fotoğrafı yok mu kimsede? Bir de MeyveliTepe'nin kesişini fotoğraflayan vardır inşallah. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
İki gündür sadece telefonumdan mesajlara bakıp beğenmekle yetindim. Pazar günü hem misafir, hem çocuğun kursu derken bir türlü bilgisayar başına geçemedim. Sabah ofise gelir gelmez hurra toplantıya çıktık. Ancak bu saate kaldı yazacaklarım. Malumunuz görevim gereği hiç resim çekemedim desem yeridir. Sadece yazamakla kalacağım. - Sitenin kurulması ve bu güne kadar güzelliklerle gelmesine vesile olan sıcak insan Sn. Malina ve bilgi işlem ekibine, - Bizi bir araya getirmek için bu organizasyonu düzenleyen, bütün gücünü harcayarak her gelen konukla birebir ilgilenen, Adı gibi “GÜLER” olan ablama, - Sabah 9’ buluşup beraberce akşama kadar zaman geçirdiğim, çok saygıdeğer abim Yaylacı’ya - Yaşı her ne kadar 72 olsada 18lik genç kızlara taş çıkartacak kadar enerjik olan, marşımınız söz yazarı, ve güzel şiirin sahibi Hozat’a, - Bonsai sergisi ile fotoğraf makinalarımıza çok güzel pozlar yaratan bonsaici arkadaşlara, Çoook çok teşekkür ederim. Gelelim ikinci konuya yani hep aklımda kalacaklara * A_nomad, güler yüzünü hiç unutmayacağım. * Loveforlife, sen ne kadar şeker bir insansın yaa, * Zafer İnandıklı, sohbetine doyum olmaz, * Sakaki, ben sizin daha yaşlı olabileceğinizi düşünmüştüm, ne kadar sıcak bir insansınız. * Jezebel, sitemizin en gizemli üyesi ile tanışmak ve ayak üstü birkaç kelime sohbet etmek güzeldi. * Satı Uğurtan, Ne kadar doğalsınız, iyiki tanışmışız. * Ligistrum, yorgunluk çayı içerken eşinizle beraber, masamıza konuk olmanıza ve güzel sohbetinize doyum olmadı. * Katmer, “bende dertler katmer katmer” şarkısı geldi aklıma ve hep sizi şarkılarda hatırlayacağım. Şarkılar kadar güzel yaşayın. * Nevin Marangoz, sevgili ablam taaa Ankaralardan kalkıp bizi onurlandırdın. Getirdiğin fasülye tohumları kapış kapış gitti. Ayrıca; O gün orada olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Çok güzel bir ortamdı. Hepiniz iyiki varsınız. Düzenleyen evdeçiçek : 07-04-2014 saat 16:16 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben bonzaileri fotoğraflarken bir hareketlilik oldu.Pasta hazırlığına başlanmış.Hemen oraya gidiyorum. Mumlar dizildi,yakıldı,üflendi.Pasta da çok güzel olmuştu.Emeği geçen herkese taşekkürler. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
devam |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Sabah 10 dan bu yana yüklemeyle uğraşıyorum.Şimdilik biraz mola vermek istiyorum.Çok acıktım ) Öğleden sonra yine devam edeceğim. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet, işte benim makinama yansıyanlar (günün heyecanıyla çok fazla çekemedim ama herkes bol bol çektiği için hiç eksik ânımız bulunmuyor )Toplantının ilk anlarından başlayarak devam ediyorum, kucaklaşmalar, sohbetler daha ilk anlardan başladı: |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Bonsai sergisinden sadece bu büyük olan eserleri görebildim, başka da varmış ve farketmediğim için utanıyorum. Sayın Memet'in anısına kurulan bu sergide hüzün ve umudu bir arada siz de görebiliyor musunuz? |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2010
|
ağaçlar net'in 5 Nisan 2014 etkinliğine, geçte olsa ulaşabildim. Paylaştığım arı ürünlerini (Arı ekmeği, yaş polen, arı sakızı) yukarıda görmek, mutluluk verici.. Paylaşımlardan payıma düşen köklü çiçekler, çelikler ve tohumları toprakla buluşturmaya başladım. Yetiştirenlere ve paylaşımlara vesile olanlara teşekkürler. http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1396870242 |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Selam, Nerde kalmıştık.Tamam pasta kesimi,dağıtımı,yenmesi,tatlı sohbetler.İki şirin kurabiye (pardon pasta)canavarı ) Günün ve pastanın tadını çıkaran bayanlar.(Son karede sabah ve Zeki Yağlı) |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Bize ve bir çok kişiye pasta servisi yapan küçük hanımın patenlerine(pardon ellerine )sağlık. Pastamızı yerken seyrettiğimiz manzara. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok anlam yüklü ve özel bir gündü. Herkes o kadar sıcak kanlı ve neşe doluydu ki seviyeli ve sağlam dostluklarımızın oluştuğu bu güzel sitemize yakışık alan da buydu zaten ![]() Birde onuncu yılımız olunca; haliyle, artık uzun zamandır tanışık olduğumuz dostlarımız ile büyük aile ortamımızda, güzel sitemizin onuncu yıl dönümünü yâd ettik ![]() Başta malina ve uzaytek olmak üzere kurucularımıza, sitemizin düzenini korumaya katkıda bununan tüm üyelerimize, gerek agaclar.net'i kurdukları ve gerekse tüm emeklerinden ötürü kendi adıma çok teşekkür ederim. Toplantıda emeği geçen herkese ayrıca teşekkürler. İyi ki varsın agaclar.net ![]() Gelemeyen arkadaşlarım; ajandanıza önümüzdeki sene için şimdiden not düşmenizi öneriyorum. Sizleri de aramızda görmeyi çok isterdim ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
P1010008.jpg
P1010016.jpg
Bir sekoya gibi yıllara meydan okuman dileğimle agaclar.net ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
P1010025.jpg |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Kutlamaya gelemeyeceğim ve aklımın kalacağı önceden belliydi fakat yine de bir hafta önceden siklamenleri ayırıp sabah da bayramlıklarımı(!) giymiştim. Tanımak istediğim çok kişi vardı, gerçekten üzüldüm. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Son bir fotoğraf.Herkesin deyimiye; GANİMETLER |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Yine çok güzel bir toplantıydı tanıdığım üyelerle sohbet ettim gerçekte tanımadıklarımla tanıştım çok sevindim gerçekten de herkese çok çok teşekkürler. Ayrıca bundan sonra dağıtılacak bitkilerin başına hep sevgili Evdeçiçek geçsin değil birtanecik çelik birtane tohum bile vermedi kimseye içten gülüşleri ile çok iyi bir bekçi )) Kendisine çok teşekkürlerSizleri seviyorum iyiki varsın inşallah birdaha buluşuruz ![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2010
|
Çok güzel bir doğumgünü kutlaması, birliktelikler, güzel sohbetler, kahkahalar, paylaşımlar ve güzel anılarla dolu harika ve unutulmaz bir gündü. Katkısı olan ve gelen herkese çok teşekkürler! Ama daha da önemlisi bu siteyi kuranların fikirleri, bilgileri ve emekleri için binlerce teşekkür! Henüz bu sabah döndüm memleketime (uçağım çok uzun bir rötar yaptığı için), fotoğraf makinemde fotolar, kameramda videolar ve ayağımda İstanbul tozuyla... Önce bir okuyayım bakalım yazılanları sonra ben de başlarım yüklemeye ![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Sanal alemde tanıdığımız kişileri yüzyüze görüşmek çok daha farklı oluyor. Görüşmek tanımak istediğim çok fazla kişi ile karşılaşmak beni mutlu etti. Her ne kadar yanlış saatte bileti almam nedeni ile getirmek istediğim bir kısım tohumlar ile fotoğraf makinasını da acele ile arabada unutarak araba hareket etmeden son anda otobüse binebildim. Bir kısım arkadaşlar ile birebir görüşemesem de katıldığıma sevindim. Katılan katılamayan tüm arkadaşlarımıza yazdıkları yazılar, çektikleri fotoğraflar ve getirdikleri hediyeler ile bu güzel buluşma için teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok güzel sayfalar çiçeklerle , güzel insanlarla ve dostlarla adeta gülümsüyor insana. Ben şahsen çok memnun ve mutlu oldum. Bir çok üye ile tanışamasakta oradaki hava bence bulunmaz bir nimet. Herkes çok emek verdi, herkes güler yüz ve candan. Adanadan, Samsundan, Tekirdağdan ve hangi ilden geldiklerini bilmediğim güzel insanlar sizler bu siteyi yaşanabilir bir dünya haline getirdiniz. Tüm üyelere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ağaçlar.net iyi ki var, sanırım böylesi dünyada yok. Sayın evdeçiçek ile çaktırmadan pastayı götürelim dedik ama yakalandık sayın Milla hemen kareye aldı bizi. Ne zaman nasıl bizi yakaladı hiç farkında bile değilim ![]() |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
)Düzenleyen Milla : 08-04-2014 saat 13:20 |