![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Perihan, Telefon numarası olan arkadaşlara leventali'den mesaj gitti. Ayrıca agaclar.net tüm Adana ve Mersin'li üyelere e-posta göndermişti. Üzüldüm, hiçbiri sana ulaşmamış. Muhakkak bekliyoruz seni ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2008
|
01- maki01 02- Emre İlhan ve ailesi 03- HAZAN-Z 04- Levent Ali Keten 05- Adalet Yağcı 06- mmanager 07. eylülburak 08. ddmk 09. pamuktopu 10. gokzu 11. h_dogan (+1.5 da olabilir ) 12. İlkin 13. Maviş 14- omencek 15- Minka 16- letoon 17- olcim ( vekili ) 18- merkal 19- tiya +1? 20- Sakaki 21- ahmetmelek gelmenizi diliyoruz 22- Perihan Bayram 23- smiy (Öğretmenleri Temsilen ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2008
|
Alıntı:
Geçen seneki gibi olmasın. 10:00 gibi buluşup 10:30 gibi trene binsek... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-09-2007
|
Konya ve Ereğli görevlerim dolayısıyla 1 haftadan uzun zamandır foruma bakamadım.. Adana gerçekten bu zmanda güzel bir gezi olacaktı ancak çok sevdiğim bir abimin düğünü pazar...Katılmayı çok arzu ettiğim bu toplantıya da katılamıyoruz...Sizlere güzel bir gün dilerim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-08-2013
|
Evet, sms raporlarında Perihan Hanım'ın mesajı ulaşmadığı görülüyor. Perihan Hanım, bendeki kaydı size özelden atacağım. Teyit ederseniz sevinirim. Belki de numaranız hatalı girilmiştir. Diğer arkadaşların tamamına iletilmiş görünüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-10-2013
|
Kültürova Brunch'ta 11:00'da toplanıyoruz değil mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Ağaç Dostu
|
Yarın görüşmek üzere,herkese iyi geceler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ben hariç diğer arkadaşlarımızın Mezitli'den hatta daha uzaklardan geleceğini düşünerek ulaşım sorun olmasın diye 11:00 trenine binelim demiştim sevgili smiy, biliyorsun oralardan buralara ulaşmak bir saatten fazla zaman alıyor. Yarım saati heba etmişim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Seni ararım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-04-2013
|
bende adanalıyım ama Adanada yaşamıyorum..ağaçlar netin toplantısı var katılamıyorum...cok üzgünüm ins birgün bu toplantılara katılmak kısmet olur... ben gelemiyorum ama siz gelin Siirt e hepinize büryan ısmarlarım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-01-2012
|
Günaydın; Adana an itibariyle yağmurlu. Mersin grubunun istasyondan alınması için yardımcı olabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Ağaç Dostu
|
Adana grubuyla da yardımlaşıp bir kaç kişi birlikte gidebiliriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2013
|
Şu yardımlaşmanın güzelliğine bakarmısınız. Buda Ağaçlar net'in farkı herhalde... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-09-2012
|
Sevgili arkadaslar..
Sanırım Su anda toplantıdasınız....Resim bekliyoruz....Hepinize selamlar.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğraflarımızı eklemeye başlayalım; ![]() Toplantıdan Kareler (1).jpg Toplantıdan Kareler (2).jpg Toplantıdan Kareler (3).jpg Toplantıdan Kareler (4).jpg Toplantıdan Kareler (5).jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Ağaç Dostu
|
Toplantıdan Kareler (6).jpg Toplantıdan Kareler (7).jpg Sevgili h_dogan ve eşi; Toplantıdan Kareler (8).jpg Toplantıdan Kareler (9).jpg Toplantıdan Kareler (10).jpg Düzenleyen Emre İlhan : 24-11-2013 saat 17:28 Neden: Ekleme yapıldı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Ağaç Dostu
|
Paylaşım zamanı; ![]() Toplantıdan Kareler (11).jpg Toplantıdan Kareler (12).jpg Toplantıdan Kareler (14).jpg Toplantıdan Kareler (15).jpg Toplantıdan Kareler (16).jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Ağaç Dostu
|
Evet, çekiliş zamanı ![]() Toplantıdan Kareler (17).jpg Toplantıdan Kareler (18).jpg Bir tanesi de bana çıktı. Özel bir tür olduğunu söylüyorlardı, ismini şu anda tam hatırlayamıyorum ama böylelikle ben de hoyacı olma yoluna adım atmış oldum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili leventali'nin hydroponic akan su kültüründe yetiştirdiği marulları ve sistemi tanıtırken ki anlar; ![]() Toplantıdan Kareler (13).jpg Toplantıdan Kareler (19).jpg Toplantıdan Kareler (20).jpg Hep beraber marulların tadına baktık. Gerçekten çok güzel yetişmişler ![]() Toplantıdan Kareler (21).jpg Toplantıdan Kareler (22).jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili leventali günün anlam ve önemini anlatan konuşmasını yaparken ![]() ![]() Toplantıdan Kareler (24).jpg Pastamızı üfledik. İyi ki varsın agaclar.net ![]() Toplantıdan Kareler (25).jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Moderatör
|
Sağ olasın Emre İlhan, sanırım daha da fotoğraf gelecektir. Alışık olmadığımız görüntüler diyeceğim ama bunu sizleri kazaklı -montlu gördüğüm için söylüyorum. Ne dersin sevgili Adalet Yağcı, üşümüş gibi bir duruşun var. Sakın bir daha İstanbul'da dondum deme e mi? ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Ağaç Dostu
|
toplantıdan kareler 2 (1).jpg toplantıdan kareler 2 (4).jpg Fotoğraf çeken olunca, haliyle karelerde biraz az yer alıyorsunuz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Ağaç Dostu
|
Toplu fotoğrafımız; ![]() toplantıdan kareler 2 (3).jpg Yaka kartlarını hazırlamayı unutmuşuz. Gerçekten büyük bir eksiklik. Bunu atladığım için, tekrar tekrar özür diliyorum ![]() Ama soldan sağa üyelerimizi sayalım; Ayaktakiler: eylülburak, Emre İlhan'ın annesi, letoon, mmanager, ahmetmelek, tiya, Emre İlhan, levantali, omencek, hazan-z, Emre İlhan'ın anneannesi, h_dogan'ın eşi. Oturanlar: Maviş, smiy, minka, Adalet Yağcı, pamuktopu, maki01, merkal. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|