![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-09-2006
|
Nadide bir ağaçlar.net toplantısına ilk kez bu kadar yakın olmuştum ve çok heyecanlıydım geleceğim için, sizleri göreceğim için...Ama en yakın arkadaşıma,dostuma görücü gelecek ve beni mutlak surette yanında istiyor Ben gelemiyorum... Hep Ankara'da İstanbul'da olmadığımız için böyle toplantılardan mahrum kaldığımızı düşünürdüm, çok iyi bir fırsattı ama kısmet ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir başka toplantıda tanışıp, görüşmek dileğiyle. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Eskişehir için Ankara'dan Frenk Üzümü
Merhaba Kadir Bey, Buluşmamıza katılanlar arasında yapılan çekilişle iki kişiye hediye etmek ve Sazova parkına dikilmek üzere toplam 4 adet Kendi yetiştirdiğim Frenk üzümü fidanlarından (Kırmızı Johnkeer Van Tets ve Siyah Wellington xxx) getirmek istiyorum. Park yönetimine dikim yapabileceğimiz bir alan olup olmadığını sorabilir misiniz. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Muhakkak boş bir alan bulunur herhalde. Benim tahminim. Toprağa ne ikram ettik ki, kabul etmedi. Ne güzel düşünmüşsünüz. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2009
|
Alıntı:
mesajınızı okur okumaz B.şehir Belediyesindeki ilgili arkadaşlarımızla görüşmeye başladım, düşünceniz çok hoş muhakkak karşılık bulacaktır. Gelişmelerden sizi bilgilendireceğim. Selamlar. Kadir |
|
|
|
|
![]() |
|
|