![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Moderatör
|
Toplantıya arkadaşımız limonağacı'nın bana gönderdiği Antep acı biber tohumlarından getireceğim. Ayrıca 5-10 tane kadar da atlas çeliği fidesi. Başka arkadaşların dağıtım için getirecekleri de var mı? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Eğer organize edebilirsem başka getireceklerim de olacak. pH kağıdı ve benzerleri. Adımı listeye dahil etmeye çekiniyorum. Geçen toplantıda yazdım ve gelemedim ![]() 60 ı bekliyoruz Güler Hanım ![]() Her şey gönlünüzce olsun. Düzenleyen OSMAN45 : 27-03-2013 saat 17:41 |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bilbergia Nutans= 9x9 kare saksılı. Kalanchoe manginii= 9x9 kare saksılı. Maviş= minik saksılı Omer kardeşimden. Hypocyrta sp= küçük saksılı. Sarıkız= 9x9 kare saksılı. Epiphyllum Oxypetalum. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-07-2011
|
Alıntı:
Ankara'daki haziran toplantısı öncesi sizin mesajınızla ''bir gecelik gelin'isteyen varmı? '', bir gecelik gelini duydum.Siteden özelliklerini aradım,öğrendim.Çok beğendim,sizden istedim.Özenle sarıp göndermiştiniz.Tekrar teşekkür ederim.Hatta size arkasına bir dayanak dayadığımı gelin gibi süzüldüğünü yazmıştım.Şimdi yaprağın önünden kurşun kalemden ince silindir şeklinde bir uzantı çıkardı,ucu da yaprak formunda genişledi.Gelişimini merakla izliyorum. Bu defa da toplantıya Tekirdağ'dan kızkardeşim de gelecek onun adına, onun için istiyorum mümkünse. Balık kılçığını da siteden öğrendim.Duyuru yapıp isteyen bir iki kişiyle ilgilendiniz.Varsa bana da bir çeliğini verebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.Hoşçakalın....... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-07-2011
|
Ben 9 tane suda köklendirilmiş alacalı yapraklı scindopsus aurea (potos) getireceğim. Daha çok kişi isterse,uzun olanları böleriz.Nasıl olsa suda çabuk kökleniyor. Bir de Chaenomeles speciosa'dan (Japon çiçek ayvası-Bahar dalı) çok sayıda meyve tepladım.Kışı bahçede geçirdiler.İçleri de tohum dolu.Kitapta çelikle üretilir diyor ama tohumla da üretilebilinir herhalde.Getirsem mi acaba?Aramızdaki bilgeler bu konuda ne derler? |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Alıntı:
dolmuş var ama sonrasında yürümek gerekiyor. baya uzun bir yürüyüş. ben bağcılardayım mesela kaç vesait düşünün. dostlarla olmak güzel. |
|
|
|
|
![]() |
|
|