![]() |
|
![]() |
#271 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Gerçekten maşallah; bakmayayım bu sayfaya diyorum fakat elimde de değil, o heyecanı, güzelliği, mutluluğu yaşayanları da görmek istiyorum. Sanki Ankara Toplantısı değil de Ağaçlar Net buluşması olacak gibi... Süper!.. Ve merakla bekliyorum Ankara Toplantısı'ndan siz doğa severlerin güzel fotoğraf karelerini... Az kaldı inşallah!.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-04-2012
|
ben çok katılmak istiyordum fakat istanbula gitmem gerekiyor iş için. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
İstanbul'da da bir toplantı düşünülüyor bu günlerde siz de İstanbul toplantısına katılırsınız inşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-12-2010
|
Zeferan ve eşiyle an itibariyle 35 kişi olmuşuz HAY MAŞALLAHH.Yokmu artıran? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Ağaç Dostu
|
Olmamı heç... ![]() 1. hevesli meraklı (anne ve kızı ) 2. Sudenur ve kızı 3. gilan ve annesi 4. Güler ve eşi 5. malina (ikna edilebilirse ) 6. Adalet Yağcı+1 olabilir. 7. cefrin 8. Beyaz Gece 9. Asiye 10.Bengisu2 11.Turaç ve eşi 12.FüsunANK 13.Denizardacan 14.Cemo ve oğlu Tuna 15.Nevin Marangoz ve annesi 16.hanndan ve kızı 17.Yeni Gine 18.Nevsune 19.Feriha 20.Herbaryum 21.Müjgan 22.Yücel Özlem ve eşi Ayşe Özlem 23.Tura ve eşi 24. Omar ve eşi 25. Gülenmelek ve oğlu 26. Halil Önen, nam-ı diğer Büyük Emrah 27. Serpent 28. Serdar 29. Gcd (Eşimi ikna edebilirsem ikimiz geleceğiz) 30. tturt eşi ve ege 31. hasan veli (hakan ışık) eşi ve kızı 32. Ahmett62 33. demircool ve kızı 34. loveforlife 35.Zeferan ve eşi (bir akslik olmazsa ) 36. Müjgan Yılmaz Az kaldı, 40 a tamamlayalım derim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Sevgili Ankara'lılar, nisbet yapıp duruyorsunuz. Sizi biraz kızdıralım. Ne demiş Yahya Kemal;'Ankara'nın en güzel yanı,İstanbul'a dönüşü.' |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-12-2010
|
Alıntı:
. Canım Ankaram Eskiden dolmuşlar muavinler vardı Medeniyet geldi mazide kaldı Avrupa birliği kapıyı çaldı Aman dostlar ANKARA ne harika Ulusta Hisarı Kalesi ne hoş Anafartalardan adliyeye koş Atpazarı bakırcılar carşısı Aman dostlar ANKARA ne harika Hacıbayrama git yarı hacı ol Ahrete gideni bu camide gör Ölüm aklında mı bir kendine sor Aman dostlar ANKARA ne harika Gençlik parkı genç kalanlar gezmiyor Hergele meydanı neler gizliyor Ulus ta ATATÜRK bizi izliyor Aman dostlar ANKARA ne harika Dışkapı sırayla pavyonlar barlar Yıba çarşısında kaybolan canlar Meşhur benderesi ne sırlar saklar Aman dostlar ANKARA ne harika Dışkapıda Gülhanesi Gatası Etlik kavşağında S.S.K hastanesi Nerde yıkılmışmı halk pastanesi Aman dostlar ANKARA ne harika Etlik ayvalıdan çıkarsın yola Keçiören şelalede verirsin mola Aydınlıkevlerde Altınpark rüya Aman dostlar ANKARA ne harika Altındağ'ı gelin gibi süzülür Ankara'nın her yöresi gezilir Ankarayı görmeyen dostlar üzülür Aman dostlar ANKARA ne harika Aydınlık siteler altmmış evleri Saime kadında Şehitliği görmeli Çinçin bağlarında mezarlığı gezmeli Aman dostlar ANKARA ne harika Mamak Muhabere nöbette bekler Mamak yokuşunda motorun tekler Türk Askeri heran yasak bölge der Aman dostlar ANKARA ne harika Akdere deyince şaşırıp kalma İmrohol yolunda aşıklar turna Cebeci dört yolda tarih sorgula Aman dostlar ANKARA ne harika Demetevler karşıyaka mezarlık Ankara'ya göktaşından nazarlık Hayat ile etmeyin ha pazarlık Aman dostlar ANKARA ne harika Yenimahalle Demet Çiftlik kavşagı Hayvanat bahcesi ANKARA çayı Batıkent ostimi Sincan fatihi Aman dostlar ANKARA ne harika ATATÜRK ormana kurmuş çitfliği Orada avlarmış yaban kekliği Hele birde verir isen tekliği Aman dostlar ANKARA ne harika Etimesgut aşti of aklım şaştı Emekten Bahçeli ANIT kabiri ATATÜRK'ü her fırsatta görmeli Aman dostlar ANKARA ne harika Akköprüsü Optimomu Armada Beş boyutlu sinemalar orada Fatihtedir harikalar diyarı Aman dostlar ANKARA ne harika Devletin sahipsiz insanlarından Hava kuvvetleri Genel Kurmayı Meclisin önünde soluk almayı Aman dostlar ANKARA ne harika Kızılaya indim şaşırdım kaldım Şapkamı kafamdan düşürdüm kaldım Kotlu,mini etekli kızlara daldım Aman dostlar ANKARA ne harika Sıhıyeye indim sekerek gittim Zafer carşısını ziyaret ettim Kültür,Sanat,Kitap,Kaset zebildi Aman dostlar ANKARA ne harika Gima'nın önünde randevu bana Sakarya başını sallatır sana Barlarda ozanlar dinletir bana Aman allah ANKARA ne harika Gimayı sollayıp Karanfile gir Her adım başında seyyarları gör Bilmesen adresi büfelere sor Aman dostlar ANKARA ne harika Konur sokak koçlar gibi bekliyor Bütün gençlik orda horan tepiyor Canlı müzik ruha neşe katıyor Aman dostlar ANKARA ne harika Harika camiyi görmek istersen Ruhuna cenneti sermek istersen Kocatepeye de hele bir gel sen Aman dostlar ANKARA ne harika Tunalının kibarlığı hoşluğu İçinizde dolduruyor boşluğu Dinlenmek için Kuğulu parkın hoşluğu Aman dostlar ANKARA ne harika Atakule, Ankara'nın yüksek tepesi Çankaya yıldızda uydu sitesi Ne güzeldir şu botanik bahçesi Aman dostlar Ankara ne harika Hadi dostum ayağına paten tak Uçak gibi uçarsın nerede fark Atakuleye çık Ankara'ya bak Aman dostlar ANKARA ne harika Döner'im Dönüp de şaşırdım kaldım Ankaranın güzelliğine daldım Kendimi Ankaranın bağrına saldım Aman dostlar ANKARA ne harika DÖNER ÖZEKE |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Eğer geri dönülebilecek bir İstanbul'umuz varsa, emin olunuz ki, bu yolu Ankara açmıştır ve bu sayede dönebiliyorsunuz.... İstanbul'a dönüşün yolu Ankara'dan geçer Düzenleyen s.serdar : 11-10-2012 saat 22:57 Neden: yazım hatası |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Ağaç Dostu
|
Alıntı: Orijinal Mesaj Sahibi Zafer İnandıklı Epiphyllum Oxpetalum (bir gecelik gelin) i olmayanlar, toplantınıza çelik gönderilecektir. Bir liste yapabilirmisiniz. 1-gülenmelek 2-tura 3-hevesli meraklı 4-Asiye 5-feriha 6-loveforlife 7-Ahmett62 8-Zeferan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-02-2012
|
Epiphyllum Oxpetalum (bir gecelik gelin) i olmayanlar, toplantınıza çelik gönderilecektir. Bir liste yapabilirmisiniz. 1-gülenmelek 2-tura 3-hevesli meraklı 4-Asiye 5-feriha 6-loveforlife 7-Ahmett62 8-Zeferan 9-demircool |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-03-2011
|
Epiphyllum Oxpetalum (bir gecelik gelin) i olmayanlar, toplantınıza çelik gönderilecektir. Bir liste yapabilirmisiniz. 1-gülenmelek 2-tura 3-hevesli meraklı 4-Asiye 5-feriha 6-loveforlife 7-Ahmett62 8-Zeferan 9-demircool 10- hasan veli |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Ağaçsever
|
Merhaba, Muhtemelen en çömez üyeniz olarak ben de katılmak istiyorum. Sessiz sessiz dinler, bişiler anlamaya, öğrenmeye çalışırım ![]() Sevgiler 1. hevesli meraklı (anne ve kızı ) 2. Sudenur ve kızı 3. gilan ve annesi 4. Güler ve eşi 5. malina (ikna edilebilirse ) 6. Adalet Yağcı+1 olabilir. 7. cefrin 8. Beyaz Gece 9. Asiye 10.Bengisu2 11.Turaç ve eşi 12.FüsunANK 13.Denizardacan 14.Cemo ve oğlu Tuna 15.Nevin Marangoz ve annesi 16.hanndan ve kızı 17.Yeni Gine 18.Nevsune 19.Feriha 20.Herbaryum 21.Müjgan 22.Yücel Özlem ve eşi Ayşe Özlem 23.Tura ve eşi 24. Omar ve eşi 25. Gülenmelek ve oğlu 26. Halil Önen, nam-ı diğer Büyük Emrah 27. Serpent 28. Serdar 29. Gcd (Eşimi ikna edebilirsem ikimiz geleceğiz) 30. tturt eşi ve ege 31. hasan veli (hakan ışık) eşi ve kızı 32. Ahmett62 33. demircool ve kızı 34. loveforlife 35.Zeferan ve eşi (bir akslik olmazsa ) 36. Müjgan Yılmaz 37. yalınkat |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Ağaç Dostu
|
Çelikler 16.10. Salı günü sayın Feriha Öğretmenime gönderilmek üzere kargoya verilecektir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-07-2011
|
11-Nevin Marangoz: |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-07-2011
|
11-Nevin Marangoz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Canm Ankara'm. Ankara gibisi var mı? 27 yıl Ankara'da yaşadım.5 yıldır da İstanbul'da yaşıyorum.24 Ekim'de Ankara'ya gidiyorum.Bayram için.Benim orada olduğum tarihlere denk gelseydi,ben de katılırdım.Sonra da İstanbul'daki buluşmaya katılırdım.Ne de güzel olurdu...Ankara'dakine annem katılsa? ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2012
|
12- denizardacan Umarım alıntılamayı başarmışımdır. Eğer yapamadıysam mümkünse ben de ben de istiyorum bir gecelik gelin çiçeğinden. Teşekkür ederim. Ayrıca toplantıda arkadaşlar ne getirirse de alırım ![]() ![]() ![]() Çok heyecanlıyım arkadaşlar son anda kaçar mıyım acaba ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2012
|
Toplantı kesin olarak nerde olacak? Ankara üniversitesi fen fakültesinde mi? Kusuruma bakmayın malesef internetim yok. Sayfayı pek takip edemiyorum Çokk heycanlıyım. Kurban bayramı tatili için 19 ekim akşamı İstanbul'a ailemin yanına gidecektim sırf bu toplantı için biletimi 20 ekime aldım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2011
|
Alıntı:
![]() Kızılay'dan Bahçeli yönüne giderken, Tandoğan Meydanı'nı geçtikten sonra sağ taraf nerdeyse olduğu gibi üniversiteye ait gibi. Büyük bir giriş kapısı var, üstünde yazıyor fakültenin ismi, orda ki veya sonra ki kapı görevlisine sor bahçe içinde ne tarafa gideceğini söylerler ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-02-2012
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Ağaç Dostu
|
1. hevesli meraklı (anne ve kızı ) 2. Sudenur ve kızı 3. gilan ve annesi 4. Güler ve eşi 5. malina (ikna edilebilirse ) 6. Adalet Yağcı+1 olabilir. 7. cefrin 8. Beyaz Gece 9. Asiye 10.Bengisu2 11.Turaç ve eşi 12.FüsunANK 13.Denizardacan 14.Cemo ve oğlu Tuna 15.Nevin Marangoz ve annesi 16.hanndan ve kızı 17.Yeni Gine 18.Nevsune 19.Feriha 20.Herbaryum 21.Müjgan 22.Yücel Özlem ve eşi Ayşe Özlem 23.Tura ve eşi 24. Omar ve eşi 25. Gülenmelek ve oğlu 26. Halil Önen, nam-ı diğer Büyük Emrah 27. Serpent 28. Serdar 29. Gcd (Eşimi ikna edebilirsem ikimiz geleceğiz) 30. tturt eşi ve ege 31. hasan veli (hakan ışık) eşi ve kızı 32. Ahmett62 33. demircool ve kızı 34. loveforlife 35.Zeferan ve eşi (bir akslik olmazsa ) 36. Müjgan Yılmaz 37. yalınkat 38. üzüm Umarım hava durumunda büyük bir değişiklik olmaz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-03-2010
|
[QUOTE=Adalet Yağcı;1026763]Anlaşıldı efendim, beğeneceğinizi biliyordum zaten ![]() 1-Asiye 2-Cefrin 3-Hevesli-Meraklı 4-loveforlife 5-Ahmett62 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=üzüm;1031877]1. hevesli meraklı (anne ve kızı ) 2. Sudenur ve kızı 3. gilan ve annesi 4. Güler ve eşi 5. malina (ikna edilebilirse ) 6. Adalet Yağcı+1 olabilir. 7. cefrin 8. Beyaz Gece 9. Asiye 10.Bengisu2 11.Turaç ve eşi 12.FüsunANK 13.Denizardacan 14.Cemo ve oğlu Tuna 15.Nevin Marangoz ve annesi 16.hanndan ve kızı 17.Yeni Gine 18.Nevsune 19.Feriha 20.Herbaryum 21.Müjgan 22.Yücel Özlem ve eşi Ayşe Özlem 23.Tura ve eşi 24. Omar ve eşi 25. Gülenmelek ve oğlu 26. Halil Önen, nam-ı diğer Büyük Emrah 27. Serpent 28. Serdar 29. Gcd (Eşimi ikna edebilirsem ikimiz geleceğiz) 30. tturt eşi ve ege 31. hasan veli (hakan ışık) eşi ve kızı 32. Ahmett62 33. demircool ve kızı 34. loveforlife 35.Zeferan ve eşi (bir akslik olmazsa ) 36. Müjgan Yılmaz 37. yalınkat 38. üzüm 39.alcen |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Ağaç Dostu
|
Aslında tohum isteyeceğim hani orada dağıtılan olursa bir benim için toplar mı diyecektim.. 'Büyük Emrah'da tohum için yalvarıp yakaran artan tohumlara talip form kişisi... ![]() (İstanbul'dan bir parçamı koparıp Ankara'ya getirmişsiniz, ben bile böyle mi demişim... dedim.. bir an korktum yazdığımdan) ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|