![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-02-2010
|
Ne güzel..... çok imrendim.... ama bende bir Akdenizli olarak sizlere güzel bir toplantı dilerim..... umarım çok eğlenirsiniz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-09-2006
|
Toplantılara yalnız gelmeyi başaramıyorum galiba:=)) Bu kez Mersin'de yaşayan bir arkadaşım (İpek) eşlik edecek bana. Almira tanıyor zaten. Görüşmek dileğiyle sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Yarın toplantıya katılmaları kesinleşen sevgili Müge ve Canset ile birlikte zevkli br tren yolculuğundan sonra sizlerleyiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2010
|
Zuhal abla arkadaşlara benden selam ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet Hanım'a ve tüm Mersin'li arkadaşlarımıza sıcak karşılamaları ve güzel, keyfli , neşeli bir toplantıya Adana grubunu da dahil ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Galeride Ağaçlar.net Mersin toplantısı başlığı açıldığında bilgi iletilecektir. Yine de bir kaç fotoğrafımızı bu başlıkta paylaşabileceğimizi düşünüyorum ![]() Özellikle sevgili Perihan Bayram'ın çektiği videoları ve sevgili Adalet Hanım'ın organize ettiği agaclar.net logolu pastanın fotoğraflarını çok merak ediyorum ![]() Teşekkürler Adalet Hanım'cım, pastamız mükemmeldi ![]() En kısa sürede yeniden bir araya gelmek dileğiyle... Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Ağaç Dostu
|
Sevgili maki01, ben de sizlere, tüm zahmetleriniz, paylaşımlarınız, harika sohbetleriniz için teşekkürler ediyorum. Bizleri yalnız bırakmadınız, çok güzel bir dayanışma örneği verdiniz. Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzel bir gündü. Herşey için herkese çok teşekkürler. Adalet ablacım, pasta ve sardunya için ayrıca teşekkür ederim. Mersinlileri Adana'ya da bekleriz. ![]() P5050017.jpg agaclar.net'in logosu olan ağacımızın pastanın üzerine yapılması ayrı bir incelikti. ![]() Bir iki fotoğrafımız; P5050014.jpg P5050015.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Emre, seni tanıdığım için çok mutlu oldum, Adana toplantısına geleceğim inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
|
Ne güzel birliktelikler yaşanıyor. İmkansız olduğunu bile bile, insan orada olamadığına hayıflanıyor. Dikkatimi çeken bir ayrıntıyı belirtmeden geçemiyeceğim. Şu veya bu şekilde çoğunuzu tanıyorum. Ama bu kadar genç ve enerjik görüntülü olduğunuzu düşünmemiştim. Tabii birde çağdaş. ![]() Kıskanmadım. Çok hoşuma gitti. Hepiniz benim gurur duyabileceğim dost ve arkadaşlarımsınız. Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Ağaç Dostu
|
Orhan bey, nazik sözleriniz için çok teşekkürler, doğaya aşık insanlar hep enerjik kalıyor, bu da doğanın teşekkürü olsa gerek. Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2008
|
Adana'dan gelen ve paylaşımda bulunan tüm arkadaşlara çok teşekkürler.Süper bir gündü.Hepinizle tanıştığıma çok mutlu oldum. Logomuzun olduğu pasta ve sevgili Cansetin mini konseri muhteşemdi. Mersinliler olarak bizde imkanlar ölçüsünde Adana toplantısına katılmaya çalışacağız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Ağaç Dostu
|
![]() Bügün çok güzeldi. Herkese çok teşekür ederim. Sizlerle tanışmaktan çok mutlu oldum. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu
|
Emre İlhan fotograflar için teşekürler. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aslında evet, haklısınız! ''İmkansız'' sözcüğünü en sıradan mazeretler için bile kullanıyoruz. Ben, Samsun-Mersin ulaşımının, İstanbul-Mersin ulaşımına göre daha zor olduğunu düşünerek yazdım. Ayrıca, bahçede yaz hazırlıklarının en yoğun olduğu günleri yaşıyor olmam, arzularıma gem vurmamı gerektirdi. Sonra Mersin' e görmeyi çok isterdim. Zira 1967' den beri görmediğim, ama Facebook'ta görüştüğüm, çok değerli bir okul arkadaşım orada yaşıyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Ağaç Dostu
|
Haklısınız Orhan bey, şu sıralar ben de ayrılamıyorum hiç bir yere. Belki bir Sonbahar toplantısı yaparız, siz de arkadaşınızı tekrar görürsünüz bu bahane ile. Mersin İlkbaharda ve Sonbaharda şahane olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzel ve keyifli bir toplantı olmuş,pasta harika (logo çok hoş)kutlarım Ada cım.Çiçeklere içim gitti ,organizasyon da çok iyi olmuş... Bu kadar zarif hanımın bir arada olması mutlaka hoşluk yaratacak ![]() Belli olmaz,belki bu grup İstanbul toplantılarını da renklendirebilir ![]() Güler bu fikre bayılacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2008
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili dostum, mekan çok hoştu, dostlar, sohbet her şey çok güzeldi. Açık büfe kahvaltıda 180 çeşit var denildi, ben saymadım tabi ama gerçekten öyle çoktu ki, bazılarını hiç görememiştik. Gerçekten İstanbul tolantısı güzel olurdu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Ağaç Dostu
|
Gerçekten çok güzel ve renkli bir gün oldu. İyi ki gittik. Tüm arkadaşlara çok teşekkürler. ![]() ![]() Adalet Hanım, Almira, Smiy, Maki01 bunca yoğunluk arasında paylaşımda bulundunuz, ayrıca teşekkürü bir borç bilirim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|