![]() |
|
![]() |
#32 |
Moderatör
|
Manyas'dan Sapanca'ya bir-iki, kalkıyor, bir-iki kalkıyor. Tek başıma geliyorum, yok mu bana eşlik etmek isteyen, 3 kişi alabilirim. Güzergâhım: Manyas-Bandırma kavşağı-Karacabey-Bursa-Yalova-İzmit-Sapanca. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
|
O günün çok güzel geçeceğine, Sevgili Tturt ve eşinin güler yüzleriyle çok iyi ev sahibi olacağına eminim ama Güler Hanım'a telefonda bahsettiğim gibi gelememe durumum vardı, gelemeyeceğim kesinleşti ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
|
Listeye bakın ![]() 1-güler konaklamalı 2- asuman konaklamalı 3- alcen konaklamalı 4- cemo konaklamalı 5- gurur 6- bettyycim (2 kişi) 7- yücel canpolat 8- feriha konaklamalı 9- nevsune konaklamalı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-02-2011
|
düzeltme yapıyorum,lütfen kusura bakmayın..ankaradan yazan arkadaşa cevaben söylemiştim rumuz betty gibi kalmıştı aklımda.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Suyun içinde telefonlar çekmiyorrrrr. ![]() Bence suya elektirik verin hepsi çıkarlar. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Ağaç Dostu
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() İzmirlilere elektrik vermeyin lütfen.Sesinizi duydum. Arkadaşlara ileteceğim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Ağaç Dostu
|
Süper bir mesaj, yerini bulduysa) Güzel ve keyifli bir toplantı olacak.Sayın tturt ve eşine teşekkürler. Güler Hanım , Cemo, Merhaba Başlığı yeni gördüm .Kısmet diyelim.Arkadaşlara bildireyim ![]() Gelmek isterim.Arkadaş olursa birlikte. Sizlere iyi gezmeler diliyorum şimdiden. Düzenleyen Hülya : 23-06-2011 saat 00:45 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
|
bende bende 1-güler konaklamalı 2- asuman konaklamalı 3- alcen konaklamalı 4- cemo konaklamalı 5- gurur 6- bettyycim (2 kişi) 7- yücel canpolat 8- feriha konaklamalı 9- nevsune konaklamalı 10- sibel774 konaklamalı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşlar, İzmir'liler için nazik davetiniz için teşekkürler. Ben, Farezya, Fellez ve Gül Batur gelmeyi çok isterdik. Ancak trafikleri oldukça yoğun olduğundan gelemiyoruz. Gönlümüz sizlerle olacak. Sizlere iyi gezmeler. İzlenimlerinizi bizimle payalaşırsınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar hala katılımcı sayısı 10 kişi de nerde diğer arkadaşlarımız, kaç gün kaldı şunun şurasında hala bir çoğundan ses yok nedendir, bilelim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu
|
Güler Hanım, Şu an itibariyle sanırım 7 konaklamalı 4 günübirlik katılımcı var. Sizde farklı bir bilgi var mı? Cumartesi gününden gelecek misafirlerimiz için nasıl yardımcı olabilirim. Ankaradan gelecek misafirlerimizin organizasyonu belli oldumu ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Ağaç Dostu
|
Sn. tturt, Ankara'dan 2 Temmuz cumartesi günü Efe Tur ile saat 10.00 da iki yer rezervasyonu yaptırdık. Dediğiniz gibi Sasa tesislerinde ineceğiz. Kaçta orada olacağımız ve dönüş rezervasyonumuz yarınki görüşmemizde belli olacak. Ankara'dan bir isteğiniz var mı? İlginiz için çok teşekkür ederiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Moderatör
|
Sevgili tturt, bende de fazla bir bilgi yok. Limon mesaj atmış, ev taşıma işleri ile meşgul olduğu için gelemiyor. Ferda Ülkümen geliyor (konaklamalı), Nur günübirlik belki de konaklamalı gelmek istiyor ama kati değil, belki hozat da bana eşlik edecek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaç Dostu
|
Çok özel bir toplantı olacağı kesin. Ne yazık ki o gün Tekirdağ'da olmam gerekiyor. Bu nedenle maalesef katılamayacağım arkadaşlar. Tturt, sevgili eşi ve minik Ege'yi ziyaret etmeyi çok isterdim. Kısmet artık belki başka zaman. Gidecek olan arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim. Bol bol fotoğraf çekin lütfen ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Moderatör
|
Tavuk yahni hazır, kıymalı taze fasülye de pişti. Pilav ve cacık kaldı. Vakit bulursam bir de zeytinyağlı barbunya yapacağım. Aç kalmazsınınz sevgili Cumhur Tonba, aşağıda kaynarbaşında her daim taze kiremitte alabalık da yapılıyor. Yeter ki siz buyrun gelin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bu yüzden fotoğraf yok ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |