![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Zerrin, keşke bir toplantı günü seçsek de, herkes aynı anda orada olabilse. Bu en çok istediğimiz şey. Yine bu yüzden herkes hangi günlerde rahat ve gelebilir durumda ise toplanma gününü buna göre belirleriz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-10-2006
|
ankaralı arkadaşlar, oymak başı kim, oymağa nasıl kabul ediliyoruz, bir tören ritiüeli falan var mı, adaylık süresi filan, kusura bakmayın ben yeni bir üyeyim de, oymak terimini özellikle belirttim ki hizipçilik olarak algılanmasın, bir bütünün parçası olarak algılanalım diye bu arada yeni dostlara mülteci muamelesi yapılmadığını gördüm ve buna çok sevindim. dostça kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2006
|
ankara ekibi
ben sadece pazar günü çalışmıyorum.diğer günler sabah 9 dan akşam 19.oo'a kadar çalışıyorum.fakat toplanılacak gün randevulu hastam yoksa 2 saat kaçabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() grupta olman için özel bir tören yok. Gruba her katılana en baştan 100 puan veriyoruz ![]() Bizimle iken tavırları ile puanlarını sadece düşürme şansı var yeni katılımcıların. ağaçları ve doğayı seviyorsan ve de kendini seviyorsan bizimlesin ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() teşekkürler chew. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Elimizdeki bitkileri ve bilgileri paylaşalım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
-Arasıra nükseden bir sinir sıkışmasından yatağa bağlanmıştım yine. -Toplantı günü için benim özel bir seçimim yok. Emekliyim, zaman ayarlamamı sınırlayacak profesyonel bir bağlantım yok. Sağlık engelim olmdığı sürece; karalaştırılacak zamanda ve yerde olmaya çalışırım. Düzenleyen Yücel Özlem : 08-11-2006 saat 14:44 Neden: Yazım hatası |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Ağaç Dostu
|
Hoş Geldin
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-08-2006
|
Ne güzel yeni üyeleri var Ankara ekibinin. Hepiniz hoş geldiniz. Bir güzel haberde herkesin yataktan kalkması, hepimize geçmiş olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-10-2006
|
hoşbulduk
Alıntı:
hoşbulduk. bu vesile ile ankaralı arkadaşlara ilanen duyurulur. kırklareli nden geçen sene getirdiğim sarı karpuz ile kokulu bağrı bütün kavun tohumlarından gelecek dikim zamanı istemeyi unutmayın. bana da hatırlatın. hepinize iyi akşamlar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ağaç Dostu
|
hafta sonu fotosafari :)
Az önce chew vardı yanımda, sohbet ederken konu açıldı. Bu hafta sonu, Pazar günü Ankara ağaçlar net grubu olarak bir yerlere gidelim dedik. Bu ayın yarışma konusu da sonbahar ya, ormanda yapılacak gezintiyle bir taşla çok "kuş" vuracaktık. ![]() Karar veremediğimiz konu, gidilecek yerdi. Benim aklıma Beynam Ormanı geldi, ama hiç gitmediğim için uzaklığı konusunda bir fikrim yoktu. Şimdi diyorum ki Bu orman gezisini nerede yapalım? Kimler gelebilecek? Fikirlerinizi 10 Kasım Cuma günü saat 17' ye kadar kadar buraya yazarsanız, organizasyonu gerçekleştiririz hep birlikte. Not: Hem fotoğraf çekeceğiz, hem de piknik yapacağız. Ama en önemlisi tanışmış olacağız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Ağaç Dostu
|
"1601 hektar büyüklüğündeki Beynam ormanları bozkırın ortasında yeşil bir ada gibi; relik (kalıntı) bir karaçam ormanıdır ve 419 bitki türünü barındırmaktadır. Önemli bir yaban yaşam alanı olan Beynam ormanlarında kurt, tilki, porsuk, tavşan, domuz, ağaç sansarı, tarla sincabı gibi memelilerin yanı sıra atmaca, keklik, kartal, puhu, karga, doğan, dağ bülbülü, karatavuk, çavuşkuşu gibi kuş türleri de yaşamaktadır. " Ankara'ya 35 km, Gölbaşı'na 22 km, Beynam köyüne 3 km imiş. Gölbaşı'ndan sonraki 12. km de yol ayrılıyormuş, Bala- Kırşehir yolu'na sapılıyormuş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Ağaç Dostu
|
Fotosafari
Alıntı:
Bu yüzdeb yazayım. Aklımız da (mjgn ve chew in aklında yani) köpekleride getirmek var... Safari kısmı bu yani... ![]() ![]() Abla ya burası bizim arka bahçeden büyükmüş... kaybolmayalım... Düzenleyen Chewbacca : 09-11-2006 saat 15:44 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
|
Pazar gününe başka bir buluşmaya söz verdim ne yazıkki, yoksa bende kesin gelirdim. Çakışması kötü oldu. Ertelerseniz haberim olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Grup içinde herkese yer olduğunu yazmıştık, yeriniz en baştan vardı, hep de olacak. Sadece siz bizim grubumuzla ve doğa ile olmayı arzulayın ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Ağaçsever
|
piknik
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu
|
İnşallah daha güzel gezilere birlikte gideriz. Mesela kafamda bir Karaca Arboretum gezisi var. Şöyle baharda gitmeyi düşünüyorum, belki hep birlikte gideriz bir minibüs tutup. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Ağaç Dostu
|
Köpekten korkmam ama pek anlaşamayız. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Murare için daha başka planlarım var ablacım merak etme... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaç Dostu
|
Neymiş o planlar bakıyım. Chew kırıcı oluyorsun ama gelirim deyipte, gelmemişim gibi. Mazeretimi söyledim. Hani zaten daha kimse geliyorum dememiş, kaç kişisiniz bakayım. İki kişi iseniz daha sonra beraber gidelim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Mazeretini de tam anlamıyla burada yazmadın. Bugün uğradığında bana anlattığın mazeretin ise geçersiz. Çünkü zaten ağaçlar net üyesi olan acer palmatum ile yapacağınız buluşma, ya da alışveriş bir başka zaman dilimine alınamayacak birşey değildi. Çiçekler için saksı alacağınızı söylemiştin yanılmıyorsam ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|