![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-10-2006
|
ankaralı arkadaşlar, oymak başı kim, oymağa nasıl kabul ediliyoruz, bir tören ritiüeli falan var mı, adaylık süresi filan, kusura bakmayın ben yeni bir üyeyim de, oymak terimini özellikle belirttim ki hizipçilik olarak algılanmasın, bir bütünün parçası olarak algılanalım diye bu arada yeni dostlara mülteci muamelesi yapılmadığını gördüm ve buna çok sevindim. dostça kalın |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2006
|
ankara ekibi
ben sadece pazar günü çalışmıyorum.diğer günler sabah 9 dan akşam 19.oo'a kadar çalışıyorum.fakat toplanılacak gün randevulu hastam yoksa 2 saat kaçabilirim. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() grupta olman için özel bir tören yok. Gruba her katılana en baştan 100 puan veriyoruz Bizimle iken tavırları ile puanlarını sadece düşürme şansı var yeni katılımcıların. ağaçları ve doğayı seviyorsan ve de kendini seviyorsan bizimlesin ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Elimizdeki bitkileri ve bilgileri paylaşalım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-10-2006
|
hoşbulduk
Alıntı:
hoşbulduk. bu vesile ile ankaralı arkadaşlara ilanen duyurulur. kırklareli nden geçen sene getirdiğim sarı karpuz ile kokulu bağrı bütün kavun tohumlarından gelecek dikim zamanı istemeyi unutmayın. bana da hatırlatın. hepinize iyi akşamlar |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Hoş Geldin
Alıntı: