![]() |
|
![]() |
#62 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-05-2010
|
bende alper o gun aranızda olmak gercekten mutluluk verıcıydı sayenızde çok guzel bır gun gecırdım bır sonrakı toplantıda antalyada olamıyacağım için çok uzgunum umarım bır dahakı seferlerde beraber oluruz (akdenız unıversıtesı zıraat muh. okuyan ) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-01-2008
|
cep ile çektiğim fotoğraflar fotoğraf makinası ile çekildiği için ben fazla çekmemiştim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2007
|
Arkadaşlar, Yeni projem ile ilgili sizlerin yorumları benim için çok önemli. http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=21124 Adresinden bilgi alabilir yorum yapabilirsiniz. Teşekkür ederim. Düzenleyen karavan : 27-05-2010 saat 19:43 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Ağaç Dostu
|
Orada olupta bu toplantıyı kaçıaranlar her halde çok üzülmüştür. Ben burada bile üzüntüden kahroldum. Kaçar mı bu toplantı? Harika. Şahane, olağanüstü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-03-2010
|
Merhaba, Ben Atila.Ben de eski karavancılardanım.Tlf.nuzu alırsam görüşmek isterim. Sevgiler... 0534 5990651 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Ağaç Dostu
|
Toplantı günü resim çeken çok oldu ama henüz yayınlıyan yok.Merak edip bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Evet sonunda başardım Resim yükleme işlemini ![]() Resimlenmiş bir kaç kare Sizlere aktarmak istedim. 2. Resimde ben Hatice, 3.Resimde Ailemizin ferdi kızımız Şirin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Ağaç Dostu
|
Devamı, gün bitmedi daha ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Ağaç Dostu
|
Eee karnımızı yeni doyuracaz gözlemeye başladık, laf aramızda Atilla bey çok güzel gözleme pişiriyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Ağaç Dostu
|
Çiğköfte faslımız başlasınmı? offf canım çekti yine ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-10-2007
|
Biraz geç oldu ama hiç olmamasından iyidir. 23 Mayıs Antalya toplantısı resimler... Göndermeyi becerebildim mi acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Taner Angay;656723]Biraz geç oldu ama hiç olmamasından iyidir. 23 Mayıs Antalya toplantısı resimler... Göndermeyi becerebildim mi acaba?[/QUOTE Taner Bey benden kaynaklı bir gecikmeydi bu,Sizden gelen resimler ayarlı değildi yükleyemedim. Öğrendim ama nasıl ayarlanır, nasıl resim yüklenir. Çok kolaymış ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Senide bekleriz bir dahaki sefere |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Ağaç Dostu
|
Sanki Cennet bahçesi. Çok harika bir toplantı olmuş. Böyle toplantıya can kurban. Şirin'de çok şirinmiş. Mavi gözlü, kahverengi burunlu da harika. Hele sizler çok harka görünüyorsunuz. Yakışmış Antalya'lılara. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizlen tanışmak Güzel olurdu diye düşünüyorum. Biz Antalyada olduğumuz sürece toplantı gezilerimiz hep olacaktır. Sizin gibi değerli Arkadaşlarnan tanışmak isterim doğrusu. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Missmenas, İster inanın, ister inanmayın. agaçlar.net sitesini açtığım zaman ilk baktığım son toplantınızla ilgili fotoğraflar. Bu nekadar içtenlik, ne kadar güler yüzlü bir topluluk, ne kadar samimi davranışlar. Sizlere hayran olmamak elde değil. Tam özlenilen, aranan ve yaşanmak istenen bir toplantı. Sizler Antalya'da olduğunuz sürece toplantı ve gezilerinizin böylesine güzel ve harika bir şekilde devam etmesini diliyorum. Hepinize selam ve sevgilerimi sunuyorum. Dilerim birgün sizin aranıza katılırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Ağaç Dostu
|
Resimler bir harika. Hatice hanımın önderliğinde en kısa zamanda yeni bir toplantı haberini dört gözle bekliyoruz. Herkese selam ve saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Ağaç Dostu
|
Antalya uykudamı sıcaktanmı bilinmez ama, bu Yıl iyi gezdim ben komple Ege'yi 14 gün de turladık Kızım ben ve Köpeğimiz Şirinle. Şirinin gözünden yaşadığımız sıkıntıda cabası kedi tırmaladı gözünden ameliyat oldu ![]() Bayramıda atlatırsak Toplantılara anca başlarız artık. Antalya olarak, hep neşeli ve sıcak İnsanlarız uyku falan yok ![]() Cumhur Bey Sizi bekliyoruz, Bayram sonrasında Yat turuna.Mavi Deniz, Kumsal ve güzelim Koy'lara Güneşin altında Günün tadını Dostlar la tadını çıkarmaya. Tüm Antalya AĞAÇLAR.NET Üyelerini bekliyoruz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler, sağolun sayın missmenas. Ameliyet için de geçmiş olsun dileklerimizi kabul edin. İnanın kendim gezmiş kadar mutlu oldum. Kızınız, köpeğiniz ve siz muhteşem üçlü olarak çok güzel bir tatil yapmışsınız. Selamlar, sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 | ||
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-06-2010
|
gerçekten çok güzel bir toplantı olmuş. Alıntı:
Alıntı:
![]() Allah mutluluğunuzu bozmasın. Hayırlı insanlarla, hayırlı işler yapmak için buluşturup görüştürsün inşallah. |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Ağaç Dostu
|
Çok Teşekkür ederim NazMurat Birsonraki toplantı gezisinde Sizlernen tanışmak dileğiylen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-11-2010
|
benide unutmayın missmenas eşimle beraber bende katılırım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|