![]() |
|
![]() |
#31 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-06-2008
|
Merhaba Arkadaşlar, Bir engel olmaz ise eşim ve kızımla birlikte katılabiliriz. Saygılarımla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-12-2009
|
son halını yazayım dedım 1- missmenas(2 kişi kızım ve ben) 2- attaleia........ 2 kişi 3- Cumhur Tonba (Ben aklımla, fikrimle ve ruhumla hep yanınızdayım) 4- Mutlu Kutlu (1-2 saatliğine gelebilirim,Kemer pazarına çıkmak için hazırlık yapmam gerek, pazar günü) 5- Ceren ve Anneannesi. 6- dr.arif eşim ve kızımla bende katılıyorum saygılarımla 7- buladan (1 pax) 8- barrtery 2 kışı 9- akustan 1 kısı 10- halily 4 kısı arkadaslar sızlerle tanısmayı gorusmeyı cok ısterdım ama pazar gunu musaıt deılım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-07-2007
|
piknik
selam, Etkinliğinizi gönülden destekliyorum.Gelmek isterdim ama malum turizm işindeyim pazar günü çalışıyorum saat 6 dan sonra müsait olabilirim o zamanda dağılır galiba iyi eğlenceler diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-04-2010
|
herkese sevgiler. bu siteye henüz katıldım. antalyadaki toplanma amacı konu veya hedef ne olacak acaba?! sitedeki arkadaşlardan bilgisi olan her hangi bir arkadaşım beni bilgilendirebilirmi? teşekkür ederim. sevgi ve saygılarımla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşlar. Yeni arkadaşlarla tanışıp eskilerle hasret gidermek için aranızda olmayı çok istememe rağmen pazar günü çalıştığım için gelemeyeceğim. Erken kaçıp 1 saatliğine uğrayım desem Kundu'dan Kepez zaten 1 saatlik yol. Sanırım biz(tabiat- hunter07 ve minik doğasever) bu toplantıda olamayız. Sizlere iyi eğlenceler diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-05-2010
|
1- missmenas(2 kişi kızım ve ben) 2- attaleia........ 2 kişi 3- Cumhur Tonba (Ben aklımla, fikrimle ve ruhumla hep yanınızdayım) 4- Mutlu Kutlu (1-2 saatliğine gelebilirim,Kemer pazarına çıkmak için hazırlık yapmam gerek, pazar günü) 5- Ceren ve Anneannesi. 6- dr.arif eşim ve kızımla bende katılıyorum saygılarımla 7- buladan (1 pax) 8- barrtery 2 kışı 9- akustan 1 kısı 10- halily 4 kısı 11- hayalperest1 ( kesin bilgi aldığım halde kesin) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-05-2010
|
ben gelmeyi çok fazla istiyorum ama oraya nasıl gelecğimi bilmiyorum herhangi bir ulasım aracım yok oraya toplu taşıma aracaları gidiyor mu bılmıyorum bana lutfen detaylı bilgi verin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Saat 11:00 de Ben orada olacağım. Maalesef kroki yükleyemicem henüz resim yükleme konusunda başarı sağlamış değilim ![]() her ihtimale karşı ben yine tel numaramı veriyorum. 0532 617 0 237 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-05-2010
|
arkadaşlar bir aksilik cıkmazsa bende geleceğim görüşmek üzere hayat sizlerle güzel |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-10-2009
|
ben de katılmak isterdim..ama ulaşım sorunu var..herkese sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-10-2009
|
ben de gelmek istiyorum..sevgiler herkese.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-03-2010
|
Ben motosikletimle arzu ederseniz sizi alabilirim.Atila Kuştan 05345990651 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-08-2009
|
Sevgili Antalyalya gurubu toplantı olsun diye çok istemiştim ve bu toplantıya katılmayı da çok isterdim. Fakat bu aralar rahatsız olduğum için toplantıya katılamıyorum. Hepinize iyi eğlenceler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Üzülmeyin katılamayan Arkadaşlarnan da birdahaki sefere biz düzenleme yaparız. Truzimci Arkadaşlarımız var aramızda yazında Yat turu yaparız ![]() yeterki gönüller bir olsun. (şimdiden sardı beni bu Yat Turu) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-03-2009
|
Selamlar, Ben de 2+1 olarak geliyorum. Saygılar Ekozenc |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-09-2008
|
antalya
Merhabalar tüm doğa dostlarına, Şehirdışında olmamdan dolayı bu etkinliğe katılamıyorum; bir sonrakini ne zaman yaparız acaba? Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Yeni Üye
|
Ahh ahh benim akılsız başım,ahh benim yoğun hayatım,aah ahh !Bugün e-postalarıma bakabildim,tüh!çok üzüldüm şimdi.Üstelik de yarın benim doğum günüm.Ne güzel olurdu yeni yüzlerle bir yeni yaşa girmek.MAZERETİM VAR ASABİYİM BEN :-(( |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-04-2010
|
*** Arkadaşlar bende gelmeyi çok isterim lakin malum olan kpss ![]() gelmeye çalışıcam gelemezsem beni mazur görün benle veya değil şimdiden ilginiz için canı gönülden tebrik ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-01-2008
|
Bildiğim kadar tranway 100,150 mt yakınına kadar gidiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Ağaçsever
|
......pikniğe gelenler...... 1-missmenas 2-attaleia 3-taner angay 4-akustan 5-larant 6-milyonstar 7-kutlumutlu 8-hayalperest1 9-can17can 10-halily Düzenleyen attaleia : 24-05-2010 saat 19:22 Neden: ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu
|
Tanışma pikniğine gelen Arkadaşlarıma çok Teşekkür ediyorum. Kendi adıma söyleyebilirim gerçekten çok güzel geçtiğini. Sizlernen tanışmak benim içinde bir ayrıcalıktı. Birsonraki toplantı gezimiz Yat turu olacaktır.Gözleme, Çiğköfte yok bende Kendimi yattan akdenizin serin sularına atacağım günü bekliyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizi artık Yata bekliyoruz ![]() Piknik alanı çok kalabalıktı başka bir bahar şenliği daha vardı, güzeldi yani. Ben resim çekemedim ama günü resimleyen arkadaşlarım mutlaka eklerler resimlerini. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Yeni Üye
|
son anda da olsa sizlerle tanışmak güzeldi. umarım bir sonraki etkinlikde daha kolay bir birbirimizi bulur tanırız. Ferhat bey le aynı seyi aradigimizi konustuk yaylalardan ulasimi kolay bir yerden bahce yapmak icin arsa ariyormusuz bundan sonra birlikte arayacagiz sanirim. bana ulasmak isteyen arkadaslar icin mail ve msn adresimi veriyorum "halil@akdeniz.edu.tr" genelde gunduzleri acik olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-01-2008
|
bizi unutmuşsunuz ? bizde sayenizde güzel bir gün geçirdik tekrar görüşmek dileğiyle ferhat, kadriye ve moris |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-03-2010
|
Evet çok güzel bir gündü.Öbür piknik ne zaman? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaç Dostu
|
Resim yüklemesini bilen Arkadaşlar'dan günün Anısına Resimler bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaçsever
|
unutulmadınız fakat herkesin nickini tam olarak bilemediğim için eksik kalmıştır kusura bakmayın ekledim.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2007
|
Alıntı:
Çok büyük bir tesadüf esri o gün sizlerle tanışma şansını yakaladım. Dostluklarından misafirperverliklerinden dolayı başta Hatice hanımefendi olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Harikaydınız ve sayenizde çok güzel bir gün geçirdim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|