![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2011
|
Adalet Hanım, hiç şansınız yok. Benim önerdiğim gezi promosyonlu, içinde nelermi var neler. Köy kasabından nefis lezzetli kuzu biftek,organik domates biber. Dahası var, piknik için belediyeden masa sandalye,bıçak kaşık, davul zurna, muhacır şivesi ile sohbet eden güler yüzlü dostlar vs.vs. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2009
|
Alıntı:
Bu öneri harika Yusuf abi tarih belirleyelim sende başlık aç havada karada 17 kişi buluruz . ben varım .) |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Kestirip atmasaydınız keşke ![]() Tarihi hep birlikte belirleyebiliriz, Mayıs olmaz da, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül hatta Ekim bile olur. Güzelim dimrit üzümlerinin tadına bakmak istemez misiniz? Ürgüp, Avanos, Uçhisar, Göreme gibi yerleri de görme şansımız var. Kapadokya görülesi yerlerle dolu çok özel bir yer. Bir daha düşünün bence ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2011
|
Alıntı:
Kayseriye'de gidebiliriz, oraları çok görmek isteriz, siz başlık açın yeter, zaten benim önerdiğim gezinin tarihi haziranın ilk haftası. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-11-2009
|
Ben istiyorum da cep delik cepken delik... olmuyorBenim gibi olanlar içinde en yakında bir yerde uçurtma uçuralım, çocuklar gibi eğlenelim diyorum ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|