agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 05-04-2010, 19:47   #18
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,420
Galeri: 103
Sevgili arkadaşlar belli ki baş sayfalara hiç bakmamışsınız.
Toplantılarımız sanmayın ki senede bir defa oluyor. İllerde sık sık yapılıyor. İstanbul gurubu olarak da sıkça toplanıyorduk. Bursa, Yalova, İzmir bu işi daha da sık yapıyor.
Bazen eğitim toplantısı oluyor bazen de sohbet.

agaclar.net'in doğum günü toplantısınına ben ikinci kez katılıyorum, bilmiyorum daha evvelce de yapılıyor muydu? Ama İstanbul grubu olarak hep toplandık.

Sizler merak etmeyin " Deliye her gün bayram" misali bizler sık sık toplanırız. Yeter ki iştirak olsun.
Hatta şöyle bir düşüncemiz de vardı; Örneğin her ayın belirli bir hafta sonu (ikinci, üçüncü cumartesi veya pazar günleri) Belirli bir mekânda toplanalım. Saati belli olur, gelen üyeler gelir, tohum fide paylaşır, sohbet de ederiz diye. Ama nedense tatbik edemedik.
agaclar.net toplantısı oluşumlarını yönetime bildirmemiz gerekir ama mini sohbetler için izin almamız gerekmiyor diye biliyorum.

Siz gençler, neden ön ayak olup da bu organizasyonları yapmıyorsunuz? Yavaş yavaş başlayın ki alışasınız, ileride zorluk çekmezsiniz.


Düzenleyen Güler : 25-10-2020 saat 08:29
Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026